2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 就近日玩家狂被爆AC事件
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 綠茶熊
go

[討論] 就近日玩家狂被爆AC事件 [複製鏈接]

回復 55# 【瘋狂小豬】 的帖子

呢到唔係開比你嘈 要嘈走開啦
GC果邊一直都無講野
你既唔係受害者  又唔係爆人果個?
你有咩野講?

加上 有d人 低收入home 一台電腦幾個人用   
你話可以miss到咩?

講野經大腦啦

就算唔係Ser問題 都要保障All玩家利益
唔通你番工 個老闆話唔出糧比你
你就算?

總之 要嘈走開

贈你3+4個字

呢件事 唔關你事

原帖由 八神乂 於 2009-3-9 12:57 AM 發表
呢到唔係開比你嘈 要嘈走開啦
GC果邊一直都無講野
你既唔係受害者  又唔係爆人果個?
你有咩野講?

加上 有d人 低收入home 一台電腦幾個人用   
你話可以miss到咩?

講野經大腦啦

...

講野用下腦啦   幾個人用同一部電腦又點?

唔係玩果隻game既人中木馬   唔通放木馬果d會未卜先知你玩夢樂嗎

如果係你自己中木馬  代理又付咩責任?   最 大個責任係你自己身上呀  

你就真係柒到無朋友  連咩事比人爆都唔知   只係會賴係官方到  

如果ser比人入侵  無幾千人 都幾百人比人爆啦   會得你得幾個係到講?

隻隻game都好多人比人爆  果d人咪係用外掛  亂上網中木馬  去網吧玩

亂咁比個acc人代玩既人囉  你又係邊種原因比人爆?

而且你認為係代理有問題  要賠比你  你咪去告上法庭要求賠償囉  

返正你講到咁肯定唔係你問題  而係代理問題嘛  快d去告gc  我等你好消息  

ps:個版唔係你的   你無權話唔比咩人留言  我係睇唔過你呢d咁既人 好似自己無責任咁樣
       只係識賴落代理到

回復 62# 【瘋狂小豬】 的帖子

我無賴落代理到囉 傻仔

我交左野比gc查姐0.0

第三日都未有通知

我係無啦啦比人爆囉 放左隻人係城成晚  一on咩野無曬

去網吧一定無事?

你係唔係成日去咖? 你d思想好out呀0.0

我無話0.0

ps:呢個post係 就近日玩家狂被爆AC事件 係好既方面  唔係開尼比你嘈咖0.0 7到無朋友果位
無朋友 係到串7.7 無人搵你傾計 咪on夢之識番幾個如花囉

回復 62# 【瘋狂小豬】 的帖子

今晚先同你嘈0.0 我放學都無野做0.0

喂 仲未回呀0.0 飯都食完啦啵
快d回啦 我等得好苦a~_~"
等緊點博我呀0.0 快手啦 唔係唔識打字呀0.0

原帖由 八神乂 於 2009-3-9 07:17 AM 發表
我無賴落代理到囉 傻仔

我交左野比gc查姐0.0

第三日都未有通知

我係無啦啦比人爆囉 放左隻人係城成晚  一on咩野無曬

去網吧一定無事?

你係唔係成日去咖? 你d思想好out呀0.0

我無話0.0

ps: ...

小朋友  你自己唔檢查下部機  就話無啦啦比人爆?

比客服幫你查  第3日 都未有回覆  <<<<<你想話客服做野太慢?

就算你比人打劫  去報警  都要等一排 先會有報告比到你啦

仲有我無話過去網吧就一定無事啵  你邊到睇到我有講去網吧無事?

網吧呢  我就真係成日去  我係網吧長包部機  點會唔係成日去?

我係網吧擺攤賣野  都無比人爆既  點解會咁呢   

仲有就係我真係柒到無朋友  都好過d你柒到比人爆acc  都話唔知咩事吧

呢d叫無賴係代理問題?   

呢句咩黎?    【 無希望啦 唉....隻game咁易比人爆..】

咁樣唔係話隻game出問題先令你比人爆?

講左又唔認  你真係柒爆

回復 66# 【瘋狂小豬】 的帖子

啦啦啦 唔好諗人講野呀0.0
我絕對無講過慢0.0
你話既0.0 去網吧咪無事囉

果句無mood打0.0   
好多問題會導致比人爆ac0.0
但係我真係諗唔撚到個問題係咩呀0.0
哎呀 我知啦0.0
一 定係你7過頭 影響到我啦zz~

我真係好想知處處要話到d受害者抵死咁
又次次幫住個GC,
既然你似我咁,又唔係被爆/爆人AC既
唔該你保持中立,理性分析...

除非你係爆AC果件,E+賴係野咁推比木馬
真係唔明咩木馬咁正,幾十個都被爆
你講到佢地夾埋扮無啦啦被爆羅
But有冇可能,你都清楚啦
Don’t死撐!!!!

回復 68# 綠茶熊 的帖子

佢鍾意呃post~_~我地咪讓下人= _=

原帖由 八神乂 於 2009-3-9 06:22 PM 發表
啦啦啦 唔好諗人講野呀0.0
我絕對無講過慢0.0
你話既0.0 去網吧咪無事囉

果句無mood打0.0   
好多問題會導致比人爆ac0.0
但係我真係諗唔撚到個問題係咩呀0.0
哎呀 我知啦0.0
一 定係你7過頭 影響到我啦zz~

你樣衰   所以咪比人爆啦   諗唔到有咩問題 ?

你用左外掛會講比人知?  你敢認自己用左外掛比人爆?

亂咁上網中左木馬  你又會講比人知  因為自己中木馬比人爆?

無啦啦比人爆都講得出    童話果時比人入侵ser  幾百人中招

你地自己數下依家有無100人中招?   得幾個人開post講就話好多人

隻隻game日日都有人比人爆  係咪又比人入侵?

d人用左外掛比人爆會話你知用外掛比人爆?

你咁肯定佢地無用   都會比人爆?  定係你地自己用左外掛比人爆左

係到扮無用  博同情呀  

ps:仲有麻煩你引用我有邊句講去網吧唔會比人爆   咪係到屈得就屈

原帖由 綠茶熊 於 2009-3-9 06:23 PM 發表
我真係好想知處處要話到d受害者抵死咁
又次次幫住個GC,
既然你似我咁,又唔係被爆/爆人AC既
唔該你保持中立,理性分析...

除非你係爆AC果件,E+賴係野咁推比木馬
真係唔明咩木馬咁正,幾十個都被爆
你講到佢地夾 ...

你都叫中立?   d人講無中木馬無用外掛    你就信到十足?

我就唔信 無用外掛 無中木馬 無去網吧 無亂比acc人代玩  都會比人爆到

ser比人入侵  係有呢個機會  不過入侵都唔會選擇呢隻game黎爆

爆得acc為咩  為錢 咋 呢隻game既野  市場價值極低  

要入侵cg既ser  選都選夢之歷險啦   1個勁ac既價值就過萬啦

爆夢樂  比你acc有1萬金 都係得幾百蚊   勁裝又拎唔走  

你做賊都唔會打劫窮人  唔劫有錢人吧

ps:d人係唔駛夾埋扮  因為無人會話你知佢用外掛黎比人爆  咁又駛咩扮

十週年勳章(賀詞)

回復 70# 【瘋狂小豬】 的帖子

你唔好講到好像個個俾人爆的都係用外掛lo,你都識講你唔係爆人同俾人爆個個,咁你就唔好咁講la,你以為俾人爆左好開心??仲要俾你呢d人咁樣屈自己用外掛,好心你係人地的思想個方面想一想先出聲,唔好下下話俾人爆的都係用外掛.你沒俾人爆係你好彩,唔等於你可以話俾人爆的人係用外掛多,你想下你自己有朝一日俾人爆仲俾人話自己用外掛你會點??如果你會開心就只能話你@#$@#%@$
                            你想話埋我係外掛人都得,是鬼但你,但是唔該你把口唔好咁#@%@#%^@$^@
                                                                           想俾人話多兩錢重你可以一直吵下去,想知我係咪外掛你都可以找 <SOVEREIGN>全會人問下,CC我係咪用外掛??同埋唔該你唔好咁!@$!@$!%$

回復 70# 【瘋狂小豬】 的帖子

我無用外掛囉0.0 你咪告下囉0.0
事實尼 0.0
下.? 你都幾係野wo 0.0
人地低lv 又細過 比人爆左 淆打999 先直接轉game ja0.0
姐係你都有用外掛啦0.0
邊有 用外掛 會講wow
快手供你人物名 ser  0.0我要告你呀 (係玩唔起既 唔好講0.0就此收皮)

原帖由 【瘋狂小豬】 於 2009-3-9 07:19 PM 發表

你都叫中立?   d人講無中木馬無用外掛    你就信到十足?

我就唔信 無用外掛 無中木馬 無去網吧 無亂比acc人代玩  都會比人爆到

ser比人入侵  係有呢個機會  不過入侵都唔會選擇呢隻game黎爆

爆得acc為咩  ...

我有話信到佢到十足嗎?
夢之歷險我都有玩,我唔覺佢仲有生存既空間
夢之歷險的確好賺錢,單單賣錢賣裝,
我都已經賺左幾萬,不過玩Game睇長線...

TO【瘋狂小豬】:
    你想係度周街撩人博打就離開此Post,係咁講到自已成個Online Game神咁,賴醒...玩10年大晒?唔排除即係有可能啦!撩事鬥非,不知所謂...
    呢個Post大大隻字話 就近日玩家狂被爆AC事件 ,唔識字?忍你好鬼耐先出聲,好聲好氣就得寸進尺...都係果句,覺得受害者抵死既,咁你就死開D,唔該!!!!

回復 75# 綠茶熊 的帖子

算啦~_~"打機都係要個品姐0.0
打機搵錢只係次要~_~

原帖由 八神乂 於 2009-3-9 10:39 PM 發表
算啦~_~"打機都係要個品姐0.0
打機搵錢只係次要~_~

ysys

唉...解釋唻都晒氣...本人主修電腦...係咪中木馬唔通自己唔知咩...洗鬼你話我知我中左呀...
我想講做得駭客並唔係為錢為點果D無聊野...為既只係一份成功感...我以前都做過駭客...
我想講既一樣野就係...要入侵一個SERVER唔係一件易事...
除非係自己人...所以個結論...你地自己諗下啦...
唔好同我嘈...我都唔想晒手力&時間同D無知既人磨...OK?清楚未?

to    小豬?
我想問一下=口=" 被人爆acc而不知道為舍又跟柒有什麼相關呢!? 為舍柒會引致不知道怎樣給人爆acc呢!?
柒不是形容外表的詞語嗎!? 哪外表能使一個的人腦袋遲鈍?胡里胡塗? 哪你知不知道gc代理的人外表如何@@"?
會比所有被人爆acc的玩家樣貌好嗎~""~?照你的說法也有可能是gc代理的人太柒而引致伺服器中了木馬也蒙然不知呢?
也可能是伺服器本身太柒而中外掛也不知嗎@@"?有這個可能嗎!?
我想照你一直說他柒的道理看也是有這個可能的。
如果一台電腦多個人一起用的 哪你能管多小個!? 哪你能知道他們都上什麼網嗎!?
就算你知道了 也是上過啦 哪你又能怎樣!? del了哪個時間嗎? 還是說每天都掃一次電腦的所以文件!?
哪是你安守本份 不過 為舍一定是因為用了外掛 上了不明的網 或是找人代練 而會被爆呢!?
玩了十年都沒事可能是你好運 我也不怕說 不明的網我每最小上4~5個 不探索哪知有什麼新玩網呢!?
外掛我也是有試過用的 還把人練得封頂(不是這遊戲的) 也是沒事哦 現在有空還上去找人pk一番的滿好玩
找人代練這個呢 有錢沒時間練又想快些玩高lv時也是試過有的 跟外掛一樣 也是沒事 現在都還可以上
老實說 我覺得你的觀念太主觀了吧 哪你又怎知道不知官方的問題呢!? 你第一眼看見別人給人爆acc
心裡就是 他用外掛的抵死啦 鬼叫他媽的上不明的網 找哪些死人代練 喔!! 你自己第一眼就已經這樣
本來嘛每個人都是白紙一張 你一看見它們 就給他們 污點 就只會叫人檢討自己 你幹麼不檢討一下自己的下盲眼!?
本來你也沒有錯 就錯在只會用有色的眼光看別人 人家好好地的一張白紙
就因為你的主觀變到 污點處處 ... 你以為你很大丫!?小朋友!?你丫叔嘛!?十年玩十年!?玩十年玩到你這個品行
哪我看沒人都只會玩到九年十一月就不再玩啦!! 只會亂吼的人 一點都不會理性一點 如果你是丫叔就應該比小朋友
更會理性一點 更會在客觀的角度 看每一件事啦 就是有你這樣的人懶丫叔似的 四周燃火 看你就是不爽咧

原帖由 綠茶熊 於 2009-3-9 10:07 PM 發表
TO【瘋狂小豬】:
    你想係度周街撩人博打就離開此Post,係咁講到自已成個Online Game神咁,賴醒...玩10年大晒?唔排除即係有可能啦!撩事鬥非,不知所謂...
    呢個Post大大隻字話 就近日玩家狂被爆AC事件 ,唔識字?忍 ...

條友不嬲係咁~~見怪不怪
成個幾十歲唔認錯既呀伯咁
唔肯認輸-.-"
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 01:10 PM , Processed in 0.043167 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存