2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 要求gm 有人破左天劫 其他ser可以減料/可過40 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 要求gm 有人破左天劫 其他ser可以減料/可過40 [複製鏈接]

在下文ser

我上左40 d料先打到得10%都冇

而人地天機就 90%料

到時文曲 唔洗玩啦 文曲ser 最快都要過多1個月到升過天劫

我40之後冇野做 其他ser20-30個35-40

文曲得10個左右 真係好唔掂wo

好快天ser d人70幾80  文ser仲係得40  好惡搞- -

我貪狼...頭先打天蓬...打左幾個鐘...比佢團滅(25人)左幾次
而家都未打到...你放心...慢慢黎 = =

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

我度難的
為將齊左未打王
而我地其餘兩個齊都未齊

比d圖你睇

未齊人果陣影 齊人之後唔記得影

SM都書.....
唔知要點打...

昨晚打長老,不是不夠人,是不夠天君,根據大陸版,2345隊要各一個天君,另外1個天君和1個幽冥主補坦們放在第一隊,昨晚我們只有2個天君,EC的人數真是差太多,令大部份人失補。

就算在魔獸,25人團主補都最少5個人,我想昨晚主要差在這一點上。

天君的確好冷門

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 尾獸兵器 於 2009-3-21 10:50 PM 發表
天君的確好冷門

唔係冷門,而係識用既人唔多,同埋天君d技書都無人放,放果d全部成1金一本,買黎拓阿?我搵NPC學唔好?

原帖由 雪華 於 2009-3-21 04:38 PM 發表
昨晚打長老,不是不夠人,是不夠天君,根據大陸版,2345隊要各一個天君,另外1個天君和1個幽冥主補坦們放在第一隊,昨晚我們只有2個天君,EC的人數真是差太多,令大部份人失補。

就算在魔獸,25人團主補都最少5個 ...

係咁架啦,隻隻game人人都想做打手,有邊隻game試過玩補既比玩打既多人架(可能有但本人未遇到)
同埋一樣野,之前玩過既game都係由於好多人唔願意扶助補師升lv或提供藥品,加上玩打手既又鍾意命令d補師,所以我由以前主力玩補,而家都變左主力玩打手

原帖由 master84ng 於 2009-3-22 01:35 AM 發表

唔係冷門,而係識用既人唔多,同埋天君d技書都無人放,放果d全部成1金一本,買黎拓阿?我搵NPC學唔好?

讚成大大咁講~識用ga人太少~
我自己本身都玩天君~由封測到e+~都唔係太熟~
同埋好食MP d技~個天君無錢就等於無MP~點解~無錢買水..=.="
(以上咁講~因為本人唔掛生活技~謝謝~)
仲有ga係~lag機delay問題~1 lag機~可以唔洗出技~要等成3-5秒先出到技~
化生符都要時間load~肯定補唔切~
我地為將個邊~我完全唔覺有人放天君技~

原帖由 唔野小 於 2009-3-22 01:38 AM 發表

係咁架啦,隻隻game人人都想做打手,有邊隻game試過玩補既比玩打既多人架(可能有但本人未遇到)
同埋一樣野,之前玩過既game都係由於好多人唔願意扶助補師升lv或提供藥品,加上玩打手既又鍾意命令d補師,所以我由以前主 ...

完全同意行出街
金剛滿地走 馭劍多如狗
不過小弟都係羅剎^^
近日打親副本搵醫生都搵幾個字
e家如果唔係d醫生話打我都唔去得個等字
都係襯e家升唔到升多個醫生先^^
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 08:01 AM , Processed in 0.031886 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存