2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 網絡遊戲聊天區 不可不看的高質數好Game--EVE Online@星戰前夜(已更新照 ...
go

不可不看的高質數好Game--EVE Online@星戰前夜(已更新照片09年2月20日) [複製鏈接]

[更多照片在某著名論壇,並同步更新,如圖片不能如常顯示,那表示官網在維修更新或有問題,耐心等待吧]

係啦,冇錯啦~EVE已經大改版左了!!!
送上改版信息
http://www.eve-online.com.cn/htmlfiles/2008-12/2008123000000484.htm

EVE下一版消息已被發佈了!!
歐服會在3月中更新至命名為蟲洞既資料片
有空我會把相關圖片給大家欣賞
重點提要:國服會一次過把歐服依家既版本同最新版本一齊更新
而依家歐服既量子掘起既資料我都未搵到
而蟲洞既更新會有大量既畫面優化同再一次美化
新既技能,新既介面,T3自由組裝船艦上架,命名為戰略巡洋艦,蟲洞系統,
外加多2499個全新星系,令EVE星系高達近萬個!!

3月10日,《蟲洞》即將在全球更新,你我會穿越時空,在星海的彼端相逢嗎?

仲有....想玩既玩家唔好認錯人....
想係GAME搵我就搵冰武神楓
有人同我講係光明之冰介紹的...
我即刻O哂咀...光明之冰係我既商業礦工製造號黎的- -""

我要全力推動呢隻ONLINE GAME!!!
點解呢隻咁大型既GAME會冇人識冇人知?!?!?!?

全世界只有兩個伺服,一個係歐洲一個係中國, 每個服只有1個分流,呢個game既版圖係目前全世界最大架, 遊戲複雜程度亦相當之高
加上最新資料片--重生 內加入新既圖像引擎, 畫面達到DX10既水平
有興趣於在太空裡航行生活, PK收割, 任務, 異常空間, 隱藏死亡空間,科學研究, 挖掘制造既
請一定要加入:

本遊戲是沒有等級之分, 一個新手也有機會打死一個老手的,
所有人只要一個唔留心, 就有可能被滅之
這是一個弱肉強食既世界, 死亡懲罰十分之高

所以相對遊戲性, 緊張程度亦提高了不少

例如你開住一架儲左好耐錢先買到既新船同好好既裝備行出去
一個唔小心被npc海盜或者係玩家海盜打劫
被人爆左船同救生倉
咁係隻船所有野,船連裝都會冇哂, 你好采既咪汁得返未爆壞既裝
被人爆救生倉既,好采既咪咩事都冇,
一個唔好采, 你之前辛辛苦苦用時間堆返黎既技能就會冇左
又要用時間練過

緊張又刺激既生活, 你又試過未?任何地方任何時候都可以自由pk
打打下怪都可以被你既隊友k爆你隻船~_~
不過當然冇咩人會咁做啦^_^

船艦種類過百種, 裝備上千種,睇都睇有排睇~_~

EVE Online@星戰前夜---勢力戰爭
http://www.eve-online.com.cn
http://www.eve-online.com.cn/trinity/index.html

本人屬於斐德克聯盟  星際快閃黨
我可以開既船種有護衛艦,驅逐艦,巡洋艦,戰列艦,電子攻擊護衛艦,隱形特勤艦,隱形轟炸艦,突擊艦,重型突擊艦,後勤艦,戰列巡洋艦,戰場指揮艦,艦隊指揮艦

如有需要過3級或以上既任務或姐係任何死亡複合體~歡迎搵我!!
收費視乎任務等級和工作時數而定
由每小時100萬至數億不等

香港人公會:星際快閃黨
人數雖少 但五臟俱全    起碼都有些儲備

新人起薪點 一艘巡洋
入會一個月後   送一艘戰列艦  (三級戰列,T2戰列,勢力戰列除外)
我地個個好nice  好樂意解答你的問題 一齊努力吧
有興趣既可與我聯絡, 有咩想知歡迎問我!!

根據官方最新情報, 新人已經改成有30天免費試玩, 月費50~70元不等....視乎RMB價而定

以下的是ccp冰島果面既開發商舉行EVE全球玩家聚會時的周邊產品, 很COOL的!!!
首先入眼的是一艘特殊塗裝的血襲者戰列艦。該模型在展示結束之后進行了拍賣。其普通型號的價格都已經高達125美元。左側是EVE官方原版小说《蒼穹紀元》。

這件带有濃郁中國特色的龍紋唐裝是EVE開發商CCP位于上海辦公室的訂造服裝

這是EVE名片夾,質感十足

作為周邊中的皇冠——船模總是備受關注的,這裡是災難級戰列艦船模

作為玩家在遊戲中最喜歡的戰艦,當然少不了烏鸦級的身影。
已有 1 人評分威望 收起 理由
ngai + 15 鼓勵

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

留位.........
同埋唔該版主可否幫幫手高亮一下^^"
我好認真推廣呢隻game

推阿.....點解冇人睇既???

推..
點船系咪好似aoc果d咁控制=.=?
對d衫有興趣

甘多精品既

我玩過隻GAME真係好唔簡單
但又好好玩

嘩,D圖都唔錯喎,好似好好玩咁。。。
香港出左未。。。應該都未= =

好玩嗎???
如果好玩的話我都想玩下

版圖達人 十週年勳章(賀詞)

我係好耐以前玩過 個陣唔駛錢玩
但後來要收錢 我就無玩了
D畫真係無得頂 可惜我無錢玩收費game
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:02 PM , Processed in 0.040317 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存