2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Left 4 Dead(L4D) 各位高手-3-可唔可以幫我解決我個問題-.- ...
返回列表 發新帖 回覆
go

各位高手-3-可唔可以幫我解決我個問題-.- [複製鏈接]

我唔知點解跟哂    "Left 4 Dead 安裝及入game方法~(已更新:20090115)"e個po做.
但去到steam個部.即係新增非steam game 個部-.-入左落去之後佢話無法x用left4dead遊戲-.-
如圖:
但係我試左好多次重裝-.-什至去埋steam官網裝都係唔得-.-我del哂所有野重裝都係咁.
但係我就咁入left4dead就入到.仲好順.玩到單機
可唔可以搵人幫下我-3-

十週年勳章(賀詞)

你係9xxmb個果版本l4d-2-?

原帖由 huteson 於 2009-3-13 10:47 AM 發表
你係9xxmb個果版本l4d-2-?

係-3-"個個唔用得嫁咩-3-"?

...你知唔知係開番係file入面個l4d圖示黎玩..
仲有...l4d更新左...ver係:3777(冇記錯既話)比埋個link你更新la~
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
問問樓上既l4d玩番版要dl邊隻版?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:00 AM , Processed in 0.029799 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存