2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中港台偶像 Twins 阿Sa:阿嬌下月復出
返回列表 發新帖 回覆
go

阿Sa:阿嬌下月復出 [複製鏈接]

阿Sa:阿嬌下月復出

星島日報 - 阿Sa:阿嬌下月復出

(星島日報報道)周慧敏(Vivian)前晚與蔡卓妍(阿Sa)及張敬軒等到機場,與宣明會工作人員飛往加德滿都,展開《飢饉三十尼泊爾之旅》的探訪活動。

前日傍晚5時多已抵達機場的Vivian,一直於保母車內等候,由工作人員代為辦理登機手續,於6時多才急步進入離境大堂。架上墨鏡的她並沒有停下來接受記者訪問,只是邊行邊答記者問題。問到步後可會即時致電丈夫倪震報平安?Vivian謂:「在山區地方,可能接收不到電話。(可擔心在港的老公寂寞?)他不會,他不會。」語畢便匆匆入閘。

軒仔登台病倒

阿Sa則表示,帶備了顏色筆及文具等送給當地小朋友。她稱新年時曾向阿嬌拜年,母親還託她給利是阿嬌。問到阿嬌可有因新年期間吃得太多而發胖?阿Sa笑言:「她不知幾Fit!(她何時復出?)應該3月左右,公司已經有一套計畫及時間表,還要等待公司公布。」

此外,軒仔表示早前到加拿大登台病倒,但未能趕及出發往尼泊爾前注射防疫針,但他並不擔心,相信隨行的宣明會工作人員會照料他。

期待著阿Gill復出

已有 1 人評分威望 收起 理由
友誼第一^.^ + 3 發表新聞時有加上個人意見

總評分:  威望 + 3   查看全部評分

玩過星曲WEB

阿嬌下月正式開工 成「搶手貨」

【大公網訊】「休息」逾一年的阿嬌確定即將全面復出。下月初,她將以名牌代言人身份在香港公開亮相,緊接著她還將主演一部愛情片。這個消息近日得到了好姐妹阿Sa和經紀人霍汶希的確認。

因為「艷照門」事件,阿嬌成了娛樂圈的「大閒人」。這反倒給了她足夠的休息和進修時間,一番養精蓄銳之後,阿嬌變得更為容光煥發。阿Sa近日在機場接受媒體訪問時,大讚阿嬌狀態好:「我跟媽咪新年去阿嬌家里拜年,她現在不胖不瘦,希望下個月她復出的時候一切順順利利。」

據了解,阿嬌目前還沒習慣重新面對傳媒,因此英皇為她安排了一些輕松和簡單的工作,希望給她一個「適應期」。下月初,阿嬌將以某名牌亞太區代言人的身份,正式跟媒體見面。今年,阿嬌會集中火力在影壇方面發展,圈中不少導演包括阮世生、彭發及林超賢,都瞄準了她「復出頭炮」的機會。阮世生在接受電話採訪時透露:「我為阿嬌度身定做了劇本,是一個現代愛情故事,不過一切要等霍汶希決定。我覺得要給阿嬌一個嘗試的機會。」據了解,該片將于下月開拍,男主角則暫未選定。

霍汶希坦承,目前他們手頭已有不少劇本,「但今年最多只會安排阿嬌接拍一至兩部電影」。還有不少香港媒體想邀阿嬌作「復出採訪」,霍汶希說:「是有很多媒體打來問,《志雲飯局》也對她很感興趣,但一切還要等安排。」

來源:羊城晚報

毛虫一  上海酒店上门,足不出户高品味享受,我们全天候为您服务!把轻松`舒适`快乐带给您!无需任何押金订金!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,qq:806746818[/c   發表於 16-12-26 06:31 PM
马里一  上海酒店上门按摩,足不出户高品味享受,我们全天候为您服务!把轻松`舒适`和快乐带给您!无需任何押金订金!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,qq:806746818[   發表於 16-9-10 07:18 PM

淫照已經令佢形象盡滅, 何以還要出來供人作笑柄

何況除了原本fans外, 根本沒有人想再見到她.

人貴自知, 請不要再來呃小朋友了.

形象盡滅右點~沒形象唔比做野?
根本沒有人想再見到她?人地想唔想唔係你講就代表到佢
我覺得d野過左就算la~右唔係殺你娘親使咩記佢1世
真係冇人想看佢自然會消失

支持=]     

個個人都有人唔喜歡NA`

我都支持下
誰人冇做錯呢? 我自己都唔敢保證
只不過我唔係明星,唔受關注姐
我念,係人就有錯.何必針對佢D過去,
無論邊個明星都一樣啦
有人仲2  有人討厭
好正常,你代表唔到全世界

黑鮑代言牛仔褲, 會唔會出特別系列, 就叫黑鮑系列, 專供予職業"性"女性使用,
由天真嬌即場示範,
已有 1 人評分威望 收起 理由
友誼第一^.^ -50 內容觸犯版規

總評分:  威望 -50   查看全部評分

活動勳章 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 XXCXXC 於 2009-3-3 09:51 發表
黑鮑代言牛仔褲, 會唔會出特別系列, 就叫黑鮑系列, 專供予職業"性"女性使用,
由天真嬌即場示範,

你唔好咁低b啦 人地做咩關你叉事咩 好老實講佢影果時係佢私人野 無人估到會比人放上網

笑傲無雙

原帖由 XXCXXC 於 2009-3-3 09:51 AM 發表
由天真嬌即場示範,

你把口好撚賤=.=

原帖由 神田英二 於 2009-3-6 09:51 PM 發表

你唔好咁低b啦 人地做咩關你叉事咩 好老實講佢影果時係佢私人野 無人估到會比人放上網

認同阿...講真..我都係LIKE佢地D歌....!!TWINS佢地既唱功,係比起好多女歌手唔勁.....但係由TWINS無左之後,真係少左好多我本人喜愛既歌聽...!!

我唔係TWINS既FAN...只不過,佢地既歌,易聽入耳....好多都不錯聽.....!!..希望佢地快D復出啦..!!

that's good! she comes again! thanks for share!!!

原帖由 XXCXXC 於 2009-2-20 08:37 AM 發表
淫照已經令佢形象盡滅, 何以還要出來供人作笑柄

何況除了原本fans外, 根本沒有人想再見到她.

人貴自知, 請不要再來呃小朋友了.

點解好多人佢地思路都係以普通市民思路去諗野??有無試過企係丫gill身為藝人一方立埸去諗諗?? 影相GE 好多人都話討厭ge唔係佢d相,而係討厭佢講大話,虛偽..

但係而加好似個個都只係將「虛偽」一字代入左丫gill身上

咁唔通淫照事件其他主角唔虛偽??柏之,bobo,女model等等,佢地個個都曾經承認過同陳冠希無關係,包括丫gill都承認過 , 唔止係淫照事件,差唔多好多明星都唔會走出黎承認自己ge緋聞戀情...

因為佢地係明星,唔係普通人,佢地所講每一句話,每一件事都影響好大,包括廣告商,家人朋友,經理人公司,fans等等...講大話係佢地行業黎講係可以話係必要,一個如果可以隱瞞一世ge大話,可能會將自己生活變得更好,將自己包裝得更完美。 但係如果一失手下埸就好慘,丫gill就係一個例子...

的確,藝人黑臉,經理人公司不和,無拍拖,無做衰野 , e d句子成日出自唔同藝人口中 , 唔單止丫gill,演藝界就係當必要時,要注意言行,唔可以令自己形像變差。試問一下,普通人都唔會走出黎揭自己瘡疤,何況藝人???

之前偷拍事件丫gill話好慘,好似比人強姦左咁,而加個個都話佢虛偽,好假,呃人...但係有無諗過當日如果丫gill唔係咁講,咁應該點講???
唔通你地覺得佢應該笑住走出黎講 "我之前都拍過床照,唔緊要啦"??? 我諗傻ge都唔會咁講囉...何況偷拍同自拍根本係2樣野, 如果d人仲要拎黎比較我覺得佢地對私隱二字唔係咁了解...

當日淫照事件第一日,應該好似出得一張相,如果就憑一張相,全世界只有一張相洩露左出黎 , 的話移花接木e個大話係可以保住丫gill一世 , 咁而加有人明白點解當日第一日會話移花接木??? 除左事主,同偷相者 , 應該無人估到有更多ge相...
咁唔通第一日出得一張相,個個爭住出黎認自己係事主??

點解你地只會用普通市民ge思路去諗,而唔諗下佢係藝人???如果佢咩都誠實作答,又話有拍拖,又話有影相 , 咁我諗佢好快就會無哂fans...

如果係要話藝人講大話呃人係唔岩,咁你又估唔估到一直以黎聽到其他藝人講左幾多大話??大話係未被識穿之前 都唔係大話... 如果一個大話可以令你形象更好,利益立埸黎講,大話唔多唔小係必要...

社會就係咁現實,要為利益立埸諗, 你估而加出到黎社會個個都滿口仁義道德??就算唔係娛樂界,好多公司都有辦工室政治,入邊可能仲多大話 ,大話充斥住整個社會 唔該你地都自己諗下自己有講幾多大話去自保,務求令自己好過...

但係普通市民ge大話比人識穿都唔會有咩大問題,拍拖,影相比人發現,都係屋企刪埋門自己搞掂...但係丫gill就係因為藝人,唔小心令大話識穿所以先有而加ge下埸...但係你地有無諗過佢講大話ge原因,唔係令自己,令公司,令拍擋,令屋企人,令fans好過咩??? 你地又覺得全個世界得佢一個講大話??你地覺得大話真係咁令人討厭??你地自己無為左自保而講過??身邊人可能呃左你,你都唔知...或者你地鬧丫gill ge時候,你地諗野方式真係太過正義...

不過討厭一個人,佢解釋幾多都無用,你都會質問佢,踩佢,即使佢跪地求撓 , 你都唔會對佢改觀...

仲有唔知點解好多人都好似識讀心術咁,認為丫gill志雲飯局係講大話,有d人話佢喊得好假,有d人話佢演技好真, 我地要信邊個網民先岩???網民真係咁西利可以睇得到一個人做戲?講大話??
大話未識穿之前都係一個事實。

最後一句,你地係普通市民,佢係藝人 , 佢ge處境,身邊要顧慮ge事你地係想像唔到...所以你地諗ge野未必適合用係丫gill身上...

咩都係你地網民講哂,又講到自己好理性咁,但係試問有幾多個唔係盲目咁鬧???點解佢地爭係識得話丫gill錯而又唔指責偷相放相個人??

如果你地話丫gill錯之餘都有話埋偷相同放相d人,我會心服口服
但係而加都係單方向指責...我唔覺得你地網民講d野有幾公正,有幾理性囉...

gill,加油啊=口=!!!!

唱歌唔得, 做戲又唔得, 個樣同身才似師奶,
呢隻家禽仲以為自己好掂.

Cheap west.jpg (39.33 KB, 下載次數: 28)

Cheap west.jpg

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 09:36 AM , Processed in 0.059999 second(s), 16 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存