2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 任務一問及一些小問題....
返回列表 發新帖 回覆
go

任務一問及一些小問題.... [複製鏈接]

我想知道完成打200隻怪物牛魔王之後, 上隆山3樓果個NPC係咩任啊...我仲未接得到...
佢話需要完成黑色商團三紋任務先可以接...其實係指邊個任呢?
(1. 打長老包包果D NPC?    2. 銅製盔甲果個NPC?    3. 還是做晒黑色商團任先可以接到啊?)
其實我唔想做黑色商團任...太複雜了, 又要打好多野.........

月奇峰果個任務, 收集左10封信之後, 收集完100染料...再打一隻狂虎係咪就完任??

另外我想問問解封符用左之後可唔可以除返落黎賣比人?
合成怪可以賣比人嗎?  幻獸可以賣比人嗎? < (不是像僱兵那樣擺當/交易賣, 而是個令牌?)

你哩d問題~等我俾個網幫你解決吧.....
http://cancermin.myweb.hinet.net/index.htm

原帖由 heitung221 於 2009-3-9 04:46 PM 發表
你哩d問題~等我俾個網幫你解決吧.....
http://cancermin.myweb.hinet.net/index.htm

唔該你啊, 其實我早已有了這個網站了..
不過該網站提供的資料不夠詳盡...
隆山任務始終沒有更新到...><
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 03:41 PM , Processed in 0.026175 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存