2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ *****聖騎vs狂戰強弱分析*****
返回列表 發新帖 回覆
樓主:
go

[分享] *****聖騎vs狂戰強弱分析***** [複製鏈接]

原帖由 SM321 於 2009-2-20 12:56 AM 發表
其實篇文唔係樓主打._."
不過佢好認同而已

多謝澄清~

原帖由 wizardkeith 於 2009-2-20 01:15 PM 發表
笑  開齊野打  狂戰4千幾攻打我都係得百幾z_z
48橙單鎚被攻擊+迴避z_z
狂戰吸到我無魔?
笑  遇到唔識打既聖騎?
大暈完你  補一補血  強盾撞補一補血  劈幾下再盾暈打幾下z_z
仲有你知唔知聖騎有得快速出技=v=?
...

想講多次~
第一.同你打果個係肯定係玩敏既狂戰?(就係因為有好多人都唔了解玩敏既狂戰,我先post出黎)
第二.我係去過好多論壇度睇過其他人既意見先post(並唔係就4x既pk戰而寫)
第三.狂戰少魔係會易輸,須配合技術上出技既技巧
第四.多謝你既意見~

笑傲無雙

原帖由 於 2009-2-20 03:13 PM 發表

多謝澄清~

唔好借落台階好冇...咁你開頭又話just比意見...人地發表你又頂到行..樣樣都話都狂戰點點點..依家即係點??

仲有就係連結編文係你本人定轉貼??如果係你本人既咪即係自相矛盾..唔係就唔該加轉貼啦~錯就要認!!

原帖由 zxcar 於 2009-2-20 03:35 PM 發表

唔好借落台階好冇...咁你開頭又話just比意見...人地發表你又頂到行..樣樣都話都狂戰點點點..依家即係點??

仲有就係連結編文係你本人定轉貼??如果係你本人既咪即係自相矛盾..唔係就唔該加轉貼啦~錯就要認!!

sor~冇加轉貼~因為係部份係轉貼~所以冇加
另外
狂戰點點點係我呢個post既主旨
都冇將狂戰神化
只係將我既實戰結果同大家講下
的確係just比意見(我冇叫你一定跟喎,只係同大家討論下姐)

刺客 你迴避很厲害? 但攻擊卻是搔癢 我戰吼放下去 你也打不到我 等你無敵25秒過後 我衝鋒暈 斧頭隨便敲兩下就獲勝
元素地獄 衝鋒放下去 地衝波扣魔 戰吼扣命中 你防又太低 想打久一點都很難

講對刺客先...  情況真係同你講既一樣???     
我試過係戰場3個50lv 狂戰 有兩係拎死神的預告+5+6 全藍裝
另一個50lv拎 "精靈任換既藍斧" 個名唔記得 抱歉  又係全藍裝  
個刺50lv 3個人打左分幾鐘先殺到佢... 刺客真係如你所說的豆腐嗎???
單p  你覺得你有時間放戰吼定佢隱左身再整暈你快d呢??

元素 你暈佢3秒 佢就可以暈你8秒  仲有得封你行   需然有衝鋒 但係對方都有睡眠技  
講出技佢又遠過你  講暈又暈得耐過你

可能我太嫩b 還是你只是困左係自己既小小世界的井底之蛙呢??~~

原帖由 hkabc1234 於 2009-2-20 03:56 PM 發表
刺客 你迴避很厲害? 但攻擊卻是搔癢 我戰吼放下去 你也打不到我 等你無敵25秒過後 我衝鋒暈 斧頭隨便敲兩下就獲勝
元素地獄 衝鋒放下去 地衝波扣魔 戰吼扣命中 你防又太低 想打久一點都很難

講對刺客先...  情況 ...

拿拿拿
呢位兄台既意見唔錯
首先係剌客既問題

敏狂同刺打係唔同打法
你可以咁諗
如果兩個一樣咁多回(當然狂戰少d)
但係狂戰高攻過刺成倍
咁who win呢?
狂戰同刺打係玩慢慢黎
淨放減命中同暈佢就夠
留魔磨佢
邊個血多攻高就win(唔洗講都知)

元素都係一個重點
都係有另一個打法
我試過同元素打
的確好暈(因為敏起唔到咩作用)
同元素打狂戰只要係一開始即沖刺
再放一堆攻技
因為元素升少防低
好快就ko
我試過元素未扣到我1000血就比我釘左佢啦

多謝你既意見^.^

無職業係無敵的!!狂戰的我都不幫你-0-!!如果你說到那麼強的話!!那其他職業都唔使no啦!!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 於 2009-2-20 03:29 PM 發表

想講多次~
第一.同你打果個係肯定係玩敏既狂戰?(就係因為有好多人都唔了解玩敏既狂戰,我先post出黎)
第二.我係去過好多論壇度睇過其他人既意見先post(並唔係就4x既pk戰而寫)
第三.狂戰少魔係會易輸,須配合技 ...

放埋過黎俾你睇多次z_z
食埋防水開埋攻防章z_z 隨左爆擊先有幾百
吸魔唔覺有幾屈z_z 有冇睇我講緊出咩技同狂戰打? z_z 敏狂又點  比你係咁出-命中  你咪一樣無魔:) 請確定你打既係一個裝好識玩既聖騎
唔好搵d廢裝唔識玩既聖騎  巴哈我都有睇
佢地嘈係嘈招強盾俾人改廢左  隻聖騎廢上加上  so? 唔代表佢一定輸狂戰
係我眼中得元素係埋唔到身   弓手一時時
最重要  一隻元素同你打  打到你慳d啦v_v
升高d先講啦  聰明仔
專精果d有冇升過?
知唔知聖騎專精有+命中?
敏狂谷高敏  谷極都唔夠刺客高 睇你d高智能講埋d野真係笑死

原帖由 wizardkeith 於 2009-2-20 08:47 PM 發表

放埋過黎俾你睇多次z_z
食埋防水開埋攻防章z_z 隨左爆擊先有幾百
吸魔唔覺有幾屈z_z 有冇睇我講緊出咩技同狂戰打? z_z 敏狂又點  比你係咁出-命中  你咪一樣無魔:) 請確定你打既係一個裝好識玩既聖騎
唔好搵d廢 ...

佢果幾十閃 想同刺客百幾二百閃比較   真係服左佢   仲話狂戰係第2好閃  

係都到遊俠第2好閃啦   攻高打唔中有咩用  唔好睇低刺客啦

如果果個職真係弱  會唔會仲去改弱d嗎   無用腦去玩既人 先會覺得聖騎本身弱  

會用腦既人  就知到自己玩果個職業有幾強   又無玩過果個職  就去分析對方既強同弱  

叫你做資料搜集 又話你既經驗就夠  依家咪搞到比人插囉

雖然我係狂戰!!但係我覺得刺客/聖騎等等都係一個很強的職業!!如果說pk的話!我可以說係睇l.v!!如果同d同l.v刺客打!!狂戰勁大機會會輸!!不要看低任何職業!!

唉...只可以講 無論樓主係自己意見 定轉貼 佢咁有信心講話自己贏硬 自己先得果47lv(唔知係咪咁低)你玩隻game都唔玩得耐啦, 等你封頂60lv加 升滿專精技能先講啦, 自己玩隻game都未玩到精髓 就係樹咁大口氣,呢d人真係太細路了.....細路仔

原帖由 於 2009-2-20 03:13 PM 發表

多謝澄清~

看到你轉的文章._.”
比人插的問題不是他有冇講錯...而係太囂張了._.”

佢係第一句就用廢物黎形容說什麼職業太強 不然就是什麼職業太弱的玩家
之後呢位大大 就講狂戰這個職太強......

其他人看了...自然心有不甘...
文是你轉,當然是插你吧._.”...

算啦樓主你唔好再開呢d post出黎比人插

你開夠2個就比人插足幾頁

就算狂戰真係神化你都無需要開post黎作出比較

你黎黎去去都係講巴哈d人點講狂同聖

巴哈d人最勁?

雖然我係1個廢你好多既聖騎無資格串你

你都唔好係咁開呢d post啦

雖然唔知呢d post係咪真係轉定你自己打

但係d內容真係串得濟

篇野語氣太差啦,先引黎一班人黎插你

第1句已經用廢物黎形容人

之後仲要講到狂戰點樣輕易ko其他職

打呢篇野既人真係博打

如果真係唔係樓主打既

都好心轉唔好轉埋呢咁既膠貼:em012:

原帖由 〝LaM〞 於 2009-2-25 11:12 PM 發表
算啦樓主你唔好再開呢d post出黎比人插

你開夠2個就比人插足幾頁

就算狂戰真係神化你都無需要開post黎作出比較

你黎黎去去都係講巴哈d人點講狂同聖

巴哈d人最勁?

雖然我係1個廢你好多既聖騎無 ...

我都唔想講咁多=.=
我只係話狂戰夠聖騎打
同埋分享左狂戰點樣同其他職打既心得
我從來冇話過狂戰最勁!
我都冇話過狂戰好輕易就win
d人鐘意插係網絡文化
見怪不怪
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:36 PM , Processed in 0.033071 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存