2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 唔該依家D人打副本 唔係自己既職業裝就唔好擲啦! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 唔該依家D人打副本 唔係自己既職業裝就唔好擲啦! [複製鏈接]

呢個情況我係玩尋仙 打黃風洞 打左7,8次都係咁樣

頭先打黃風 ~ 我係幽冥符咒師~

隻馭劍 又OT又拉怪 又唔知做咩  金剛又唔知做咩企響後面 唔識吸怪咁......
經過兜兜轉轉之後
終於打死隻王啦 終於出左我個職業既衫!!!!!!!
2,3個人擲骰 3條友都唔係符咒師
.......我O左咀......
之後又係條馭劍低能仔
我問:你唔係我呢隻職業 你要件衫黎做咩呀~?
佢答:我第二個AC 用...
我心諗 件衫一擲到上身就裝綁你點比第2個AC呀 醒目仔
我火到黎埋 你要打你叫第二個AC 黎啦
@%@^^@&@%#^......火都黎  條友依然約無其事

係唔係香港人打機小打有副本遊戲既GAME~?
唔知道咩一擲到上身裝綁呀~? 唔岩佢既職業就唔好搶人裝備呀 呢D咁基本遊戲知識 同 禮貌既野~?咁都做唔到!?

如果比著呢D人響台服 或者其他GAME 例如 魔獸世界  戰鎚  比人罵到隻狗 唱衰個名都仲得~

不爽可以同我對質 我覺得我講既野係正確既~!
已有 1 人評分Good 收起 理由
oO小仙人Oo + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

絕對認同

我都試過幾次 所以我個時幽冥都係單刷

原帖由 alexchau1234 於 2009-3-13 04:17 PM 發表
呢個情況我係玩尋仙 打黃風洞 打左7,8次都係咁樣

頭先打黃風 ~ 我係幽冥符咒師~

隻馭劍 又OT又拉怪 又唔知做咩  金剛又唔知做咩企響後面 唔識吸怪咁......
經過兜兜轉轉之後
終於打死隻王啦 終於出左我個職 ...

d人係咁撚on9架啦

我真係好不爽 講真 大佬 如果你係戰士 我亂咁手中;擲搶左你 咁你又點呀~?

真係 佢有佢自由 唔洗理我感受 ~

十週年勳章(賀詞)

回復 5# alexchau1234 的帖子

要阻止咁既情況,有兩個方法
1.搵朋友找副本
2.單刷

P.S:人永遠係自私,特別D衰人,自己用唔著都唔益人

認同  今日又係同樣既事 又係D劍係度搞事  

原本同兩個一齊刷 姐係三人 我本身係天君 佢劍 同一個符師

隻劍 引石又唔引 叫我地兩個去引 呢點唔怪佢

到打王既時候 出件符頭 佢要左 第一次唔怪佢

第二隻 出符杉 佢又汁 開始有D火滾 無出到聲

THEN 之後再刷過 又同樣出符頭 佢又杉

符杉又汁    之後連另外果個都一齊出聲話佢

公理何在-.-   都唔知有無搞錯  仲要係自己幫會呢點先係最重要

之所以一定要搵番識既人   汁起上黎都快樂D-.-

十週年勳章(賀詞)

我唸到一個方法
自己做組頭,係分配度選擇由隊長分配,咁就最公平,沒人會搶到你,因為由你自己分裝

都未常唔係一個好方法 ~"~

*PS:我唔係咁鐘意做組長

十週年勳章(賀詞)

原帖由 〤啤少〤 於 2009-3-14 02:25 AM 發表
都未常唔係一個好方法 ~"~

*PS:我唔係咁鐘意做組長

呢個方法起碼唔驚被人搶到自己
因為人永遠都係自私 = =死都唔益人

p.s:我都唔鐘意做組頭= =

唉-_- 方法幾好  但係始終搵熟幫友同FD IS OK

十週年勳章(賀詞)

原帖由 〤啤少〤 於 2009-3-14 02:29 AM 發表
唉-_- 方法幾好  但係始終搵熟幫友同FD IS OK

可以單刷既,岩岩見到某論壇有講單刷既秘技[黃風洞]

我唔鐘意單刷 ~ 太悶 ~~ 同埋我天君 單刷真係難過登天

十週年勳章(賀詞)

原帖由 〤啤少〤 於 2009-3-14 02:33 AM 發表
我唔鐘意單刷 ~ 太悶 ~~ 同埋我天君 單刷真係難過登天

我同你差唔多..幽冥
單刷都幾難

十週年勳章(賀詞)

佢地估我地打副本唔洗出力咩 顧住佢地條命仔都已經夠晒忙
話到自己咁多“分身”咁不如佢組晒自己D分身去打
我睇佢顧到邊一隻

笑傲無雙

搵公會刷 好過搵野團 搵野團 不如自己走去升級好過啦!!!!!!

我連續2日打左好多次黃風 一係組d金剛唔識吸王 一係組d奶媽只會幫自己補血
叫佢幫人補 唔補 仲要死左xyz 組野團 要問清楚 你玩過魔獸世界未 未玩過一律唔組

原帖由 FATDOG 於 2009-3-14 08:55 AM 發表
搵公會刷 好過搵野團 搵野團 不如自己走去升級好過啦!!!!!!

我連續2日打左好多次黃風 一係組d金剛唔識吸王 一係組d奶媽只會幫自己補血
叫佢幫人補 唔補 仲要死左xyz 組野團 要問清楚 你玩過魔獸世界未 未玩過一 ...

好懷念魔獸世界= = 你咁講
WOW 最緊要係唔會有搶裝 就算岩佢職業 佢自己裝比較好你小小 佢比你佢自己都唔要 = =
係唔係出在免費GAME 質素同收費GAME 人品質素唔同既問題= =?

呵呵....d香港小朋友係咁咖啦""
有時..同職..拎唔到都係咁叫人比佢""
大佬呀..人地唔洗用咖咩""
拒絕你又唔好..比你又唔係..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 05:04 AM , Processed in 0.039378 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存