2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 潘朵拉傳奇 ser1=]這就是叛軍所謂的禮貌嗎^^
返回列表 發新帖 回覆
go

ser1=]這就是叛軍所謂的禮貌嗎^^ [複製鏈接]

剛剛在打32龍時,,,
本來好地地兩組人一個打東,,,一個打西
但係過了一會,,,,他們就開始愈打愈過,,,,迫過來
口講無憑,,,,還是去圖吧,,,
主角:[騎士之心]<---屬叛軍的@@

雖然冇影到佢個令仔樣,,,
相信叛軍自己都知[騎士之心]係佢地團既人
可能我地真係有時唔覺意搶左佢地一兩隻怪,,
但係又係邊個愈打愈過,,,,迫埋黎,,,打到你地一兩隻怪
好出奇咩,,,,反而你又唔會話你地自己搶我地怪-.-真係賊喊捉喊~

另外,,佢仲口爛到,,出言誨辱我地族,,,如以上內容所見
什麼on x仔才會入的會,,,,我們族很差嗎,,?
差得你口爛,,,,,
究竟是整個叛軍也是那麼口爛,,,,還是我
以偏概全,,,,只有那個[騎士之心]口臭,,,
真的要由叛軍他們自己[自圓其說]了

雖然大家係同國,,,,我也一早說了同國不要嘈
但係佢既行為我真係無法容忍,,,給人踩到上心口
我post呢篇文出黎並非想惹起罵戰,,,,亦不想惹火頭上身
只想大家好好看清叛軍,,,或者叛軍的人好好管教自己的團員o_o
還記得他們招生時,,,,要不口爛,,,,真是自相矛盾-__-
我原本也想入叛軍的.....

啊~~"
對不起呀...

你要記住.. 這是「香港人」..

Hi...請問係邊一個分會...?

這人真的是沒得救.  典型的香港小朋友.  還叫 騎士之心?  不要說笑了.  叫人渣之心就差不多.  叛軍請速速處置這些人吧.  別讓他敗壞叛軍名聲.  也有請所以見過這post 的人不要收請爛人入家族.

原帖由 FDSumHKaG 於 2009-3-13 02:58 AM 發表
Hi...請問係邊一個分會...?

你係叛軍d人?
- -我唔多記得,,,對英文冇乜印象
你們自己用蛋ck吧@@
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 06:36 AM , Processed in 0.029091 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存