2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 這次更新後的溫馨提示(有萬眾期待的唐琳的消息) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: *追。月*
go

[閒聊] 這次更新後的溫馨提示(有萬眾期待的唐琳的消息) [複製鏈接]

哼,一堆版廚,就只懂得怎樣討好別人,怎樣數落別人,庸俗勢利
你們有獨立思考能力嗎?
見那邊好就跟那邊
先好好看你們親愛的版主說了什麼,在向他搖頭擺尾吧
嗯,看了那些回覆時間,多數是4點之後,放學時間呀

原帖由 黃金忍者空影 於 2009-3-13 07:48 AM 發表
你們有獨立思考能力嗎?
見那邊好就跟那邊
嗯,看了那些回覆時間,多數是4點之後,放學時間呀:smilie_:D ...

你們有獨立思考能力嗎?見那邊好就跟那邊
^
|
  都唔洗咁講野架
我覺玩game都係求開心O者 唔洗咁既 老老實實 唔講我真係唔知有巴哈呢個網  

原帖由 黃金忍者空影 於 2009-3-13 07:48 AM 發表
你們有獨立思考能力嗎?
見那邊好就跟那邊
嗯,看了那些回覆時間,多數是4點之後,放學時間呀:smilie_:D ...

其實你講野之前都應該要好好思考下
庸俗勢利 <<用得好唔合檔 人地版主都係義務
對佢好你認為佢會比到D咩著數我地
支持分享

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 蘋果批 於 2009-3-13 11:09 AM 發表

庸俗勢利 <<用得好唔合檔 人地版主都係義務
對佢好你認為佢會比到D咩著數我地   
原帖由 黃金忍者空影 於 2009-3-12 03:13 PM 發表

呢到好多人呀,好崇拜版主架,就算你係試用,權限唔同,都特別多人尊重你架嘛

呢個係佢既觀點,
不過算啦, 廢事嘈了, 佢要鬧就由佢鬧啦~

遊戲版帖子不是不應玩家互相對罵?
玩個遊戲 上個論壇有必要這樣吵嘛?

人家喜歡怎樣就怎樣 只有巴哈原發帖人才有權阻止他
作為旁人 我覺得不能太過主觀

對於一樣事情的批評 不需要多次強調
這樣不是為道理而批評 是為插人而批評

若是你認為大部份人都一定是站在版主那邊的話
那麼你要先想想 為何自己得不到人們的支持
並不是在一角暗罵不公平 怨天尤人

我在許多版看過許多版主被玩家惡意針對
這又是怎麼一回事?
我看過那些版主的回覆,評分真的十分無理
是值得被批評
然而,那些版主懂得知錯能改的道理
後來當然沒再有針對的事情發生

可是*追。月*的錯 只是在於一開始沒加上轉貼字樣
我同意你那 「借」了別人的資料卻不說 的道理
可是在這案件中 她不是100%抄襲 亦無任何希望得到別人稱讚的字句
表示她純粹希望女神玩家能得到最新消息,資料
為人民服務的精神有錯?
若*追。月*是50%以上Copy&Paste,不標轉帖,不肯認錯,不肯修改
我會支持你 可是她不是

我對你的不滿 不是在於我支持版主
是你的態度問題
回應你n年前的回覆
「呵,在爸哈里抄過來連字也不改,真的很用心呢,還是別有用心呢?」
一開始,惡劣的態度由你發起,並不是你所說的「你用咩態度,我咪用咩態度囉」
(你可以說我挑骨頭,但這些的確是表示了你那厭惡的態度)
*追。月*有些回覆的確是值得被插 我認你有些位置插中了
但有用嘛?
一位見習版主 你期望他能有怎樣的水準?

每一個人都有錯,但不是有錯就要被插
你的回覆亦不見得有多好 有多客觀
我只從你的回覆裡 就知道到你是正宗香港人^^

一件小事,被你搞大,值得?有用?贏了會很帥?

最後
你所說的放學時間
做版主不能仍在學習階段?
一大堆的GM還不是大學生

*追。月*你最後停止對罵是正確的=)
可是在第3頁才停止有點遲
即使玩家對你有多差的態度
版主應該在多方面作出退讓
為的是版主的原則 而不是自己
還有改善的空間~

若是不滿 我被插也可 本人並無所謂

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 爆無聊的人 於 2009-3-13 11:18 AM 發表
遊戲版帖子不是不應玩家互相對罵?
玩個遊戲 上個論壇有必要這樣吵嘛?

人家喜歡怎樣就怎樣 只有巴哈原發帖人才有權阻止他
作為旁人 我覺得不能太過主觀

對於一樣事情的批評 不需要多次強調
這樣不是為道 ...

作為一個試版, 我已經盡量收歛
之前古龍版, 萬3版已經嘈到拆天~
我已盡量改善自己既言論
對於你既批評~我會盡量去改善, 亦都很樂意接受
原因有兩個,
1. 你既態度好好, 能以客觀既角度黎分析成件事
2. 我承認自己有錯, 但只是限於我跟那位會員的爭吵, 並不是轉貼的問題
你們有獨立思考能力嗎?
見那邊好就跟那邊

至於你提過會員緊係幫版主~
甚至以『搖頭擺尾』這句形容動物的說話來形容人
我實在是忍受不了,
1. 平時我點對人, 人地就點對返我, 我肯幫人, 日日都答人地十幾個問題, 人地自然覺得我好
     並唔係似某會員咁, 從來冇係女神版發過一言, 第一次發言就引起會員們的不滿, 自然有人聲討你
2. 佢地對我好, 幫我並唔會得到什麼, 唔通對我好, 幫我就有錢分?
    以你話因為權限唔同, 所以好多人會尊重我
     我覺得你既理由錯晒, 套用返之前果句, 我對人好, 人對我好, 我尊重人時, 人地亦都會尊重我
     再者, 你覺得係一個論壇入面權限高可以當飯食? 加佢分等於俾錢佢洗?

我亦都無意再同你引起任何罵戰, 不過如果你再以挑釁性既字句回覆, 我唔會再手下留情

唔該晒先...
WA.... 都改左好多野下WO....
呃錢手法 真夠多 (無話可說)
都同意板主所說.....  
和別人聊天 都係玩GAME的樂趣之一 .....

原帖由 爆無聊的人 於 2009-3-13 11:18 AM 發表
*追。月*你最後停止對罵是正確的=)
可是在第3頁才停止有點遲
即使玩家對你有多差的態度
版主應該在多方面作出退讓
為的是版主的原則 而不是自己
還有改善的空間~

absolutely agree

十週年勳章(賀詞)

支持爆無聊的人和版主,那2個白痴理得多都影響埋自己,哂d咁ge時間同d咁ge傻仔講,真係哂緊係度聽消息同討論的網友

你們有獨立思考能力嗎?
見那邊好就跟那邊

4點之後唔可以係放工時間?
小朋友 ^^
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-23 01:16 AM , Processed in 0.035183 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存