2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Left 4 Dead(L4D) 點解做晒所以step ...都係玩唔到online...
返回列表 發新帖 回覆
go

點解做晒所以step ...都係玩唔到online... [複製鏈接]

我做晒所有step..但係入到game...左下角冇得揀server

邊個可以救下我

十週年勳章(賀詞)

無用vlan?

我的做法
1.下載這個主程式
http://www.w  e  m.cc/file.php?fileid=299  <-自己拉番d空格wem
2.安完,隨便搵個a/c登入steam,再登入vlan(兩樣做晒先可以見到server)
3.再係安裝完l4d個file到入遊戲,唔需要經過steam入。
4.入到去就到有server了
我就係咁玩..乜都唔需要破解!

原帖由 calvinwong123 於 2009-3-8 12:51 PM 發表
我的做法
1.下載這個主程式
http://www.w  e  m.cc/file.php?fileid=299   

請教一下
跟足咁做.load入server後彈出桌面

有原因嗎

咁呀..試下做以下e個步驟 <--我當時都好似有咁做=o= 唔記得講~
1.開啟 "Steam"
2.入到主畫面之後按 "我的遊戲"
3.點選 "新增非Steam遊戲..."
4.點選 "瀏覽" 到你安裝L4D的目錄點選 "left4dead.exe
5. 確認後在 "我的遊戲" 頁面中會出現剛新增了的遊戲 - left4dead
6.之後就照入vlan 再係安完l4d個file到入遊戲..試下吧

再唔得就....試下破解steam [引用ken232888個post]
engine.dll: http://www.u-file.net/f-cob9833
steam破解檔:http://www.u-file.net/f-yry3487

如果入server時會講[connecting xxx 10 retryies]
張engine.dll 放係 [ steam\steamapp\common\left 4 dead\bin ]

破解steam 方法
張入面果個smd 同 undeadpatch 333
放係steam file 到
跟住禁startsmd.bat
再關左個steam
之後再開undeadpatch333
跟住會問你y/n
全部打y

如果steam 要更新(請去steam file 到搵steam.cfg)
del左個steam.cfg 去
就可以更新
更新後再重新破解一次就得

我建議你玩offline
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:38 PM , Processed in 0.029983 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存