2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ *****聖騎vs狂戰強弱分析*****
返回列表 發新帖 回覆
樓主:
go

[分享] *****聖騎vs狂戰強弱分析***** [複製鏈接]

你有勁裝~玩得勁就勁嫁啦~刺客都可以係25秒殺你啦= =.."

點秒殺?佢25秒冇左一暈佢就死
佢攻咁低...點秒殺?
狂戰裝唔洗點勁...我都冇話一定要勁裝
勁係勁係技度!

你有勁裝~玩得勁就勁嫁啦~刺客都可以係25秒殺你啦= =.."

對不起!!你可不可以說秒殺的定義呢!!
but!!我比25秒時間你殺我-0-!!

樓主真係串到= ="...
5知你係想講狂戰打戰場定單人 Pk啦..- -
雖然我自己都係狂戰..都睇5過眼...狂戰係算強..5好當其他jOB垃圾- -
刺客你話廢- -?..點解你5升到60..搵60刺打下先下定義呢- -??睇你秒5秒到..
聖騎你又話win 5到狂戰- -?..老實講..邊個話win硬= =
只不過係而家強力盾擊比人整廢左..搞到盾騎渣左..
5係..盾騎真係一刀刀慢慢磨都可以磨死人- -..請5好睇小聖騎
有時巴哈果D連60都未玩到..已經係到uP黎uP 去...= =教壞細路

笑傲無雙

樓主唔好講到狂戰無敵啦,,,戰埸同單p係兩回事..狂戰係有扣魔..

係唔係即刻扣晒先??人地都可以食水補番...又冇規定唔比...講到冇魔一定死咁

仲有就係刺客...大家都有暈技...刺客單p一開始潛行就可以先暈你啦..

之後又可以戰隱+暈...等時間...另外唔好當刺客迴避冇料到..你3x都話高既咁6x-12x叫咩?

再黎就係戰埸..唔係一個人打晒...再勁既職業係戰埸冇人幫都要死...

聖騎用處我唔知...起碼可以1個拉住幾個人打佢..等隊友到/幫手..聖騎都係一個有用同好玩既職

唔好踩到其他職業一交不值...

原帖由 於 2009-2-19 10:53 AM 發表
點秒殺?佢25秒冇左一暈佢就死
佢攻咁低...點秒殺?
狂戰裝唔洗點勁...我都冇話一定要勁裝
勁係勁係技度!

你係第一板話淨係比意見,
但係個個講野你又疾到行,
我都唔知你想點,
大家都係玩game,
玩得開心咪得,
理佢係廢定係勁

只可以講句樓主好無知    pvp係用腦的   d人唔識走

唔識暈你  得果40幾係到扮專家  真係頂你唔順

狂戰係幾勁   不過唔好講到無敵

世上係無無敵既野!!一山還有一山高呀!!樓主!!基本上個個職各有好處!!無話勁定廢ga!!

你次次都話Just比意見
不過你既語氣好有問題
一個Game冇絕對既無敵
職勁唔係無敵,技勁唔係無敵,
當你以一個咁既無敵心態玩Game,
我話比你知,你只係一個失敗者
玩Game既心態好重要,
下下講到人地廢晒,
只會物極必反

你次次都話Just比意見
不過你既語氣好有問題
一個Game冇絕對既無敵
職勁唔係無敵,技勁唔係無敵,
當你以一個咁既無敵心態玩Game,
我話比你知,你只係一個失敗者
玩Game既心態好重要,
下下講到人地廢晒,
只會物極必反

讚同!!

十週年勳章(賀詞)

隻game交得落gc手上,,遲早都系有錢最勁咖啦

睇個人識唔識用技 so 不哥太作準

祭司神官 地衝波扣魔 戰吼扣命中 隨便打都贏啦<----------仲有祭司 邊有你講咁易殺= =

你未免得罪哂我地玩祭司既人

神官咁樣就可能俾你屈死
but 祭司唔會囉....加有祭司本身 有命中加成 你用左 扣命中 都冇咩用
同埋你識用 我地唔識用咩....... 你扣60% 我地都一樣識扣你60%
加上 扣魔呢招技對祭司黎講  等同垃圾 因為我地 用技扣好少mp (如果你冇魔力3 就無野好講)

隨便打就win.....我真係無奈....

你過於對狂戰 神化
仲有 就算係神官都冇咁易俾你話殺就殺到

唔好將其實 職業講到咁廢....如果狂戰真係咁勁既話不如全部人都去玩佢la
要其他職做咩....

不過我都覺 狂戰係勁 不過未去到 神既階段.... 你打得win個 聖騎 其實 只係佢 既天賦差 同埋唔識用技

小弟雖然未太深入去玩過隻職.但係應該唔會好似樓主講到咁神掛 人地唔夠你打可能係唔識用技姐..
同埋唔好踩到其他職咁低..

刺客 你迴避很厲害? 但攻擊卻是搔癢 我戰吼放下去 你也打不到我 等你無敵25秒過後 我衝鋒暈 斧頭隨便敲兩下就獲勝

你咁講 仲傻..... 25秒過後 刺客 仲同你打   你當佢地傻嫁
佢地差唔多完既時候就會走人 之後隱身... 你點打呀

回復 32# 再次一遊 的帖子

其實篇文唔係樓主打._."
不過佢好認同而已

咁對不起囉/.\

原帖由 只戀乂鋒 於 2009-2-19 02:33 PM 發表

對不起!!你可不可以說秒殺的定義呢!!
but!!我比25秒時間你殺我-0-!!

佢只係話刺客25秒鬼魅時間內殺到人
不是秒殺-0-"

最搞笑呢句      不用說了 MVP常常是狂戰     衝鋒下去 尾刀不是我的是誰的?

靠汁雞先做到mvp   咁都叫勁

笑傲無雙 玩過星曲WEB

笑  開齊野打  狂戰4千幾攻打我都係得百幾z_z
48橙單鎚被攻擊+迴避z_z
狂戰吸到我無魔?
笑  遇到唔識打既聖騎?
大暈完你  補一補血  強盾撞補一補血  劈幾下再盾暈打幾下z_z
仲有你知唔知聖騎有得快速出技=v=?
睇你都唔知嫁啦  我51聖騎 用齊野5千防   打隻53 lv   4千幾攻既狂戰
都係我打贏   無魔又點?  狂戰都有用到無魔既時候v.v
慢慢鬥劈    我連太陽果個盾擋都未有嫁  都打得贏
本人聖騎玩體意裝z_z
吸魔囉  睇吸到你自己得番幾多hp
升到60lv先講野啦   知唔知有把58單橙武有d咩效果v.v?
唔知去睇下先  睇完就明白啦  聰明人

狂戰真係咁勁  你知唔知元素用鎖你衝唔到埋身?
識玩既元素 屈到你無法埋身
刺客去到60 lv  200閃以上都有  你又知唔知v.v?
60 lv 人地d技整好埋再打過先啦 真可笑-.-

你唔好咁悶啦...你開dpost 講來講去都係講你三四十lv既pk,,,就講到狂戰係無敵咁...
呢隻game 係暫時60lv  之後會再開放lv...到時到左後期先再下定倫啦...隻game出左先一個月...就講到咁??

ps:題外話..有打過online多而又長玩過一隻game又高lv....會發現..一d前期好強...到左隻game後期..會變左一d前期弱勢既職業強起來,,,,,呢d叫...(先苦後甜)......隻game出得來騎士係多血高防,,,,狂高攻 高回.....呢d野到左隻game成形d人升到後期先講啦......
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 11:08 AM , Processed in 0.054355 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存