2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 哇~唔好賣點品比此人呀~佢會罵人家~~
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 哇~唔好賣點品比此人呀~佢會罵人家~~ [複製鏈接]

我係ζ 小休大師 ζ 日前聽到我d fd話我知有人話我呃人錢~~!

大家小心d呢個臭8婆 ζ  雪紗莉  ζ 呢個人  係我賣點品比佢既~~

早兩日我同佢交易過2~3次  佢要既點品係 (彩蝶福袋10個 )我真係有賣比佢~

佢又真係比左金我一共450金~ 跟住我同佢有一個約定(( 如果 )我有點數我會賣比佢)但係琴日我賣點數個時佢有on  我又賣緊點品  佢無密我講話要  而我賣既點品既金又多過佢同我收~
今日佢密我講話 ( 你有無點數呀? ) 說 ( 我自己都要用家  唔係一定要賣比妳家馬) 她說 ( 咁又係你話有就賣比我既! ) 說(我琴日有妳唔密我) 她說 (仲好講   講明你有點數就會賣比我家) 說 (咁我日後都唔賣比妳囉  咁得未呀 我唔想搞到大家咁唔開心呀) 她說 ( 女仔都哈 你死緊呀  我天x座家  你睇住黎 ) 說 (妳好撚煩呀  放過我啦  唔該 ) 她說 (   你睇住黎  )佢重重複複講完呢幾句野之後就落左線~~
隻game有d人講我聽  (有人係2000fun話你呃人錢喎~)我話 (下...我知邊個做~)

咁請問大家  我點樣呃個8婆錢呢?  大家請平平理  可以唔信我講 我公會d人 人人都知我係個咩人 佢地仲有我電話 你地可以問返  ζ愛自由公會ζd人  我無做過  唔怕比人話  唔怕比人問  ~~

閱~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

低能既Post,超無聊
呢d野玩開Game都見慣晒啦
你仲要開個Post要人認同=  =

如果從你以上既Point睇,
我就覺得係你有錯,
第一,話明約定,你有點可以搵佢,唔一定要佢搵你羅
你仲可以大把道理咁,佩服

你又話有點比佢,之後仲話以後都唔賣比佢,驚搞到大家唔開心
Kai,你唔賣比佢,佢咪會唔開心羅...

仲有,玩Game玩到比電話,kai爆
你唔驚人話洗鬼澄清

其實~一個字~ 冇~ 唔係就可以了嗎......?

有點都唔好話次次賣比人,你知啦,有d人精神有問題,好似人地賣點比佢係應份~好似係前世差佢既咁~

咁你應成左人賣比佢  就唔好轉頭賣左比人啦

呢D係你錯  仲係度開Post  

十週年勳章(賀詞)

原帖由 98432772 於 2009-3-19 06:56 PM 發表
我係ζ 小休大師 ζ 日前聽到我d fd話我知有人話我呃人錢~~!

大家小心d呢個臭8婆 ζ  雪紗莉  ζ 呢個人  係我賣點品比佢既~~

早兩日我同佢交易過2~3次  佢要既點品係 (彩蝶福袋10個 )我真係有賣比佢~

佢又 ...

真係覺得呢隻game好岩你

事實上係你應承左人先=.=
你有點又唔搵人,人地點知你有
仲有邊個開post話你扼人你攪清楚未?
無証據同屈人有咩分別

十週年勳章(賀詞)

就算點都好 都唔應該上黎鬧人地N婆
而且當初你自己應承人地話賣點比人
所以就算你話唔想賣都應該客氣D同人解釋翻
今次睇落係雙方都有錯

原帖由 jelly_jelly 於 2009-3-20 05:42 PM 發表
咁你應成左人賣比佢  就唔好轉頭賣左比人啦

呢D係你錯  仲係度開Post    

我又唔覺呢d算係應承左人wo...因為如果真係照佢咁寫...當中無講佢要幾多幾時要..只係有點就要賣俾佢..到底係一有點數(唔理係唔係攞來賣)都要賣俾佢啊,定係有點'賣"就要賣俾佢先,定係有點賣要等佢on左問佢要唔要佢唔要先賣得俾人呢? 咩都無講清楚就話佢有承諾...有點兒那個
wa如果到時原來個個人係想要6000點既(比喻only)..姐係好似欠左佢咁..一買親點就要好似還錢咁俾佢..
當然最好就搞清楚係唔係真係佢先罵...

笑傲無雙

休休: )
我係羊仔: )

你一開波講 已經同佢交易左2-3次
人地開始同你有交情,相信你~
你當初應承人賣點 , 你就應該守承諾
人地唔密你  你就賣俾第2個?
人地怕你無點數放ja

另外,我搵左好耐,都見唔到有人係2000fun唱你
就算唱你, 你點解又一口咬定係佢呢!?
你第一句就話人係X婆  無D家教
會唔會係你得罪人多 稱呼人少呀?

人地捻住開心收點抽下野,點知等左你2日無得收
係人都火大啦, 而且
你係背後唱衰一個女人! 好無品!
無d風度~  

本人game名[千千] 不順來找我!

TO:樓主
想知你點知係雪紗莉呢個人係2kf 開post話你厄錢? 如果有相關既post就貼條link出黎, 冇就唔好一句 (下...我知邊個做~) 就斷定係雪紗莉.

再講賣點數果度, 你"約定"左雪紗莉有點數就賣佢, 但係你on既時候有冇密佢問? 其後你又真係唔賣比佢, 好明顯係你破壞左2個人之間既約定, 你仲上黎大聲夾惡大大隻字.

再者, 你有冇cap低對話果d相? 單憑你以下自己打既一番"對話", 好難令人盡信, 想上黎開post唱人都做足少少功課等個可信性大d.

最後, 你公會d人有你電話唔代表你唔會厄人, 你唔厄有你電話既人但可以厄冇你電話既人.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

原帖由 ╭逍遙*俊╯ 於 2009-3-21 10:34 AM 發表
我支持樓主....
有點數唔一定要賣比佢..!!

加上如果佢降價 300金  你都要賣??

仲話支持樓主  呢位巴打真係on9到上心口 檬盛盛
咁你呢d咪又係同樓主一樣唔守承諾既人囉

根據樓主講既野,都好清楚,佢自己應允左有點數就再賣俾雪紗利

但係之後呢?賣左俾第個之後,仲走上黎唱人,仲要話人地8婆,咩道理黎嫁LEE D?

人地都係一個女仔(雖然唔知係唔係人妖)

但係都唔應該咁樣唱人囉,男人老狗做埋哂LEE D咁樣既行為,你連狗都不如拉

可能我對呢件事好主觀 冇計丫 邊個叫你昆我先?
係我心目中我唔會覺得你會做好事 有咩事我都唔會覺得你係岩
好似過左咁耐 你都仲未還番張300點俾我
都唔知你個良心去左邊Q度囉 小休大師

你又知係佢唱你?好明顯你唱緊人,
奇就奇在你唱人既同時,又比眾人唱
唔知佢昆你定你昆人

唔守諾言仲要唱人,你食左過期春藥??

人柒無藥醫,係都要比人屌下先安樂

原來樓主係昆9
咁佢抵死!!!   本人偏幫好人的

原帖由 歲月追憶 於 2009-3-21 07:22 PM 發表
原來樓主係昆9
咁佢抵死!!!   本人偏幫好人的

邊個佢@@?

洗鬼出黎開post咩= =
索性黑名佢..一了百了
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 06:19 PM , Processed in 0.062288 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存