2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Left 4 Dead(L4D) 比人偷左steam ac= =
返回列表 發新帖 回覆
go

比人偷左steam ac= = [複製鏈接]

話說琴晚好友名單個到有條友sd 左條link比我..
咁內容話係叫我入佢個group...
咁佢sd左條link黎= =..我用ie上左啦...
佢要我log in..咁我og in左就中左招...個頭steam已經自已登出左喇= =..
e家sd 左返Cd key 比steam拎返pw= ="""....

有冇c兄試過咁既情況呢??

小虎@@....唔知係咪我識果個呢@@
我係knw lol
咁都得....你send 俾steam,佢會將個新pw send 返俾你個e-mail,如果你仲未俾人改e-mail 的話!
仲有就係下次除左官網之外,所有網要你login 你d 資料ga..都唔好入-__-好易中招~

死K..係我牙><"""我同左校工講啦件事....

原帖由 阿鋒ex 於 2009-3-11 10:53 PM 發表
小虎@@....唔知係咪我識果個呢@@
我係knw lol
咁都得....你send 俾steam,佢會將個新pw send 返俾你個e-mail,如果你仲未俾人改e-mail 的話!
仲有就係下次除左官網之外,所有網要你login 你d 資料ga..都唔好入-__-好 ...

佢個網係官網黎嫁= =..係咪偽造就唔知啦...
定唔知當中出左咩問題...= =" 冇得玩好悶牙....

我令外申請左個a/c 影左cd key比Steam= ="..等緊佢覆...

steam 做野好快手...等下喇....
唉...我都有個a/c 同你差唔多~
但係我係借左俾個fd 玩,之後拎返....個a/c 入到,裝埋隻game...但係game list 果到入冇隻game,隻game 係灰左話未裝,入cd-key 又話已經俾人用過(果個咪係我囉-__-)
唔知想點,果個a/c 可以玩hl 2,css ga-___-

下..咁你又買多隻牙???

原帖由 阿鋒ex 於 2009-3-11 11:51 PM 發表
但係我係借左俾個fd 玩,之後拎返....個a/c 入到,裝埋隻game...但係game list 果到入冇隻game,隻game 係灰左話未裝,入cd-key 又話已經俾人用過(果個咪 ...

咁樣灰左法..係咪比人ban左= =""

原帖由 =小虎= 於 2009-3-12 12:10 AM 發表

咁樣灰左法..係咪比人ban左= =""

唔係....冇俾人ban 到,你如果俾人ban 左係設定果到睇到-__-
之前細個打cs 都ok喇d 技術,俾人真係誤當cheat,俾steam ban-__-一年後佢會自己unlock....so ban 左係有得睇..
問題係在於冇ban 之下,我裝唔返隻game 出o黎喇...搞到果個a/c 得個睇字...有碟又有a/c,但冇得玩-__-
so 你依家見我果個a/c 只係for hl 1 果d game ga ja.....另外果個係hl 2...但係玩唔到...唉......
我冇買過隻ar...廢事晒錢,而且又冇諗過點去整-__-冇時間...

原帖由 阿鋒ex 於 2009-3-12 11:33 PM 發表

唔係....冇俾人ban 到,你如果俾人ban 左係設定果到睇到-__-
之前細個打cs 都ok喇d 技術,俾人真係誤當cheat,俾steam ban-__-一年後佢會自己unlock....so ban 左係有得睇..
問題係在於冇ban 之下,我裝唔返隻game ...

你話我係咪黑仔丫= =兩個月前我仲係4星..
無啦啦又變左1星= =...攪左咁耐都未整返好...
Steam 仲未覆= =我頂佢..睇唔睇到都唔講聲= ="小喇叭

咩4星同1 星...唔明@@
乜有星星ga 咩-__-??
steam d 野...你打係咪英文先???唔好港英wo...佢地唔q 明當冇收到的-__-

原帖由 阿鋒ex 於 2009-3-14 12:09 AM 發表
咩4星同1 星...唔明@@
乜有星星ga 咩-__-??
steam d 野...你打係咪英文先???唔好港英wo...佢地唔q 明當冇收到的-__-

2000FUN d 星星牙= =""".....
我知啦= =佢覆左..話要我SD多1隻Game既Cd key = =.....屌佢...
等左成4日先覆你一句..= =

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿鋒ex 於 2009-3-11 11:51 PM 發表
但係我係借左俾個fd 玩,之後拎返....個a/c 入到,裝埋隻game...但係game list 果到入冇隻game,隻game 係灰左話未裝,入cd-key 又話已經俾人用過(果個咪 ...

你係steam到 禁遊覽到搵返l4d 個exe出黎  睇下 加唔加到-.-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 09:59 PM , Processed in 0.032270 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存