2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 無敵玩晒弓手心得(已更新到99lv)
go

[歷險心得] 無敵玩晒弓手心得(已更新到99lv) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

首先呢,打得差咪打我
好多朋友仔玩弓手所以先打
首先呢,你一開始玩冒險家,
一開始要狂打吱雞
打到你20job為止
9個字到,
之後就應該9lv,20job嫁啦
記住去捉隻溫順羊羊wo
可以頂怪嘛,之後呢你是但組個新手吸經,
自已去做任,做到15lv,
之後就去艾美轉職
千奇唔好揀錯- -
弓手必學:

集束射擊   必升級     好好用,cd又短                                                先期學
貫穿射擊   必升級     用吸納加鷹目再用貫穿射擊,秒的                 先期學
矢箭雨       必升級     圍技吧                                                               先期學
吸納           必升級         
鷹目           必升級                                                                                    
綑綁刺擊   可以唔升級,打豆用當圍技/同人p人地冇得郁              
短刺刺擊   可以唔升級,有出血效果
強勢射擊    必升級,可以推人走,唔錯
高速射        必升級,唔好學狼人,晒料的,後期冇乜狼人,用火精先勁
增速術        可以唔升級,低lv跑任可學                          

搵武器店買箭!!
15lv又係組隔黎新手吸經啦,自已去做下任,做到21lv,
你解到22lv時應該係唔夠22lv
所以要刷一陣21,18lv時
返村買下古古力食下喔!
刷到25lv,恭喜了
你打完25lv時就有雷登了
火精當然係留返啦
之後狂刷25lv到28lv時lu
28lv時唔錯的
洗到30lv到
打水漾章升lv,當然要有料,r石黎,
照汁料啦,去拉迪買探棒喔記住,小步小步咁探喔
賣到5m到嫁!!
洗水章好悶的,洗到咁上下,去飲杯野,吸下人經啦
之後上左34lv,做返d主任,之後刷34lv時,
34lv記住做返32時囉麥克阿face_l_18:
打下34lv時/水章上到36lv
打2轉啦,當然要有麥克,羊,水去應戰啦
初頭係難打嫁!!!
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D6
跟住打應該冇事,
最後打王,廢嫁,叫麥克去頂佢,冇血食水囉
之後呢就差唔多37嫁啦
37lv時難打左少少嫁,用雞寸補喔
刷上去42lv啦,
42lv好難嫁,一個人遊其係哈唔夠job的2轉新手
叫人陪下你啦,通常都有2,3個新手係度發夢嫁face_l_18:
42lv好多經嫁,唔想就跟返下d主任囉,
差唔多45lv果時,
去隕石果邊接茶茶任同去哈下d生氣的xx怪,
去到46lv,當然係打3轉啦!!
首先要打100個花,你去隕石用2轉哈下怪啦
sp可能會唔夠嫁,去買/整下野食na`
3轉根本好易解嫁,有2轉有水一定冇野的

3轉其實打怪廢- -
可能你唔夠job嫁,打下豆啦開女神
之後就慢長啦- -
剌客20job去解茶茶任
打下魚同雞搵錢
可以考慮打返42lv時- -
都可以去隕石嫁,
e段係難升嫁
真係悶,去洗45-55p石啦,
不過唔好入去,等高手打
想當年我同人地打,成日死
比人x老母:D2 :D2 :D2
45-55好好的
打到51lv的時候,解下主任
可以去打下黑章,可能難
51lv要去打哼狗返黎
就去返打p石/去林左拖野打啦
又係難升階段黎嫁
55lv去解4轉啦,
必解呀!
會好長嫁,唔同2,3轉
http://wuy890124.googlepages.com ... 1%E6%94%BB%E7%95%A5
內有時空資料
好啦,囉左4轉應該有56lv吧!
去林克拖狼不錯的
可以去洞2/5打下喔
好啦57lv!
可以去一村組人拖光狼啦!
要1咒,1劍吸,你放炸彈
開女神拖,真係好快!
包你好上65lv
玩到好悶啦,去偷下蛋囉
打雞章網
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 8501&highlight=
之後就要去打5轉啦,5轉好緊要嫁!
當然要ready好野啦,最好買左夢古頂下,
流程較長,要有心理ready喔!
http://nostale.coolfun.us/index-8-65-1.html
打左5轉你就正啦!
你果時66lv啦,
當然係帶人岩b啦,
咁樣搵到好多錢嫁,去買抗同買裝同升卡嘛,
當然啦你要搵個家族打死地,
死地有好多種,
1.3人死地                             要有1咒,1劍,你          咒補,劍吸,你打
2.團打死地                            要有2咒,1劍,2光弓
3.單打死地                            自已一個                              
一直打死地直落,會有d悶嫁,
去打下GG章啦,唔錯的!
打到70lv左右,可以去打天使一曾啦
可以跟返主任的
主任其實開始都唔錯好玩的face_l_18:
都可以去打下水母/媽媽,一樣好升
升lv攻略打完

弓篇:
1-44
唔洗換裝,有得著就著啦!
一定要著古以上45弓,唔錯
用光弓就46lv,50lv下先好用
45lv可以用到63嫁!
如果之後63下有攻高過你
全部都係水漾報酬黎!
63lv弓一定要用神/傳,好平
神30m有交易,
GG團報酬/Lv63華麗女王蜂/Lv64危險盔甲蟲
到79lv如果有古79以上先好換,
打死地63爆擊好正嫁0 -
當然85換啦face_l_18:

刀仔篇:
刀仔都係玩3轉嫁啦
44lv->67/74->85
44lv 用暗屬加 不過人地有抗 你食得
67lv 光抗20
74lv 合85lv
85lv 冇得頂

衫仔篇:
46->55->69->78
46  45Lv時空任務    高防 冇野講- -       遠距離攻擊力增加27
55  Lv55修羅王報酬  有2個55lv啦,係修團果個wor,   所有攻擊以5%機率,減少12%傷害,暗之力抵抗增加6,
69  Lv72傑克蜘報酬   靚著黎,高防
78  自已整                     暫時最高防弓著- -face_l_18:

抗裝篇:
全部45%/部分60%

卡篇:
你中意用2轉定3轉?
一係升2一係升3
全部加攻
+9啦
光弓+9啦
死地打怪打光咒有用!
當然可以+9以上

帽/飾篇:
飾3件要有-致/+hp
順住遠正團會有3bo`

馬嬲帽
防暈+可愛

搵錢篇:
3x lv 刷26lv 囉暗珠+吉石
偷蛋 46lv
打/開遠正團
用茶放小茶係20lv囉食人花
打4/5轉
帶死地
做收賣老        自已老本行face_l_18: face_l_18:
你跟住果d商人收
唔好跟BF11/比我收啦
因為佢地搵水魚收嫁姐         當然佢地每樣賺得多
我以前係有:遙吻小x/隻秋太子/祈禱   冇記錯好多汁左粒- -face_l_18:

好啦,打完,打得差咪插喔- -
加下gd都ok嫁

已有 7 人評分威望 Good 收起 理由
casio123321 + 1 詳盡到~~gd
oO小仙人Oo + 20 感謝分享!
18+ + 1 呢d先叫心得....詳盡實用...唔係老吹
Oo赤oO + 2 長得好膠關-0-
闇夜音符 + 1 詳盡av@
kingtom + 1 感謝分享!
121212 + 1

總評分:  威望 + 20  Good + 7   查看全部評分

我既心得係15lv開始狂打豆 20lv到用到5轉 升lv就是王道

原帖由 kingjustin 於 2009-3-6 09:31 PM 發表
我既心得係15lv開始狂打豆 20lv到用到5轉 升lv就是王道

不如搵人帶死地啦= =
打豆...好痛苦
20lv5轉未免有點浪費

十週年勳章(賀詞)

我嘅心得係玩冒險家,吾轉職
收張雞卡,吱雞,吱雞精,吱雞武防,吱雞手色打天下

高lv d啦
咁鬼低唔岩我

已更新到99lvla

我由30lv洗水章洗到39lv
水章5m咁平?

十週年勳章(賀詞)

你第4句實在吾得呀!_!
竟然話要...狂打...吱..雞

原帖由 闇夜音符 於 2009-3-7 01:36 PM 發表
你第4句實在吾得呀!_!
竟然話要...狂打...吱..雞

好膠呀你

有人99lv先算啦

我100lv@v@

原帖由 vence1122 於 2009-3-7 02:33 PM 發表
有人99lv先算啦

所以呢
就要睇我e個po去99

回復 1# MawML 的帖子

好長細...
樓主打左幾耐??__?
haha
+油牙各位新手

原帖由 ♀milk♂ 於 2009-3-26 09:02 PM 發表
好長細...
樓主打左幾耐??__?
haha
+油牙各位新手

10個鐘

幫你找碴^^
==========
開女神拖,真係好快!
包你好上65lv
玩到好悶啦,去偷下蛋囉
============
偷蛋?
偷咩蛋= =
如果係卡果d...
1早唔值$啦~
冇"木"標去偷
偷蛋未仲悶lo

原帖由 Will...? 於 2009-4-2 12:36 AM 發表
幫你找碴^^
==========
開女神拖,真係好快!
包你好上65lv
玩到好悶啦,去偷下蛋囉
============
偷蛋?
偷咩蛋= =
如果係卡果d...
1早唔值$啦~
冇"木"標去偷
偷蛋未仲悶lo

係我太out啦

果d蛋200都唔知值唔值a_a

想找錢做昆9啦(笑話來嫁)唔好信

20LV用光弓。。。。。。。。。。。。

俾你用到都冇用啦,咁少血,未發到技都俾怪秒死啦,笑緊

原帖由 夜影月 於 2009-4-16 11:30 AM 發表
想找錢做昆9啦(笑話來嫁)唔好信

其實你唔驚比差人同封ip你可以咁做既
不過你個名好好臭
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:51 AM , Processed in 0.044717 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存