2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 投訴及舉報區 改人密碼當無件事, 灣岸版回POST無分, 唔知壇主你個腦諗 ...
go

改人密碼當無件事, 灣岸版回POST無分, 唔知壇主你個腦諗咩? [複製鏈接]

我地偉大既壇主
我既舊acc有幸俾你改左password
你緊係知到我個舊acc用左假e-mail
所以你咁用黎罰
所以我決定呢次用番個真 e-mail
今次我歡迎壇主再改我password
同埋壇主都教左各位想做版主 同 版主知道
如果有會員中傷你 你會怎樣處理?
答案係: 改佢password
所以我想問題講多次 以表我誠意

致 改人密碼的有腦壇主
早一,兩日知道係灣岸版回POST無分
個理由竟然係因為太多垃圾回覆!!?
所謂垃圾回覆佔成個版十分一都唔知有無?
因為左果D垃圾回覆搞到成個版回POST都無分?
我唔知你有咩目的想達到囉
唔叫版主去扣分 而走去 改左回POST無分
版主得閒加下分 咁就叫版主....唉.......
好心你啦 用下個腦啦   斬腳趾避沙蟲
仲話想多D人討論 多D人回覆
淨係識叫人去聊版吹水  你關哂所有版 淨係開個聊版囉
人流咪更加集中 一定更多討論~~~  
崖上的白痴潮魏上

改密碼 呢d事情都俾你諗到 可以諗下外星人侵襲2000fun 

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

壇主會改 會員既pw只有出現左以下問題先會發生

1. 版主級管理人員的帳號 被盜用,而又未即時可以找到該版主,我地會考慮修改該版主的pw,避免該帳號亂禁言,刪post...等
2. 會員忘記了密碼,而又不能使用正常程序(e-mail找回密碼)取回密碼的話,只要該會員提供有效的証據,我們會考慮幫該會員改一個新的密碼

我早前知道有會員話我改左佢pw,我見到既時候好莫名其妙...
我見到次次都係灣岸版到講,應該係灣岸版既常客吧?
不過我咁耐以黎,都將灣岸版既發展交晒比版主處理,好少會去理灣岸版
早數月前,因為版主之間有問題被超版發現了,所以留意了一下灣岸版
而在2星期前也因為版主人事上的問題又再次接觸灣岸版,2次都係針對版主既問題去處理,並無去特別處理會員既問題....
再者...你要話我改你pw...都要搵個動機點解我要改你pw吧....
連我都唔知 我點解要去改你既PW....
一般會員因為嚴重問題而需要處罰的話,會直接對該帳號進行禁言,扣分...等,並唔會去改你PW的

如果你係唔記得左PW的話...可以搵我地嘗試處理
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 11:09 AM , Processed in 0.026056 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存