2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 仍未可忘記心痛...
返回列表 發新帖 回覆
go

仍未可忘記心痛... [複製鏈接]

由2003月6月28日開始的感情...直到2008年3月結束....這4年多的感情仍未能忘掉....昨天情人節仍在心痛........已嘗試多去結識女性朋友聊天吃飯......可是....內心仲有她出現.....唉.....就黎一年...都仲未可忘記....估唔到..俾女仔飛係咁........都怪自己.

十週年勳章(賀詞)

場主 我就黎2年拉  我都無法忘記距 只要見到面 又會+深我 好挂住距  琴晚以朋友身份同距出街
開心完 又係得返痛苦  好多發生的事 都忘記5到   不過我地都要活下去 傷心完 要重新振作!!

樓主呀
我明白 雖然人人都話 世上大把女仔 是但搵個都同佢差唔多
但感覺呢樣野 係好難搵到
因為你太過重視果段逝去既感情
咁樣可以會令你對女性產生抗拒感
其實愛情係唔感覺太深醉
要明白好多事 係唔到人決定
過去左就過去左 日日掛住一段從前既感情 咁倒不如重新生活
日日都為呢件事 食唔安 訓唔落
長遠仲可能會有病...雖然你家下都有相思病
做男仔咁 點解唔可以比女人堅強 瀟脫1d
不如自己痛痛快快 喊1場 完左咪算囉
人係聰明既 唔好既野應該遠離 而把最好既野收埋係心裡面

事實...要我怎麼忘了她....真的..竟然對其他女仔好抗拒.....連講野都好似唔想講咁
我真的食不安,訓不著.....人亦瘦了好多.....估唔到真心付出的第一次就咁痛....
我已經盡量用工作來忙成自己唔去記得以前d野,但係到左夜晚訓覺時就好想好想有佢俾我攬住訓....呵呵....真難受的一相情願.......

我知你閒時會上來2000fun........
不過你會睇到我仲係咁嗎.....? 唔通真係有錢先可以係快樂...??人工同你差唔多了....但你會回來俾我抱抱嗎...?我真係放唔低....即使你絕到連朋友都唔可以做....甚至唔同我講半句說話...甚至連msn block左我....真係好心痛......我究竟錯左什麼.....一切都盡了力為你.....嫌我冇錢...我進修俾心機做野.....加左人工........點解令我付出都白費晒.....

樓主,勇敢d去面對
男人要拎得起放得低

愛是不計較什麼

什麼都跟你計較的就不是愛

原帖由 Just優雅 於 2009-2-21 12:24 PM 發表
樓主,勇敢d去面對
男人要拎得起放得低

愛是不計較什麼

什麼都跟你計較的就不是愛

多謝安慰...我黎緊都準備夜晚番學....將自己忙到唔去記得....希望可以放低.....

我已經忘了怎麼哭 怎麼哭
獨自收拾著愛情的包袱
這段情一開始就錯誤
而我卻不肯服輸
我已經忘了怎麼哭 怎麼哭
默默承受這愛情的痛楚
故事到最後總會有落幕
我真心的付出 不是你要的幸福
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 10:21 PM , Processed in 0.031700 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存