2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 籃球討論區 [[[球員怒吊區!!!
go

[[[球員怒吊區!!! [複製鏈接]

平時對邊個球員不滿就係度發sit晒出黎la甘多位ching!!!
我第1個先
我最不滿果個就係kobe!!!
我相信開左之後一定好多人怒限我
但唔知點解
佢前絃年做既事令我對佢既印象不嬲都係差
就算佢打得幾好
人地一講kobe我只會諗起 強姦犯3個字

其實唔限只吊球員
總之平時你有咩打波不快既事都可以係度講

十週年勳章(賀詞)

我好憎D PK仔係度拉網 拉到爛撚哂, 唔撚夠高拉框咪學人拉網啦 你拍下版咪算尻數lo
你知啦~網e d野~爛左就好難有新既換上去
我樓下果個框網~聽人講係唔知邊個咁好走去d屋村辦事處,交張意見叫人加上去._."
不過加得一個框 仲有3個係無既-3-

對!!!
想班拉個框咪算9數lor
又要拉網都唔能知佢想點
拉到爛能晒

十週年勳章(賀詞)

既然無人講...我再講多個黑人憎既例子....因為我見好多d黑人憎野
就係你鬥鬥下波 無啦啦會有條友走埋黎又射波又上籃
第一下緊會有人叫佢:借借先丫唔該~鬥緊波~
射波條友佢之後話:哦~唔阻你地
之後更係再開波啦 之後控控下波佢又走黎射波-.-
頂佢個肺 叫多次~借開丫喂~佢竟然夠膽話~你都未射波 唔會阻你嫁wo
嘩~聽到佢e句真係火都黎埋...頂佢射小陣得唔得呀~見人鬥緊波我都唔好思行近啦下話

原帖由 K.Y~勤 於 2009-2-26 10:27 PM 發表
既然無人講...我再講多個黑人憎既例子....因為我見好多d黑人憎野
就係你鬥鬥下波 無啦啦會有條友走埋黎又射波又上籃
第一下緊會有人叫佢:借借先丫唔該~鬥緊波~
射波條友佢之後話:哦~唔阻你地
之後更係再開波啦 之 ...

未見過d咁傻仔...

kobe與未成年少女發生性行為...
其實我相信大把球員都試過,只係冇被發現

吐下氣先!
果個死人哈里斯,成日控球控得咁鬼耐
又成日唔分波比易建聯...我睇籃網都係想留意下易建聯既動向者
1埸拎咁高分都係因為出手機會多咋麻!...

至僧果d打街埸,比人block完即刻扮野嗌Foul...
冇野丫麻,毛都冇掂到Foul咩...
算,通常都會比人落台,話哂比人block已經好冇面...

舒服哂!

原帖由 小蜥蝪 於 2009-2-26 10:46 PM 發表

未見過d咁傻仔...

kobe與未成年少女發生性行為...
其實我相信大把球員都試過,只係冇被發現

吐下氣先!
果個死人哈里斯,成日控球控得咁鬼耐
又成日唔分波比易建聯...我睇籃網都係想留 ...

其中一單就係熱火隊比斯利同埋cham食大麻比人發現
都只係罰$算數
如果要怪又唔可以怪佢1個既ching^^
不過佢獨食可能係佢教練叫佢咁做呢
隊上除左佢,都無乜邊個可以場場20分以上
卡特都唔得,佢唔穩定- -..
試過一場11定唔知20投只係3中
全晚拎得9分
至於唔比波yi個邊
可能yi佢都未比到信心佢既隊友
我都有睇開佢打波
佢都唔係好穩它ga ja
一神可以20分以上
如果個晚十下下,,,全場拎得5分
同埋佢岩岩先傷完
唔比莖多波佢射都岩既€
佢手指骨傷係好左,但都唔好勞役咁多丫嘛~~~~

原帖由 [[[FAI暉!!! 於 2009-2-26 11:28 PM 發表

其中一單就係熱火隊比斯利同埋cham食大麻比人發現
都只係罰$算數
如果要怪又唔可以怪佢1個既ching^^
不過佢獨食可能係佢教練叫佢咁做呢
隊上除左佢,都無乜邊個可以場場20分以上
卡特都唔得,佢唔穩定- -..
...

咁又係...易建聯個樣比唔到信心人地睇- -”
唔夠硬!。

原帖由 小蜥蝪 於 2009-2-26 11:37 PM 發表

咁又係...易建聯個樣比唔到信心人地睇- -”
唔夠硬!。

恩恩,不過比多d時間佢啦
佢傷之前都開始打下內線
肯bump下人
都見佢有進步
希望佢他朝一日成就超越kg

有時射緊波 未鬥
有時都會有人過黎問你可唔可以一齊射
試過有條仆街 呀叔
肥到仆街 肥都唔撚係問題
佢走埋黎 拎撚左個波係咁射 問都無問過
個面口又難睇 那埋一舊食左屎咁!!

最鬼憎!!!

發洩完畢 我諗唔會比人扣分呱- -

放心啦呢度無王管
我都試過= =
又唔識佢
無啦啦拎我個波射
on99衰多手
最後比我吊

高比囉...你係勁,不過衰冇品呢
強j犯就算啦,次次隊波打得唔岩佢心水
就話轉隊,嚇鬼呀?
轉啦咁多野講,轉左咁多年你咪又係湖人
夠唔夠膽學奧尼爾咁呀~人地擺到明貪錢,吹咩~
人地去左熱火即拎總冠軍,拎完總冠軍即拎大合約走人
幾爽呀
好過某d人得把口講又唔肯真係轉

哈里斯3.7秒跑完成個籃球場,破埋健力士世界記錄
新閃電俠橫空出世
偉德,你慢慢喊~
牛仔隊,你喊都冇謂
抵撚死

harris 真係好q快
新一次得分pg kaka

我真係唔能明d人鐘意kobe d咩lor-
仲有melo 又串又無品
成日郁d就打人
打波ja 死mk
最撚僧就係呢兩件野
勁又點
無品
無撚用
i mean melo
kobe你就... 只怪你之前做既壞事太多
我真係唔鐘意你

十週年勳章(賀詞)

原帖由 DC~ 於 2009-2-27 01:33 PM 發表
高比囉...你係勁,不過衰冇品呢
強j犯就算啦,次次隊波打得唔岩佢心水
就話轉隊,嚇鬼呀?
轉啦咁多野講,轉左咁多年你咪又係湖人
夠唔夠膽學奧尼爾咁呀~人地擺到明貪錢,吹咩~
人地去左熱火即拎總冠軍,拎完總冠軍即拎 ...

高比好似由佢開始打NBA就已經係湖人- -~
奧尼奧就真係醒 走走下又搵到錢又打到波~拎埋介指~又閃去太陽~
不過風聲佢又會轉team~
睇明星賽果陣~聽TVB果個旁述話奧尼爾番湖人唔係無可能wo~ 我覺得佢拍高比上場~好似唔知點咁a.a"

最憎sasha同kobe
一個打波難睇到死,成日迫到人死一死,死悶西,你估打街波咩,明星球員咁易比你偷到波,最憎呢d人,成日用體力屈,成隻跟尾狗咁
kobe,之前對佢印象己經唔好,佢果段幾次射波用手肘打人果下真係比得上arteast打球迷果單,冇品幾好波都冇用啦,我真係信佢係強姦犯

十週年勳章(賀詞)

原帖由 [[[FAI暉!!! 於 2009-2-27 01:50 PM 發表
我真係唔能明d人鐘意kobe d咩lor-
仲有melo 又串又無品
成日郁d就打人
打波ja 死mk
最撚僧就係呢兩件野
勁又點
無品
無撚用
i mean melo
kobe你就... 只怪你之前做既壞事太多
我真係唔鐘意你

成日見住你話melo- -”

最憎 ai
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-23 05:18 PM , Processed in 0.037750 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存