2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 神你要考驗我的同情心還是? (一件被騙案件) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 神你要考驗我的同情心還是? (一件被騙案件) [複製鏈接]

我是一個小小的玩家 等級不高..

在某日 在戰艦上遇到一個說要跟我換天使翼 (不知是不是女玩家)

她用飛馬跟我換..起初她還給我包裝盒

我相信她..把天使翼放進包裝盒..  (當然每段對話也影了相)

跟她交易 我給了天使..她說: 我fd唔知放左隻飛馬係邊...

還叫我等一陣.. [[略過不重要部份]]

好了 我掛了3~4小時.. 想傳信問一下找到了沒有

一看就明白什麼一會事.. 好友被del..我密他連黑名單也入了

我就密她的會長..幫忙...[[略過不重要部份]]

和她對話很久才知道是她的fd 用 她ac 昆我!!

當然最後也要給我飛馬..因為相就是證據

然後一會兒..她密我可不可以用金買回這隻飛馬..

而且還出25xx金+一些物品...

天呀= = 飛馬還值2萬以上....

她說: 這隻飛馬是我老公給我的!!

..然後我沒理她...........

她在艦上求了我很久.....

令到我覺得好似好賤格咁....但想想 好像要怪就怪她的朋友..

感覺上她還真可憐...........................................

已有 1 人評分Good 收起 理由
╭逍遙*俊╯ + 2 鼓勵

總評分:  Good + 2   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

有機會係扮野囉==果個人
唔好話我小人之心
但係呢個世界真係好難可以唔防範人
因為有時有d好朋友都會出賣你

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 〝蔚﹏藍〞 於 2009-3-14 05:07 PM 發表
我是一個小小的玩家 等級不高..

在某日 在戰艦上遇到一個說要跟我換天使翼 (不知是不是女玩家)

她用飛馬跟我換..起初她還給我包裝盒

我相信她..把天使翼放進包裝盒..  (當然每段對話也影了相)

跟她交易  ...

想要返隻飛馬就叫佢個FD拎返隻天使翼黎.

原帖由 *追。月* 於 2009-3-14 06:09 PM 發表

想要返隻飛馬就叫佢個FD拎返隻天使翼黎.

天使翼都解左..冇得交易= =

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ╭逍遙*俊╯ 於 2009-3-14 07:35 PM 發表

天使翼都解左..冇得交易= =

如果正如你所講
如果係我 我一定唔會俾番飛馬佢

原帖由 協乂 於 2009-3-14 07:37 PM 發表

如果正如你所講
如果係我 我一定唔會俾番飛馬佢

可能人地真係女仔..又真係fd害佢..= =

原帖由 ╭逍遙*俊╯ 於 2009-3-14 11:03 PM 發表

可能人地真係女仔..又真係fd害佢..= =

所以俾返隻飛馬佢, 叫佢自己收個包裝盒再俾返隻天翼黎~

唔洗理呢d人....昆狗黎.....佢一定吹水啦..佢老公比...叫佢老公買野比我呀=.=

十週年勳章(賀詞)

樓主,我支持你,一定要追到底,理佢點求都係廢話(現家d人真係要幾賤有幾賤,絕對唔可以姑息)你用包裝盒,就叫佢用返包裝盒裝返天使翼易返,睬佢咩老公,希望你早日擁有飛馬

真係....依家隻隻game都好多騙子..賤到爆

玩過星曲WEB

d咁既人死左都唔低可憐(用人ac昆人果個- -)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 10:39 PM , Processed in 0.058678 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存