2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 給判既人~.超低能 勁搞笑 連我會員怕左你地退埋會 吹到 ...
go

給判既人~.超低能 勁搞笑 連我會員怕左你地退埋會 吹到啤一聲. [複製鏈接]

今日 11點到.    我係開封~~正常好奇戰服入去睇下啦,,
其實~~我唔知咩事 我會員~冰天雪地話係咩咩某幫(天崎)~會分身 要殺wo~
傻傻地  我會員只係3x~一直都係呢個ac女仔  佢費時怕我比人殺所以退會 ~??
    ***由始之終 佢地都冇講一句野 只係不停咁殺 殺 殺 殺 殺 ***我只有r晒頭仲
令我想起林海峰 6字真言 .................................
***  企係門口唔知咩事連入城都唔得連續比判既人狂殺      超底能
***寫明醉。天堂幫會員~ 又話係某大幫會天崎既人      勁搞笑

我係唔明點解我會員點解比人話係天崎幫搞到退埋會 如果呢個post口戰 口戰定議都幾搞野~?

判 你死刑 吹咩

一向 好增 霸王 同 判王 旦散-.-'' 以為自已係好巴閉-口-" 好夠惡     小心成個ser d人反你地丫..."""

唔怕死, 唔怕紅, 你唔殺人, 人地就殺你, 你唔還拖, 人地就恰你,

你怕 ? 恰得你仲勁...............走幫? 轉去新幫, 新幫又比人恰, 你又走呀 ?

咁 咪 即 係 廢人!! 咁 升 黎 做 乜 ?

日日抱住枕頭, 幻想到 80lv 才殺番人 ?

咪發夢, 50 lv 紅都未開過, 咁殺咩人, 報咩仇 ?!

最後:比人恰既幫會, 盟, 如何自救 ?

我諗 除左 齊心, 有共同目標, 唔怕煩, 唔怕唔升lv住, 唔怕人地高lv

只有咁才能自救啦

唔齊心, 收皮啦, 唔齊心既幫員, 低lv 高lv 好, 88佢啦
留係度做乜 ? 寧願小人, 好過留d廢人

我地個幫規:唔齊心, 咪入黎, 入黎後, 有事走, 殺啦, 唔洗俾面!!

升 lv 前, 學下開紅唔手震, 開到不手震為止啦 !! 唔夠揪, 玩偷襲囉

低lv時, 唔學開紅, 幾時學 ? 80lv才學 ?

你唔鋸咪紅佢地囉
唔好次次都開POST嗡 -0-
又唔系好似小討咁講得精彩絕倫
-.-' 同小討最熟果班 , 你口水都算多

SORRY
我其實唔想睇的
忍唔住個好奇心 -0- 唔好意思

原帖由 我愛小討厭 於 2009-2-26 04:21 PM 發表
你唔鋸咪紅佢地囉
唔好次次都開POST嗡 -0-
又唔系好似小討咁講得精彩絕倫
-.-' 同小討最熟果班 , 你口水都算多

SORRY
我其實唔想睇的
忍唔住個好奇心 -0- 唔好意思

你除了識得打打殺殺外識 d咩 ????
第一  我紅到都唔會紅  打架唔係個人 係整體幫會既事  唔似你唔用腦郁d紅人呢樣個樣\
第2 佢搞到我會既人都走埋 唔比人知佢地作風 我怕又係有受害者
第3 我同小討熟 我都同好多人熟  仲有 我多唔多口水都有人支持 有人反對  呢個 2000fun講墨湘既討論
  唔比講既 叫板主 執q左去啦 開黎做咩 你連正身都唔敢開 有q用
第4 你唔想睇又會睇 不如你檢討下你自己做人咁 1516啦  你唔洗同我講唔好意思同你自己講得架啦

原帖由 a_r_bi 於 2009-2-26 05:55 PM 發表

你除了識得打打殺殺外識 d咩 ????
第一  我紅到都唔會紅  打架唔係個人 係整體幫會既事  唔似你唔用腦郁d紅人呢樣個樣\
第2 佢搞到我會既人都走埋 唔比人知佢地作風 我怕又係有受害者
第3 我同小討熟 我都同 ...

我唔係判既人
我係支持小討既人
仲有我正身帳號密碼唔記得左
所以入唔到
我正身叫 *趴地仔*
自己2000FUN找 @@"

只不過每次見你發POST
都嗡埋一堆文字
有用嗎 ?
借問聲 ?
你應該都發過唔少類此POST
由梵天果陣到今時今日

口水多咪認左佢囉
咁都要覆我 ?
坦白講句 , 好耐前同你都系同幫
認叻認屎認屁你就最叻 7_7
為幫友 ? 慳D啦 !

我點做人 , 關你乜事 , 你係我貴親 ?
又嗡一堆文不對題既野 , 囧

COME ON BABY ...
廢話多你慢慢打啦 @c@"

無興趣再覆你
晒嘟我時間/3\

原帖由 我愛小討厭 於 2009-2-26 07:42 PM 發表

我唔係判既人
我係支持小討既人
所以入唔到
我正身叫 *趴地仔*

都嗡埋一堆文字
有用嗎 ?
借問聲 ?
...

屌=.=原來你係趴地仔!
我前幾日見到你個簽名都諗緊你會唔會係趴地仔 但覺得冇可能
估唔到你真係-.-
另外 2個唔好吵交喇-.-一齊打柒判西仲好喇

原帖由 我愛小討厭 於 2009-2-26 07:42 PM 發表

我唔係判既人
我係支持小討既人
所以入唔到
我正身叫 *趴地仔*

都嗡埋一堆文字
有用嗎 ?
借問聲 ?
...

小朋友~0 0; 第一 我係凱旋個陣都係半年前 你都可以拎得返出稷.咩呀我以前好串你咩 ???咁記得呀~
我係個陣都係4-5x唔打交 只係打怪點認屎認屁?? 有既叫小討講出黎啦 唔該 ??唔好搵大半年前而家先講

第2  我幫友比判既人話係 天崎既人又比人殺 又搞到退會 呢個post 點樣口戰法  柒﹏柒??~~
  唔通係c吼打句 而家同判開戰呀 你呢d就係成日搞事搞到幫會d人走晒先安樂既人 我而家唔係囉~?
呢d都叫口戰既話  你點解唔吊  隔壁post日嘈夜嘈既你又唔吊 日更新殺呢個夜更新殺呢個你又唔吊 笠水呀?
個d相~連開晒相鋪都冇咁多~~ 你又唔過去吠  

個post我開我當然會睇 啦 你唔同啦 你開口又話唔小心睇 又話唔刻意睇 你又會次次都睇到
呢d唔刻意方式真係 唔知你扮唔刻意定係扮好刻意囉 ~仲有扒地仔唔識 扒地狗我知有得買 ?_?

乜你個會員有隻分身系天賜個幫到嫁咩@@?
我就吾系好覺,定系佢想講 n年前既黑崎一護開ga天賜崎緣戈個幫呀?
我印象中又好似 佢真系一護個幫到既
吾系甘都要殺呀ma
甘佢地米要殺埋乂凝月乂??

判一向都係咁!!!唔講道理!!

原帖由 小骰﹑ 於 2009-2-27 11:23 AM 發表
乜你個會員有隻分身系天賜個幫到嫁咩@@?
我就吾系好覺,定系佢想講 n年前既黑崎一護開ga天賜崎緣戈個幫呀?
我印象中又好似 佢真系一護個幫到既
吾系甘都要殺呀ma
甘佢地米要殺埋 ...

唔知呀,,,不過我問我會員~冰天雪地~ 係唔係曾經入過 天崎 幫
人地大幫黎架啵...3x都,,,入到,,,,,唔係掛 又唔係弟子

唔知佢地諗咩 ~

十週年勳章(賀詞)

講咁多做乜" 搵齊人做低佢

原帖由 a_r_bi 於 2009-2-26 09:23 PM 發表

小朋友~0 0; 第一 我係凱旋個陣都係半年前 你都可以拎得返出稷.咩呀我以前好串你咩 ???咁記得呀~
我係個陣都係4-5x唔打交 只係打怪點認屎認屁?? 有既叫小討講出黎啦 唔該 ??唔好搵大半年前而家先講

第2  我幫 ...

成日話人小朋友,你好大個人咩 入二千fun講野而加有限年齡嘛

人地講野你就話好耐,好耐之前你打完劫,著草著左十幾年係唔係唔會俾人拉唔會俾人捉架啦?

廢人多廢話,襯熱鬧你就抵死啦,仲有戰ser死左又唔痛你都嘈一餐就真係唔知話你乜好~

可能你未經歷過大型戰爭,特別係黃河,我諗唔止墨魂會有人咁做,其他ser都會有

就係用分身騷擾人,為左自保 清人係正常,舊時就話怕惡名 怕加時間

而加戰ser,白名都可以殺人 唔清分身就真係弱智

你咁能柒煩 判唔殺你盟友都俾你煩能走啦

見到你講野真係唔知好嬲定好笑,腦殘長者
原帖由 a_r_bi 於 2009-2-26 09:23 PM 發表

第2  我幫 ...

唔吊就笠水,咁你吊就真係應該好大膽啦 哈

大膽冇用架 要有腦架 仲要有能力,好似你咁樣咩

雞毛蒜皮既野都鬼殺咁嘈

仲有 補充 趴地仔一定唔會係笠水囉

記得個陣有人用逆天支旗掛攤 唔記得呃錢定乜野,佢都會搵我問句搞乜呀,你d人咁樣架(我係唔識佢的個陣)

最後佢都確認左係支旗係逆天,幫會唔係逆天而平息,呢d係理智同冷靜

絕對唔係你剩係識擘大個口叫而開個post就覺得自己好大膽既人

同埋我只係覺得你係得把口而又認屎認屁既無能弱者o.o

原帖由 神一樂心 於 2009-3-3 07:03 PM 發表

成日話人小朋友,你好大個人咩 入二千fun講野而加有限年齡嘛

人地講野你就話好耐,好耐之前你打完劫,著草著左十幾年係唔係唔會俾人拉唔會俾人捉架啦?

廢人多廢話,襯熱鬧你就抵死啦,仲有戰ser死左又唔痛你都嘈一 ...

成個月冇黎 .係莫一同組緊既人吹緊水~有人叫我上黎2000fun  話有個熟人又係到癲叫我睇下
係莫一同d組人傾傾下都上黎睇一睇~以為邊q個發癲tin~ 原來係你,.
嘿嘿   唉 我都放棄左你~~  haha~ 你咁好火呀  你係天堂好扯火呀 玩得~
   不過有d唔開心唔見左你詩詞個d~haha~唔通天堂既人唔識睇嗎
算啦~~玩你既天堂啦   個post講我會員 你又upd廢話 一堆 又黃河又成
你呀~叫你呀買多d點 呀 ~~~嘿嘿~有得玩好玩~反正你都就黎升天架啦 哈~
仲有 我唔係大我知知我大過佢庶 我一定唔夠你大架啦
你呢d老屎忽~ 食古不化架ma 嘻嘻 嘻嘻    喂90 我講下笑庶 唔比嬲架 keke~

原帖由 雲×飄渺∞ 於 2009-2-27 08:16 PM 發表
判一向都係咁!!!唔講道理!!

我個post係講我會員 比人話 崎天既人比判既人殺
樓上 90行 就係到講大堆廢話  證明多一次 佢幾叻架 睇既野 同答既野

好彩我唔係同佢一間學校~嘔血

wow...估唔到依家仲有呢d野睇

bi仔仲有玩 ?__?

原帖由 a_r_bi 於 2009-3-26 06:17 PM 發表

成個月冇黎 .係莫一同組緊既人吹緊水~有人叫我上黎2000fun  話有個熟人又係到癲叫我睇下
係莫一同d組人傾傾下都上黎睇一睇~以為邊q個發癲tin~ 原來係你,.
嘿嘿   唉 我都放棄左你~~  haha~ 你咁好火呀  你係 ...

哇 我幾驚你緊張我 真係嚇死人個仔

我係天堂扯唔扯火 你黎玩下咪知 講個名我知 包你死到爽

個POST 講你會員 你剩係打兩隻字"會員"落去得啦 所以話你弱智架囉

以 個POST講你會員 但你都同樣好多廢話wo 我唔係樓主就話jer

你自己係樓主 話個post係講你會員 咁你而加講緊乜野??

係呀 講笑 我唔係同你講笑架 我認真咁話你係"白痴仔"架

原帖由 a_r_bi 於 2009-3-26 06:26 PM 發表

我個post係講我會員 比人話 崎天既人比判既人殺
樓上 90行 就係到講大堆廢話  證明多一次 佢幾叻架 睇既野 同答既野

好彩我唔係同佢一間學校~嘔血

同校 笑左出黎

上堂同d同學多d互動下 溝通下啦 腦殘白濫 哈哈

冰天雪地d人一向都係傻嫁啦.....吹水就叻....怕佢有牙?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:17 AM , Processed in 0.040689 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存