2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 潘朵拉傳奇 人=]戰 to 騎,,,,,有些問題
返回列表 發新帖 回覆
go

人=]戰 to 騎,,,,,有些問題 [複製鏈接]

騎士應該都係用槍- -對吧?
槍係單手定雙手,,,,人類既鬥心加唔加槍攻??
咁係戰個時
應該加乜點,,,,力同體,,
其他要唔要加?

技聽講20lv有得重點-.-雖然都係唔明佢既運作
又咩砍,刺,
完全唔明-0-

望高人指點

1. 騎士比較可能學到的槍系技能比其他多, 所以大部分騎士都用槍. (而且拿槍不是比較帥嗎? lol)

2. 槍有 單手 和 雙手

3. 人類鬥爭心會加所有 單手武力攻擊力.  所有近戰武器幾乎都有 單, 雙手 的 ( 單, 雙 的 劍, 槍, 斧, 鎚)

4. 騎士之前別人組隊都不太講究, 不過都要考慮日後配點法而加.  個人就會先平均先靈巧, 跟住力, 體.  這比較好打中怪, 打中時又ok痛, 比人打和回血時又比較唔痛同快

5. 技能點在 20 轉職時的確可重點一次 (注: 屬性沒有)

6. 砍 = 劍, 刺 = 槍, 揮舞 = 斧, 打擊 = 鎚

已回答閣下所有問題.  現在藍國非常決人.  請考慮成為藍國的騎士

1 服 藍國北聯 40 騎士 凝望

唔該哂你既答案,,,,
其實呢個ac我玩一陣咯咋
因為會考黎緊,,,,可能會完考再繼續玩,
e家先9lv....不過我會努力的
希望你5月12日個時,,,都仲有玩啦,,

嗯, 一定會,  我等緊轉聖騎士.  呢隻係難得o既好 game.  所以唔會放棄.  我無咁多時間隻隻都玩一陣又唔玩.  岩就玩死一隻算.  要入藍國可以找我幫帶.  我還有弓手可幫你 加速 ^ ^

藍國北聯騎士 - 凝望

方便既,,,,得閒我上線搵你,,,
又或者你上線搵我,,,如果大家都有on既話
我叫
泠冰wUN
玩左幾個鍾,,,都覺得呢一隻係好game黎
有小小古代rf feel

RF 我以前都玩過.  平衡太差.  範圍魔法都可以擋格的超無奈.  機械人族可以靠指環得到最高迴避, 戰士又可最高的防禦和盾擋格.  以前我是玩暗精戰士轉職做上位召喚.  非常好玩.  可惜機械人實左太屈.  而且感覺上技能千編一律.  3 國戰士都是用同樣的技能真的有少少悶.  又要成日掛機練技能, 練完又易俾人放招 除魔, 所以覺得煩而沒有再玩了.  潘朵拉真的好很多.  不同武器有不同屬性.  用技都變化什大.  正, 側, 背被打都傷害不同.  種族有 3 樣可選天賦.  由 4 到 8 個 之後 16 個不同職, 還有騎乘專用職 - 聖騎士!! 龍騎兵!! 都是我最愛的職業.  想起就已經非常興奮.  況而職業要互相幫助才可以發揮最大戰力是最值得玩的地方.  台港戰都不能一騎擋千.  操作非常考技術.  少一點技術都會玩得差別人好遠.  地型可以利用來避開飛行道具.  弓手們真的需要更多技術才會玩得好, 玩得稱職.  密探的暗殺相信可以讓喜歡玩天誅的人過一下手引.  一切都是技術所在.  沒有最強的配點.  只有最強的玩家s.  就是這遊戲 ^ ^

有龍騎@_@?
龍騎係咪攻騎,,,

龍騎兵 出乎意料的是 鬥劍的 3 次職.  是攻擊力和突擊力高的騎乘突擊兵.  騎乘型 龍騎兵 和 聖騎士 的最大分別 就是 龍騎兵可以練出比聖騎要強的座騎.  龍騎兵主用 槍, 聖騎士主用 劍.  但血量來說龍騎兵也是 4 大近戰系最少的.  聖騎是第 2 多血.  雖是這樣, 在下都準備玩 槍型聖騎 ~~

不是還有別的3轉嗎-- ..!?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:28 AM , Processed in 0.027531 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存