2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online [版主封post]由於CSO太多KAI子,因此出POST教打"一般"(已 ...
樓主: 粟米
go

[版主封post]由於CSO太多KAI子,因此出POST教打"一般"(已加團死+喪C教學) [複製鏈接]

原帖由 粟米 於 2009-2-3 08:04 PM 發表
封路篇
其實如果你封路,就按ctrl,比人跳過去,就算有人封路,最前果個都可以用依個方法比後面行~
咁係咪冇左封路既用意呢!? 唔會,因為人地唔係直行,要跳一跳,咁人地行慢左,就有更多目標響你變左喪c時 ,可以即咬人~

粟米兄.. 不才依然唔明白..-3-

? 封路原來幫ZM咬人嗎....
阿.. 沒..沒有人一心想一開始想變ZM掛..><

但係,if 後面有喪c 咁又點呢!? ,你明明望緊前面bor,我信你d 隊友會盡力去ko 佢~
簡單d 黎講,你就係防止sm 緊喪c 時,冇人睇後~
前提... 得1隻喪c 王響你後面,而且d 人唔係kai 子

可能我打咁多場D人都KAI KAI地啦-_-
我討厭封路係因為.. 我成日俾人頂死..><
隻王成日都一開始係我後面.. 開左波.. 前面D人又ON99唔行.. 我成日無辜地被咬..><
我心諗.. 唔係你地班友頂住哂.. 我一定唔洗死..><
13場.. 起碼有4-5咁樣枉死..><

有時我地團開場打街人........但係唔知做咩......L乂M/毒男團 d人都會入哂黎=__=可能知我地有tw  叫做可以正常咁玩下
但係打街場d人 -- 叫佢地幫拖又走鬼左去.........叫佢地set c4 又去搵人打.......
有d 仲on9 見你用點槍 問你比支佢 唔比又踢
都唔知係唔係on撚9 ga - -我有點槍老(風) 比你ga?
自己買唔得 真係on99 咁
叫我比都唔係問題 同我玩過ga人就知......佢仲要串柒柒咁 真係火都黎

打團死米算lo!
d   kai子死左都累5到你

原帖由 俠4邪魂 於 2009-2-5 08:53 AM 發表
保你條命仔,係KAI 子行為 LOL

有勇無謀係更kai 既行為~
識打同唔識打係2回事~
識打,你衝,我唔介意,有team work 地打,但d 人好似d2 ct狂沖a 門果d ,未到a門都死左,果d 係kai 子行為

唉... 都唔明點解回唔到POST~
以上果2位,咪就係我講緊既傻仔囉~
沖唔係問題,有技巧地沖OK!?
傻仔咁沖,怒死就冇咩用~
有勇無謀真係食得屎

有勇無謀真係食得屎

另外唔知咩事依個POST 回唔到,封左!?

定係我自己問題呢?! 我回其他又OK~... 係咪個POST中左BUG嗎!?

原帖由 檸啡=] 於 2009-2-5 01:09 PM 發表

粟米兄.. 不才依然唔明白..-3-

? 封路原來幫ZM咬人嗎....
阿.. 沒..沒有人一心想一開始想變ZM掛..><

可能我打咁多場D人都KAI KAI地啦-_-
我討厭封路係因為.. 我成日俾人頂死..><
隻王成日都一開始係我 ...

我明,但你諗深一層,係冇人想一開始變ZM, 但唔代表唔會變,因為依個係規則~
你做人時要WIN ,做ZM 時就要殺多D 人,點樣響2邊得到平衡呢!?
做第1隻喪C 先慘,你咬唔到人就比人壓住黎打,所以果個方法不過不失~
做人時又可以去守到,救更多既人... 明嗎!? 定係我唔明呢!?
封路唔係亂封囉,我封路一定按實CTRL,唔似D 人咁企定定唔郁,搞到D人跳唔到過去~

原帖由 wkhcharlie 於 2009-2-5 04:35 PM 發表
打團死米算lo!
d   kai子死左都累5到你

勝敗場一樣拖累你~... 同埋比人壓住黎打,會淆D ,死亡又會高D,會有影響~

PS: 依家又好似冇返事@@" 怪怪地,2000FUN 可能有D 問題

但系好難同d kai子合作啵~

原帖由 粟米 於 2009-2-4 09:44 PM 發表

我都差唔多PT XDDDDD
不過我唔開團,如果開左,我先入,記得PM 我XD

講真lol我依家退左團...諗住轉團....如果真係黎既A_A我唔介意

笑傲無雙

原帖由 粟米 於 2009-2-5 09:28 PM 發表

我明,但你諗深一層,係冇人想一開始變ZM, 但唔代表唔會變,因為依個係規則~
你做人時要WIN ,做ZM 時就要殺多D 人,點樣響2邊得到平衡呢!?
做第1隻喪C 先慘,你咬唔到人就比人壓住黎打,所以果個方法不過不失~
做人時 ...

我憎自己做屍-.-"
最憎玩雪地同dust果度 d人塞住吾行 前後又有 小佢

原帖由 粟米 於 2009-2-5 09:21 PM 發表
有勇無謀真係食得屎

沖正常係要沖得有技術=__=但係佢地就勁好笑ga.......
當有人沖(就攻到個時) 叫幫拖佢地可以死去唔知邊到camp(個位仲要 80%唔會有人行過去)
當你叫佢地唔好沖 (明知佢地全部人camp哂係個到個時 佢地又係到扮勁係咁死沖.........)你話 點有技術可言?
當然我入過d場真係好多高手/全高手.......因為佢地個個都好合作 基本上係唔洗叫都知點做.......(都係街場)
但係有d....真係on9到爆

十週年勳章(賀詞)

好強

原帖由 粟米 於 2009-2-5 09:28 PM 發表

做人時 ...

我明白..-3-
我只係冇諗得咁多..
我只想打ZM.. -3- 所以我都一路企係人個邊諗-3-

但.. 例如DUST..
T個面個個位..
行條小路..
如果真係有KAI子企係度頂住..
條路又企4-5個人..
出面未行到入路仔既又有一班人..
真係有信心可以.. 壓住第一隻C王打嗎..?
成日企後面D人又唔知前面有.. 係咁頂向前頂向前..
真係好多人枉死../_\

笑傲無雙

所以話港人冇乜合作精神,
一隻屍王就會落哂去打.
同埋d人掛住射一隻 吾望第度

原帖由 豪仔XD 於 2009-2-5 11:07 PM 發表

講真lol我依家退左團...諗住轉團....如果真係黎既A_A我唔介意

唔係我開團就ok~...
咁就會入團~,我想打返1.6既感覺^^"

原帖由 芝仔=] 於 2009-2-5 11:29 PM 發表

我憎自己做屍-.-"
最憎玩雪地同dust果度 d人塞住吾行 前後又有 小佢

憎都係咁ga la = =" 我都好憎tim~
我試過有場10個人既屍場, 因為得1隻屍,就好易比人sm~
我次次一開波都搵定條友響隔離(奸笑)
但次次又咁岩唔係我做屍bor,所以呢又自救到^^"
咁岩我做屍果次呢(13場得1次,lucky),我唔夠打,走佬,一走左,佢地唔易見到既位,就彈出黎爪左件
最後我0死,姐係果場未輸過... 其他人做喪c 就sm 佢(奸笑)

原帖由 天龍之子 於 2009-2-6 12:05 AM 發表

沖正常係要沖得有技術=__=但係佢地就勁好笑ga.......
當有人沖(就攻到個時) 叫幫拖佢地可以死去唔知邊到camp(個位仲要 80%唔會有人行過去)
當你叫佢地唔好沖 (明知佢地全部人camp哂係個到個時 佢地又係到扮勁係咁 ...

x2 我打1.6 果陣,因為我fd 開場,所以就算街場d 人入黎都好好打,因為話哂有team work ma~
但唔係次次都係我地win, 真係高手果d 好鬼勁,1個打幾個~又有team work bor,果陣d 人勁依家好多~

原帖由 檸啡=] 於 2009-2-6 02:25 AM 發表

我明白..-3-
我只係冇諗得咁多..
我只想打ZM.. -3- 所以我都一路企係人個邊諗-3-

但.. 例如DUST..
T個面個個位..
行條小路..
如果真係有KAI子企係度頂住..
條路又企4-5個人..
出面未行到入路仔既又 ...

嗯嗯,我初初都唔明點解要封,同埋封左點解最前果個唔ctrl 呢!?
我慢慢諗深一層,封都原來有好處,之後就慢慢越諗越多,亦都試過下,點知又可行xdddd

原帖由 芝仔=] 於 2009-2-6 06:00 AM 發表
所以話港人冇乜合作精神,
一隻屍王就會落哂去打.
同埋d人掛住射一隻 吾望第度

佢地真係打喪c ga = ="
如果係咁勇,就出街鋪打la ,係咪~ 所以cso 好多kai子
有合作精神先可以win,連基本野都唔識既話,出喪c 2 咁點算!?
依家個個睇片就話d 喪c 屈機,我認真睇下,其實唔係好屈~
佢快走會扣血,射一樣會停,而且佢回血果陣要企定定~
當依d 因素加埋既時候,就姐係佢沖完,企定定回血就係破綻~
到果陣時,就係殺佢既時機,但我信依家香港cso 咁多kai 子,好難打得win~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 粟米 於 2009-2-6 08:35 AM 發表

唔係我開團就ok~...
咁就會入團~,我想打返1.6既感覺^^"

憎都係咁ga la = =" 我都好憎tim~
我試過有場10個人既屍場, 因為得1隻屍,就好易比人sm~
我次次一開波都搵定條友響隔離(奸笑)
但次次又咁岩唔係我做 ...

米米哥你有開團?我想入呀

原帖由 katrina!!! 於 2009-2-6 12:37 PM 發表

米米哥你有開團?我想入呀

我果個團係FD 開... 詳細你可以PM 我,留資料,問下我開團個FD ,幫你問下~
如果可以就約個時間收你XDDDDD

十週年勳章(賀詞)

原帖由 粟米 於 2009-2-6 06:37 PM 發表

我果個團係FD 開... 詳細你可以PM 我,留資料,問下我開團個FD ,幫你問下~
如果可以就約個時間收你XDDDDD

米哥  你CSO叫咩名

開左反細路大聯盟了嗎..?????
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-30 04:25 AM , Processed in 0.038754 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存