2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 就近日玩家狂被爆AC事件
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 綠茶熊
go

[討論] 就近日玩家狂被爆AC事件 [複製鏈接]

原帖由 綠茶熊 於 2009-3-9 10:07 PM 發表
TO【瘋狂小豬】:
    你想係度周街撩人博打就離開此Post,係咁講到自已成個Online Game神咁,賴醒...玩10年大晒?唔排除即係有可能啦!撩事鬥非,不知所謂...
    呢個Post大大隻字話 就近日玩家狂被爆AC事件 ,唔識字?忍 ...

你大大隻字好多人比人爆acc   又有幾多人係到講左比人爆acc?   10隻手指都夠數啦

某d人咩事比人爆   自己心中有數   做賊既邊會認自己做賊   

仲有d講話小朋友比人爆左唔敢報警   佢地係唔敢報警

不過中左木馬佢地都一樣好多唔會知   小朋友又對電腦知識有幾多?

最少我係game識既手動玩家    無聽過佢地比人爆

唔好忘記一樣野  要入侵ser唔係易事  但係中木馬  只要一個唔小心就會中招

原帖由 【瘋狂小豬】 於 2009-3-10 10:10 AM 發表

你大大隻字好多人比人爆acc   又有幾多人係到講左比人爆acc?   10隻手指都夠數啦

某d人咩事比人爆   自己心中有數   做賊既邊會認自己做賊   

仲有d講話小朋友比人爆左唔敢報警   佢地係唔敢報警

不過中 ...

其實78樓都有DD意見比兄台參考一下

原帖由 乂影商乂 於 2009-3-9 07:24 PM 發表
你唔好講到好像個個俾人爆的都係用外掛lo,你都識講你唔係爆人同俾人爆個個,咁你就唔好咁講la,你以為俾人爆左好開心??仲要俾你呢d人咁樣屈自己用外掛,好心你係人地的思想個方面想一想先出聲,唔好下下話俾人爆的都係用 ...

我無講一定係用外掛先比人爆  唔該睇清楚晒先好回覆

原帖由 【瘋狂小豬】 於 2009-3-10 10:14 AM 發表

我無講一定係用外掛先比人爆  唔該睇清楚晒先好回覆

不過你哪些用詞 使人都覺得你在說被人爆acc的都是有用外掛 有上不明網 或找人代練!? 你也先看清楚自己先前的言語才回覆吧!!!

原帖由 於 2009-3-10 10:13 AM 發表

其實78樓都有DD意見比兄台參考一下

佢既意見   以經講明左   入侵ser唔易   之係發生機率係最低  雖然有一定既機會

但係d人都仲可以完全賴晒落代理  講到比人爆acc 一定唔係自己問題

係咪自己問題   比人爆既人心中有數   旁人係唔會知佢咩原因比人爆

原帖由 呆小不 於 2009-3-10 10:16 AM 發表

不過你哪些用詞 使人都覺得你在說被人爆acc的都是有用外掛 有上不明網 或找人代練!? 你也先看清楚自己先前的言語才回覆吧!!!

咁我問你一樣野  除左ser比人入侵外   仲會有咩其他原因會比人爆到acc?

而其他原因  都一定係關acc持有人既事

都講明有人係會知自己有冇中馬之類(睇文唔好岩既竟睇唔岩既就唔睇@@")
請兄台唔好繼續一竹高打一船人

原帖由 hsc66542 於 2009-3-10 12:32 AM 發表
唉...解釋唻都晒氣...本人主修電腦...係咪中木馬唔通自己唔知咩...洗鬼你話我知我中左呀...
我想講做得駭客並唔係為錢為點果D無聊野...為既只係一份成功感...我以前都做過駭客...
我想講既一樣野就係...要入侵一個 ...

看到20#回覆,一部分人被人爆AC,可能係GC人做.
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

FROM YAN90526既文章

我都已經唔係咁想玩呢隻game
頭一批封頂d人  狂升專精,就算我地去到60lv 輸就輸在專精度
同埋一味打怪好悶,好似每日online得一樣野做,就係追lv
有時做會任 d地圖又細,怪又少,人又多   
4條線咁岩有團做緊,又費時去搶埋一份
GC.. 唔好以為咁好人
上次我BF個AC都係GC爆,點解咁講?
唔見哂全身+9藍裝同幾個名匠(D金因為用哂所以無得俾佢偷)
我老公打個電話去GC,條友一味問係咪自己搞錯丟左(D垃圾全部係度,淨係錯手丟哂全套+9藍裝同名匠咁得意?)
之後我老公不耐煩,同佢講,你唔同我搞番店佢,我去報警,(曾透露自己20歲)之後條友話聽日俾答覆,2小時後,我老公再上,D裝同名匠係度,不過D裝係哂物品欄
而GC無打電話黎答覆,咁估都估到la~
咁輕易俾番哂d野,唔係身有屎 仲係咩,我老公果陣無講自己用咩名既藍裝,淨係講係全+9藍裝,事後全部原封不動係哂物品欄
呢隻game又無安全pw,一個唔覺意俾出面d人爆左,真係俾咁多錢同心機就一野無哂
差唔多好友名單有一半已經唔想玩,唔好話60lv果d
50幾lv果d已經開始放ac ~
如果唔升lv可以去傾計,咁寧願玩其他game好過,其他game起碼唔升lv都有其他野做,呢隻game做任咪又係打怪= =!
可能傾計都無得傾tim,個個一上都係升lv同打副本

咁你點解釋?(有可能係GC D人做 未必係比人爆)

原帖由 於 2009-3-10 10:32 AM 發表

頭一批封頂d人  狂升專精,就算我地去到60lv 輸就輸在專精度
同埋一味打怪好悶,好似每日online得一樣野做,就係追lv
4 ...

呢到爆點品  有可能發生  但係佢話爆埋裝   就無咩可能

裝唔交易得  就算gm可以用自己權力黎交易   都會比人查到

無人咁笨  留證據比人捉自己吧   

所以呢段野可信性唔高

講多一次!!!真係做得駭客權力比admin更大!!!有咩唔交易得!!!剷晒成個server既data都仲得我話你知!!!
改埋game setting都仲得!!!留證據???低Q能!!!做得駭客就唔會留證據俾你搵啦!!!你都識講啦!!!邊有人咁笨呀!!!
連"加殼"同"脫殼"都唔識既人學咩人做駭客呀!!!

停啦 嘈完咖啦0.0 想嘈既 放低人物名同玩咩SER先啦~_~

小妹話查緊0.0 慢慢估都無用
等通知啦0.0

第6日啦0.0果個交易紀錄堆野有無可能咁耐呀  
玩其他game都無啦 都唔知係唔係暗地裹有問題
比人爆ac既你0.0 填完張野之後
收到通知未?

未呀...上個星期四FAX上去架~到衣家都未有反應~都差唔多一個星期啦...

原帖由 【瘋狂小豬】 於 2009-3-10 11:46 AM 發表

呢到爆點品  有可能發生  但係佢話爆埋裝   就無咩可能

裝唔交易得  就算gm可以用自己權力黎交易   都會比人查到

無人咁笨  留證據比人捉自己吧   

所以呢段野可信性唔高

確實ser唔易入侵
但我想問人地無用外掛都比人爆ac加家用既防木馬軟件也找不到木馬又點解??
其實你某d post是暗說某些玩家因用外掛被爆
但無用好掛果d玩家  就只可以話佢地既防木馬程式不夠強
所以請你不要再成為罵戰既開頭了

這post是為了一些真係無用外掛無比人知ac但比人爆ac既人默哀既post
你在罵戰感覺像在人的傷口上撤鹽也~~~

默哀XXD~
咁又唔洗既XXD~
當買個教訓~買個經驗~
當係訓練下自己EQ都好呀~
哩D小挫折都面對唔到~
第日點出唻做大事~

我收到個交易記錄啦~
搵到個IP~
遲D去差館搞搞~

原帖由 於 2009-3-10 10:32 AM 發表

4 ...

d裝綁定/佢偷黎做咩= =
但係佢想回番裝備俾你好易/因為有遊戲歷程.佢回番原本既裝俾你只不過係將你個人回塑.使咩逐件問你咩裝-_-
回塑呢d野好多game都會有發生過

今 日我都冇啦啦都俾人爆左ac..唔見晒d錢同傳石= =

原帖由 hsc66542 於 2009-3-13 12:31 AM 發表
我收到個交易記錄啦~
搵到個IP~
遲D去差館搞搞~

恭喜你啊>w<
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 05:01 AM , Processed in 0.042678 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存