2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 繁體伺服器 ☆港情魔力★ [4月23日更新POST] ...
go

[香港] 繁體伺服器 ☆港情魔力★ [4月23日更新POST] [複製鏈接]

繁體伺服器 -港情魔力☆

港情前提:

對某私服產生絕望?

對GM不公平失望? 對伺服器的穩定性感到遺憾?

對管理員的態度感到失望?

魔力,一個夢開始的地方,一個曾經給我們一個無限驚喜的地方
曾經為買火焰鼠彩票放了學7點還直奔網吧……
曾經為抽到了一隻丸子炸彈而高興的三天失眠……
曾經為了就職忍者花光了口袋只有的10塊錢飯錢……
曾經為了幫朋友衝等級熬夜到半夜4點……
曾經為了一個技能位置而苦思冥想幾個星期……
曾經為了被人盜號而哭泣……
曾經為了被朋友誤解而傷心……
曾經為了買隻螳螂打了十幾個小時的魔石……
魔力,從不後悔。
或許經典永遠也不可能再回到我們的身旁,那熟悉的界面,那熟悉的朋友們,那曾經殺過無數次的BOSS……
魔力,你曾經創下了這麼多奇跡,另我們體驗到生活的喜怒哀樂,感受到集體的溫暖,為甚麼不能把神話延續下去呢……

我們能為魔力玩家做得到..!

港情的經歷:

不知不覺 港情已經公測數個月了 感謝玩家一直的支持與鼓勵

遇上了風風雨雨  外掛的攻擊 之後港情得到玩家的支持鼓勵 再次回升  人數更加達到300人

可是 遇上了反掛系統跟特色系統相衝 造成伺服器不穩定的時代  

最後我們嘔心瀝血 把所有問題解決了

現在港情恢復生氣  雖然不能再跟之前一樣300人

很多人都說 你們私服的出現 只會令魔力沒落

但我認為 這總比什麼都不做 看著陪伴我們成長的魔力消失

盡管大部分的人是怎樣貪新忘舊的 但我總相信 也有念舊人

我就是其中的 現在的網絡遊戲中 幾乎都是3D的 但我無一喜歡

我喜歡的就只是曾經萬人在線 曾經令人愛不釋手的2D魔力寶貝

也許有人說我們只是為了金錢 為利 不過這個顯然是沒有了解過我們的人所說的話

也許你到來我們的網站 看看我們的商城 是怎樣的空虛 你就會明白

有很多的玩家有問過我們 什麼時候更新一下商城 什麼時候搞好個商城

我的答案有兩類 第一類是快了快了 第二類是搞好系統先吧 搞好後再弄

在此也對玩家說句對不起 快了快了 都沒有口齒了 不過我們真的想搞好系統

這樣我才認為有資格向你們求助 這樣才有資格收取你們的資助

也不是說接不接納甚麼所謂HKD戰士或者TWD戰士  資助只不過支援我們更新以及營運魔力的費用

如果要自己用何必不去打工呢 我想魔力的存在是個回憶 是個娛樂

經過了這麼多的風雨 我想告訴所有人 我們(KA & LUCAS)搞這個魔力

是希望大家可以快樂 希望大家可以減壓 不希望大家有不快樂 不愉快的事情發生

我們的服叫港情 我們服講的是感情 我只希望大家玩這個私服 互相幫助 互相容忍

這就是我們想得到的 這就是我們需要的動力 以支撐我們繼續下去

我們需要更多新玩家支持  我們目標 所有熱愛魔力的玩家得到我們的熱誠 得到港情感情  回憶魔力時代 謝謝

本服設置:

完美彷官方設置

所有任務都跟原官方所一樣

任務以玩家喜愛為住

定時推出自創任務

將計劃由玩家設計任務

遊戲設置

為增加遊戲耐玩性,又能回味團練樂趣,我們有以下設定.
經驗值:2倍
技能經驗值: 3倍
生產技能經驗值: 2倍
轉職升階:與官服相同

特色:

1)防複製
2)防卡服
3)防強登
4)防掉線
5)防洗頻系統
6)防重名
7)防外掛
8)完善名片系統
9)家族系統
10)抽獎系統
11)全自助式網站轉樣轉名
12)全自助式網站交易商城
13)採用機房 (1M獨享國際寬頻, 本地獨享100MB寬頻)
14)完美彷官服式100%繁化CG..飛行系不再是fly了
15)85%繁化資料片
16)GM在線查詢
17)魔力字典
18)限制3開
19)仿官服字型
20)平衡化商城 無變態物品出售
21)容許VISTA用家登入遊戲
22)無打字BUG
23)防狂遇敵

官方網站:  http://www.kcmoli.com/web

官方網站: http://www.kcmoli.com/bbs

GM的話:

玩家們好! 本服叫港情魔力...

相信喜愛魔力的玩家都知道 官方的魔力 開始腐敗 各位玩家都尋找能夠回憶的魔力

本服追求公平 公正 雖然魔力世界並非100%最好 但我們承諾儘量做到最好

不會出現變態裝備 所有能力值 經過審查 才製造

希望魔力世界能夠讓各位玩家帶來更多回憶 體驗魔力寶貝的神秘魔力

聯繫港情GM:

MSN 客戶服務人員 : Info@kcmoli.com

專屬網站及贊助特區:

本網站會不斷更新,帶給你本服最新的資訊,
贊助專區所使用的是績分形式, 玩家可以透過推廣系統取得績分,
當然玩家亦可透過贊助形式取得績分.
此外贊助特區有不同的寵物,裝備等..歡迎玩家建議增加.
另外我們製造自助式 玩家與玩家之間積分或魔潛交易商城

部分系統特色圖片遊覽:

公告系統

防刷屏系統(發言限制)

名片同步

防重名系統

家族系統(感謝HEI YA提供圖片)

魔力字典

修復打字亂碼BUG

GM查詢功能(暫時未有圖片提供)

糾正寵物種族「Fly」→「飛行系」

點解而家咁多仿官服...但係冇魔力係10倍

想玩d 10倍私服

又係仿官服

又冇人肯開10倍服

咁先好丫~10倍一陣就玩完=.=

原帖由 安德列 於 2009-2-25 10:09 PM 發表
咁先好丫~10倍一陣就玩完=.=

你咁玩..不如玩正服
呢到咁多仿服..個ser又吾係多人玩
單機自己點升呀

回復 6# lunlun100 的帖子

官方越黎越變態  4修100 玩屎忽

笑傲無雙 玩過星曲WEB

下到45就死死地-.-

原帖由 ╭*小樂◆_ 於 2009-2-25 11:47 PM 發表
官方越黎越變態  4修100 玩屎忽

吾係好明??  咩叫4修100

回復 9# lunlun100 的帖子

姐係神裝  個個咩都有 咩都係神裝  搵鬼玩

笑傲無雙 玩過星曲WEB

有冇人下到....?下到既話係下幾耐

原帖由 ╭*小樂◆_ 於 2009-2-26 12:05 AM 發表
姐係神裝  個個咩都有 咩都係神裝  搵鬼玩

我而家都吾係講要神裝= =
只係話想玩10倍經  10倍技ga私服

回復 11# asdcarson 的帖子

你試下dl登入器  用其他主程式睇下入吾入囉...

十週年勳章(賀詞)

技太難升   LV難升唔係問題   技係問題   用咁鬼多時間去升技....真係唔知為乜...!!

十週年勳章(賀詞)

技10倍既 我應該會玩

忍影世界

原帖由 老亨 於 2009-2-26 01:22 AM 發表
技太難升   LV難升唔係問題   技係問題   用咁鬼多時間去升技....真係唔知為乜...!!

玩私服 大多數人貪一個字

[                              快                                          ]

原帖由 tk是我天職 於 2009-2-26 01:55 AM 發表

玩私服 大多數人貪一個字

[                              快                                          ]

無錯 !!

要咁多時間玩真係玩官服好過 ~

依家D服又出乜野商城 -.,-

買你私服D商城野倒不如去買官服既野 -,-

人又多 .. 物價比私服更平 !!

係私服哂個幾兩個月時間升技 ? 囧

我都有玩..
不過玩咩服都係睇個人喜好同埋經濟能力 正服要比錢買月卡..98蚊一個月唔係話無..
但係我情願用呢98做其他野 換個角度諗 你每月比98蚊D貧窮地區既人 佢地都可能覺得多啦..
BTW 自己鐘意玩咩就玩咩..你唔玩..都唔使係到影響人既..(無意引起罵戰, 直話直說而已)

雖然我想玩魔力
其實係咪之前開果個黎?
真係得自己同自己分身升囉= =
我升到去唔知7lv就完全無mood玩...

感覺上玩起黎
你唔好講話仿官服
仲慘過玩官服= =

樓上既唔係講得岩哂
都唔係直口直說咁叫人唔好玩
但事實如果真係玩得落手
又怕咩人地講唔玩

anyway~~個服無人又要再哂時間慢慢練慢慢等~~
對我黎講~~真係唔值得咁做~~
希望個服加油啦~~
到個ser有人氣~~我一定會玩

原帖由 kenyu1986 於 2009-2-26 06:38 AM 發表
anyway~~個服無人又要再哂時間慢慢練慢慢等~~
對我黎講~~真係唔值得咁做~~
希望個服加油啦~~
到個ser有人氣~~我一定會玩

講中晒我心聲...仿服冇所謂~
但係個ser人影都吾多個   邊個會玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 04:41 AM , Processed in 0.041602 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存