2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 大家終於開始明白為何[天*璽]公會當日反[2kf]公會呢~^^ ...
go

[消息] 大家終於開始明白為何[天*璽]公會當日反[2kf]公會呢~^^ [複製鏈接]

- 由好早之前
- 我們[天*璽]公會的部份會員
- 已經覺得[義仟紛]幾位會員/會長與香港尋仙的幾位gm是認識的..
- 攬用身位gm權力
- 我是內側的玩家,,
- 由內側開始那一刻已經開始玩,,
- 不叫做最快升到10lv轉城的一個
- 但亦不會是最慢,,
- 轉了城後亦第一時間成立[天*璽]
- 成立的時候[義仟紛]已有6位會員
- 應該是一開始運用gm權力飛去開幫掛-.-(第一個攬用權力的事)
- 另外有成立公會的玩家也知道,,幫會只能有30人,,
- 要擴充幫會人數上限就要用"仙玉道具"家族印記
- 但內側又何來入點-.-明顯是利用gm權力整出黎(第二個攬用權力的事)
- 經過昨天多輪活動及gm的公告後
- 有玩o既玩家都知路易斯安娜,神仙爺爺,孫婆婆等人都是gm
- 由其孫婆婆利用gm權力升至高lv再在活動中亂殺除[義仟紛]公會外的人(第三個攬用權力的事)
- 最後是[義仟紛]公會
的幾位會員擁有的lv+金錢數量與正常玩家不相符(第四個攬用權力的事)

- 請有關人員對此作出交代
- 至小告誡所有gm不要參與遊戲的正常運作
- 註::(轉acc開e個po係為左唔想比人ban acc+淆低xd)
- by::[天*璽]公會會長嬌小女孩

好唔公平姐......

終於知道真相~
其實你將尼個POST SEND去官方,官方實做野

雖然我唔知咩事, 但聽到有d驚=.= 點解香港server 會咁架.....

- 大家要証明下e個post係存在過
- 我驚d gm 又del左個post><"

我係世外高人
唔理凡塵世事
我有得玩就ok

你收下啦
當日點反2千分  大家自己睇相啦
發生件事既起源全是以d人  封測開紅亂殺人
我係你地會唔係俾你地串走既   係你地會冇品自己走
收下啦    仲有唔post gm殺人既相上黎
鳩吹冇用   而且冇人話過佢係gm
官方俾人物佢測試隻game唔代表gm  你send信投訢都冇撚用的
講黎講去得你地3個on9仔係到嘈嘈嘈  問埋d鳩post

玩過星曲WEB

雖然尋仙今次少有地有內測
但內測唔代表係第一批玩既人,以台灣為列,有CCB1,CCB2....國內遊戲測試種類更多
我認為GAMANIA係有比內測版本更早既測試版本
GAMANIA邀請GM或其他玩家優先測試遊戲為何不可?

另一方面...大家一開測既時間,就清楚見到有好多高LV既人係2000FUN公會
點解當時無人立即出黎開POST講野?而要等到有罵戰既時間先搵尼D野黎講?
睇黎只不過係某D人立心不良,針對某D公會吧

原帖由 無罪的狂熱 於 2009-3-7 12:50 PM 發表
雖然尋仙今次少有地有內測
但內測唔代表係第一批玩既人,以台灣為列,有CCB1,CCB2....國內遊戲測試種類更多
我認為GAMANIA係有比內測版本更早既測試版本
GAMANIA邀請GM或其他玩家優先測試遊戲為何不可?

另一方面 ...

你錯了有好多人開post 問點解有人咁高lv
第一日內測果陣  你自己去搵返第一日內測果陣d post吧

十週年勳章(賀詞)

原帖由 嬌小女孩 於 2009-3-7 11:53 AM 發表
- 由好早之前
- 已經覺得[義仟紛]幾位會員/會長與香港尋仙的幾位gm是認識的..
- 攬用身位gm權力
- 我是內側的玩家,,
- 不叫做最快升到10lv轉城的 ...

你所講果o的所謂證據不過係事。
那有證據?

原帖由 我愛你丫傻仔 於 2009-3-7 12:37 PM 發表
你收下啦
當日點反2千分  大家自己睇相啦
發生件事既起源全是以d人  封測開紅亂殺人
我係你地會唔係俾你地串走既   係你地會冇品自己走
收下啦    仲有唔post gm殺人既相上黎
鳩吹冇用   而且冇人話過佢係gm
官 ...

- 哦
- 我要向大家註明一點
- 係e位刷鞋人仕自己唔夠人講(或者叫串)之後退會
- 唔係幫主踢佢
- 之後係2000fun post相挑起e場罵戰
- 話嘜鬼野冇品搶人怪捉定唔知咩低能野
- 講真一句,,幫主叫你咁做姐,,
- 唔想做咪唔去做囉 冇腦唸野既咩,,?!
- 咁係咪幫主叫你比個acc佢,,刷鞋兄你又比先`?!
- 唔該

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 嬌小女孩 於 2009-3-7 11:53 AM 發表
- 由好早之前
- 攬用身位gm權力
- 我是內側的玩家,,
- 不叫做最快升到10lv轉城的 ...

你並沒有提出任何證據來支持你的言論
而你所謂的證據只是片面之詞吧?

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 K.TsaN 於 2009-3-7 12:59 PM 發表

你所講果o的所謂證據不過係事。
那有證據?

- 咁sorry啦
- 係事唔係証據,,
- 我改番先 唔該晒

原帖由 嬌小女孩 於 2009-3-7 01:03 PM 發表

- 哦
- 我要向大家註明一點
- 係e位刷鞋人仕自己唔夠人講(或者叫串)之後退會
- 唔係幫主踢佢
- 之後係2000fun post相挑起e場罵戰
- 話嘜鬼野冇品搶人怪捉定唔知咩低能野
- 講真一句,,幫主叫你咁做 ...

冇話過你踢我  唔好又屈我
我刷鞋  刷邊個鞋?  你由頭到未冇講過
我唔離得會既?  入左你會一世你會?  你有冇病?
從你地d人口中以經知你地個會有冇品啦
亂殺人既會  我退會係明志選擇
我post上黎係係提醒人有d冇品公會要亂殺人
我覺得冇錯波  自己敢講唔敢倅人post?

原帖由 我愛你丫傻仔 於 2009-3-7 01:05 PM 發表

冇話過你踢我  唔好又屈我
我刷鞋  刷邊個鞋?  你由頭到未冇講過
我唔離得會既?  入左你會一世你會?  你有冇病?
從你地d人口中以經知你地個會有冇品啦
亂殺人既會  我退會係明志選擇

- 咁你退埋你既義仟紛啦
- 入面既孫婆婆亂殺人..
- 尋日有玩活動既人都可以証明^^
- 我話你刷2000fun論壇鞋,,滿意?

原帖由 嬌小女孩 於 2009-3-7 01:07 PM 發表

你又知我係義千紛會  我冇玩小魚個人好耐啦波
我封測係試職  唔知唔好亂講野啦
我小魚個人冇上過wow

我話你刷2000fun論壇鞋<----唔滿意波
我係刷佢地鞋我d post就唔會俾佢地關啦

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 嬌小女孩 於 2009-3-7 01:07 PM 發表

3個字, 歸屬感
會俾到玩家有歸屬感既團
就算俾人點話, 點誣蔑都唔會改變會員對個會既信心
同埋, 邊有話咩亂殺人, 入得去就預左俾人殺..

ONLY 增加家族人數上限都夠做啦
唔洗講咁多廢話,拿拿林SEND比官方
官方自然會查明真相
快快了事

件事搞咁大,令新仔對港服印象極差,個個唔敢玩港服,去撚晒去玩台服

原帖由 gn01190032 於 2009-3-7 01:11 PM 發表
ONLY 增加家族人數上限都夠做啦
唔洗講咁多廢話,拿拿林SEND比官方
官方自然會查明真相

我都send左問緊佢果位人士係唔係官方gm
如果官方人員答唔係唔知班人又有咩野講
只於果位人士/gm 有冇殺人我就唔知啦
人地一路冇相俾人睇得過講
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:49 AM , Processed in 0.032048 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存