2000FUN論壇

搜索
go

愛情SMS [複製鏈接]

每日一封,增加情趣~~

~~思念~~

根據調查發現,現時人類o既頭號殺手係<掛死人>,而醫生話我已經去到末期,冇得醫。冇計喇,鬼叫我時時刻刻都咁掛住你咩!

唔知點解好掛住,一想起你就心跳加速,好想立即見到你,你有冇想起我??

不要再逃避了, 快點告訴我, 妳到底對我施了什麼魔法, 讓我無時無刻都想妳?

你知唔知道其實每次send短訊比你,都代表我對你既思念,你可以想像得到...我係有幾咁卦住你既!

你是我最在乎的,最掛念的遠方,想起你便覺甜蜜,晚晚有你的溫柔耳語陪我入眠...好想你快點回來陪我,好想你honey

有一個人對我下了毒,且會不定時的發作,而且都是他的身影出現在我的腦海裡,不斷的出現,那個人就是正在看簡訊的人,好想你喔

不要問我愛你有多深,我真的說不出來。只知道你已成為我不可或缺的習慣,每天可以不吃飯、不睡覺,卻不能不想你。

當我電話響起,多麼希望是你!當我深感孤寂,多麼希望有你!當我心口難開,短信情話為你!

不是因為寂寞才想你,而是因為想你才寂寞。孤獨的感覺之所以如此之重,只是因為想得太深。

其他 今日見唔到你,有D唔開心,因為真係好掛住你,所以依家send呢個message俾你,希望你知道。

其他 唔理你呢一刻係邊同埋做緊咩,我只係想講你知,我依家好掛住你。

有一種感覺,它沒有開端也沒有結果,但它卻時時刻刻佔據我,那就是想你的感覺。

思念..是世間最遙遠的距離,等待..是愛情長久的習慣,天會亮..夢會醒..只有相思無聲無式..無日無眠的陪著我..真的好想你..好想你呀

你知道嗎?我每天最想念的人是誰嗎?是你,最不放心的人也是你,最愛的人也是你,讓我最思念的也是你,而你呢?是否也想念著遠方
的我,我好想你唷!

忙嗎?沒事 只是想用不打擾你的方式告訴你!我在想你 希望你收到我的短訊時 你的嘴角是微笑的 讓你身邊的朋友知道你是幸福的  

天氣變冷了..衣服要多穿一點唷..別著涼了雖然天氣很冰冷..但是希望你收到我的簡訊.能暖暖你心.雖然不能抱著你但是我一定在某處想你

在沒有遇到你以前,我從不知道思念的感覺以及愛的甜蜜,請答應我讓這種感覺和你一起陪伴我一輩子!

我一直盼望你的電話,只要電話一響,我就總以為是你.我想你.

回憶著屬於你的每一個片段,回憶著你說過的每一句話,回憶著你的每一次笑--原來讓自己快樂是這樣的簡單!

天氣好凍呀, 唔知點解呢刻好掛住你, 你宜家係邊呢? 希望你收到呢個短訊時, 仲未出門口啦, 著多件衫, 小心著涼!

(聖誕節)  聖誕節快樂!雖然我唔可以在你身邊,陪你一起渡過,又沒有送你禮物,但我會掛念著你,擔心你!希望你能有個平安,開心,浪漫的聖誕節~
雖然依家天氣好凍,但當我接到你的電話,我心自然有股好甜的暖流湧出?! 唔.. 依家好想接到你的電話!
雖然我倆相隔異地,但我倆仍然面向一樣的天空;對你的思念,只能穿越閃爍的星層發放給你,此刻...你感受到嗎?
短信 我有眼睛卻不能隨時看見你身影,有耳朵卻不能隨時聽到你聲音,有手卻不能隨時抱著你,但我有顆心能隨時想念你

每日一封,增加情趣~~

~~情話~~

有D野想同你講好耐,但每次見到你又冇勇氣同你講,唯有send個message比你啦~ 其實,我鍾意左你好耐喇!做我男朋友好嗎?  

根據調查發現,現時人類o既頭號殺手係<掛死人>,而醫生話我已經去到末期,冇得醫。冇計喇,鬼叫我時時刻刻都咁掛住你咩!

冇人會知道一份感情可以持續幾耐..但我想講妳知.我已將全部o既都放在這份感情...我會全心全意咁去投入.去愛你!

唔知點解好掛住,一想起你就心跳加速,好想立即見到你,你有冇想起我??

不要再逃避了, 快點告訴我, 妳到底對我施了什麼魔法, 讓我無時無刻都想妳?

世上最遙遠的距離,不是生與死的距離,不是天各一方,而是我就站在你面前,你卻不知道我愛你!  

縱使你的至愛不是我,縱使只有當你受傷時才想起我,我還是會選擇守在你身邊,這對我來說,是最美好的。

每日我都有call你,雖然你唔係次次都聽到電話,但係每個miss call都代表我對你講聲:我好掛住你,所以call你.

一生中, 應選擇一段刺激的愛情, 纏綿的, 淒美的, 還是浪漫動人的愛情?我會毫不疑惑地選擇一段恆久而平凡的感情.

你知唔知道其實每次send短訊比你,都代表我對你既思念,你可以想像得到...我係有幾咁卦住你既!

當你收到這個訊息既時候,好不幸你已中了病毒,病徵是不自覺地想我,唯一治療方法是陪我去街,睇戲,食飯否則一世做我戀人,無得上訴!

你說愛好簡單,一句話,一個擁抱,一份關懷,加十分的支持已足夠.當成為你情人後,才發覺你是對的.多謝你一直在我身邊!

日日冇節目,遲早變碌木,坐個梗局,問你服吾服,咁樣既生活,仲話要繼續,有你如冇你,點會有幸福.

你知嗎?最浪漫的事情不是你給我的一顆鑽石而是你給我一個溫柔的吻!!!每年的廿四號我也等待這特別的"吻"

你知唔知你好蠢?不過,我發現原來有個人重蠢過你,因為呢個人竟然愛上

好長-0-

嘩-口-甘打法死得人多-__-v

姦姦姐姐..你都係copy啦..
你有佢電話咩?
你知佢有電話咩?
放泥都無用啦...

雖然我睇哂- -但我唔係好明...

也是支持,我代表大家頂你了

永遠支持樓主,繼續發好貼
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:59 AM , Processed in 0.032951 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存