2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 《夢之樂章》公會區 《貴族》(協奏曲戰場公會)#最後更新6月12日 #69 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

《貴族》(協奏曲戰場公會)#最後更新6月12日 #69 [複製鏈接]

《貴族》
協奏曲  主要會係ser1出現 戰場ma~
會長:公主

前身為皇室,但由於大量收人,一段時間後出現太多經常沒上線或是已不玩,
且有些會員亦非像朋友一樣緊密,固決定離開公會重開一個。

今次公會決定不濫收,即使人小但大家關係更好,這是的想見到的,所以收人只會是收會內的朋友/隊友/戰友。
現在打算將公會定位為專打戰場,而且會是以40或是50等來打,60就免了(暫時太難開場)

今天亦是本會第一次公會活動

公會各成員,有些會員沒有上線,可惜~如在加斯城開地圖,可見這裡是 貴族官邸。 =v=' 呵呵

1 2 3 放~~呵~呵~

之後我地拉大隊去問下隊長有咩任務做

原來要殺獅子一隻

仲要幹掉死神,=v='一部份人死了,太小血的關係

太屈了~變人做菇菇~

但有些會員下線或戰場去了,所以人小了,但ot了不停被打。

好了~今天就到此為止

已有 1 人評分Good 收起 理由
綠茶熊 + 1 自已都係貴族,當然要撐,復興Ing

總評分:  Good + 1   查看全部評分

我見到我自己啊
穿著三角褲是本人

近況更新:
會長終開新人升上40等展開pvp之旅~ 同日仲有小龍亦升上40
但太嫩關係....算..都係唔好提啦

但遺憾近日2位40等的亦升了上去.....
現階段...對打造成公會為pvp公會好像不太合適....
因為...實際打pvp的暫時只有約5人.....
=v=現嘗試對外招生~隨非是會中的朋友
否則 收生條件 為 必須等級是 40 或 50....並且保持等級玩pvp
有興趣可以係game密我  現使用角色為:貴族戰神

如有興趣 但又未達40/50等 咁點算?? 升等....不會因將達標準而準許入會...
雖未必會收到人~因多數重練來pvp 的本身都有公會...
但本會決不濫收~ 不會像 有些公會 洗頻 不停叫人入會...

=v=我不介意人小 但會內的都是好朋友~總好過滿人 但會頻靜....

圖中神官係我家的小薰薰=v=' 因為佢要訓 所以無同大家影到......
會員不要見怪...沒有叫你地影...因為..係臨時臨急..影的....
=v='打打下戰場...見其他人又係度 又未開場.....咪影下

又係我~ 又為大家送上 貴族 的近況
公會重組了一段時間了 ~~我想各會長都有同一問題~ 就係有些人不玩了 ~~ T.T 傷心
幸好早前有影到相....#1 的相中已經有人不能再見到了
為左唔令大家睇到好亂 我唔用修改...唔好覺得我o岩post~

《貴族》
已踏入3月了....有會員升上50戰場....但亦收到新的會員玩40戰場...所以...戰場上不會孤單
由於早前見公會仍未隱定 所以一直都無對外收生....但戰場上多了.....我認為是時候了....
所以近來都開始找些戰友加入....而我亦會留意一下戰場內的人...希望吸納到新會員
而協ser常玩戰場的而又有興趣加入可密"貴族戰神"
我地係戰場殺敵的公會~所以收生亦以常打戰場為原則 同埋要肯為上戰場而裝備自己
=v=如果你仲用緊白裝...我係唔會收的.....

暫時的會規是這樣的
會規:
1.不得有損公會形象或聲譽
2.盡可能不要不勞而獲
3.不要說色情式粗魯的說話
4.隨會員朋友外一律收人為40及50等
5.只想入會玩陣的玩家絕不招攬
6.凡離會者不會再有第二次入會機會

另外由於早前曾有人提出戰場排隊的問題....我在此說一下本會的立場
我覺得30人大場...組來入並沒有問題...始終都希望與戰友或朋友一起殺敵
亦有人說是屈機...但我不認同5個人..能改變整場戰果.....戰場係15個玩家合力的成果
而且我有時組自己公會入去打...亦不是5人...有時即使2個人我都唔再組其他人...

但我極不讚成火炎戰場5人排隊..因為好易一面倒....
=v='其實就算開到場 好快佢地又走場....
而且..人地石都打唔到 你又無石可打 你果隊都唔會高分....

綠茶熊 + 1 支持你!下次繼續^_^

=v=一班人係度等開戰場....未有場就玩下先........

=v='我地成日做d低b野......呢排興係度一班人跳舞..不過無影到相

暫時本公會有馬的人共6位.....呵 ...呵 有個無上線...所以無影到啦......
=v='無計...又係即興..係度玩......

o.o''近來.....開場好唔隱定.....因為..見到有d之前戰場仲見ge人已經升左上去了
不過.....有d戰友都仲努力緊衝聲望...而且仲有好多新血...
40戰場...可能就黎見唔到我了.......我都差唔多升lv去了........
呵...呵...........

綠茶熊 + 1 支持你!下次繼續^_^

《貴族》 近況
=v='我已經..無打40戰場了...但會內仍有一班朋友努力緊...加油

換裝前~好小布~原全唔似可以播得住攻擊
但可能因為太性感~ 令戰場上間中都有人見到我 就怕羞得濟就掉頭走 =v='

換左之後 ~有對大角

而家等升到50...用換馬....到時再貼比大家睇下

緊排溫書都好少on._.

公主 下次影相叫埋我啦
我係帝呀

呵呵

原來個會唔係戰神開既@_@

你地整得咁鬼快既囧 原來椅都係你地個會= =

(xd我黎踩場架v_v)<...睇我唔到...睇我唔到...=]

原帖由 影乂花 於 2009-3-17 12:53 PM 發表
原來個會唔係戰神開既@_@

你地整得咁鬼快既囧 原來椅都係你地個會= =

(xd我黎踩場架v_v)

係公主開..不過戰神=公主

原帖由 鳳牙 於 2009-3-18 11:37 AM 發表

係公主開..不過戰神=公主

囧..咁都得- -'

Alta活動勳章

本人40祭c來講聲早晨~
~~~貴族公主XD*

P.S.估下我係冰個?

係咪40LV 常打戰場就入得-0-
我係成日比你同逆文打的元素使= =
叫:歲月追憶

本會的帝亦順利穿上戰場裝了~呵 ~呵

=v=' 呢個唔係本會 但係戰友 ~佢係遠仔 ~呵 呵

全ser第一隻50lv戰場馬

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
4月21日

由於我無心再玩,已令貴族大不如前,亦可能另會員失望.
本來都認為此遊戲我會長玩,因為精靈戰場太好玩,但只有31-40級的能玩.
而升了上50後亦無心再玩,現在亦很小上了。

而會內亦有些會員因會考停玩了.我卻未能等他們回來,的確可惜.
各位一起作戰的日子是遊戲中最開心的.

遊戲內一切都是虛擬,但人性是真的,我亦感謝會內的各位,及遊戲內的朋友.
但我已結束這遊戲,不會長玩下去.有緣在別的遊戲再見.

而這版我亦不會再上了,因為這裡我覺得是聊天版,跟以前的大大不同.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

綠茶熊 + 1 有趣

有幾個騎得戰馬既都係自己公會
公主殿下,我係kenji

十週年勳章(賀詞)

收唔收人??
我得12lv炸-__-

wow me kz 係新成員-3-

可唔可以收我我得27LV 打算做狂戰 求求你

報到:本人是不起眼的 暗乂月殺
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 01:12 AM , Processed in 0.041806 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存