2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》心得區 本人對剛開新人物心得[唔食入 孫子 玩法] ...
返回列表 發新帖 回覆
go

本人對剛開新人物心得[唔食入 孫子 玩法] [複製鏈接]

我覺得 開頭做台灣人
你岩岩自己一個玩 開頭做下任 做到齊哂兵 去打藍石搵返幾個銀
搵到咁上下去用400m收隻轉得道士 轉左佢1000mp全力 用天生技打冥象([夠攻的話]因為唔洗哂錢買大定)
配好裝轉2轉 之後加點2000mp全血
再用500m買55雞女[有高武] 轉左佢600mp全力 用風打冥象
配好裝轉2轉 600mp爆敏 升到高LV食毛改400mp全血
最後埋昌昌 用500M買隻55lV[有高武]野獸轉左佢612MP全力 點解要高武呢 因為有高武放長槍會遠好多 今次 要用大定同爆雷
去圍3堆/以上 親衛隊 一開波 睇下係唔係角位同有冇角係空左 冇就走 有空角就走去空角[用休戰]全兵去角 用趙2出貓頂 企死一個位 之後大定死一個位 定好哂後用爆雷企返岩岩定個個位爆
爆到就死比昌汁
轉左昌就加800mp全力/800mp300力~600力全血
轉哂台灣3小俠真係可以唔洗轉國同食孫子都夠冰血神打

以上係商1 Toy團 攻城將 〔百兵 之首〕心得

已有 1 人評分威望 收起 理由
PC@傻駿 + 10 感謝分享!

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

我個陣有雷公 昌2 趙2
昌2 171lv 817力
趙2 137lv 85x敏
唔夠冰血神打~

and我想講下
如果用昌既話
171lv都唔夠吼虎打(無冰牆下)

多謝分享...同埋想問下如果有冰[長] 昌幾lv 9打吼虎????

回復 1# dicky123234 的帖子

1000法全力......................你估用神裝咩(普通裝加到1000法一定唔夠力殺象)

再用500m買55雞女[有高武] 轉左佢600mp全力 用風打冥象
配好裝轉2轉 600mp爆敏 升到高LV食毛改400mp全血

400法全力啦打象都唔係好夠,600法好難打(唔用加法既裝)

升到高LV400法全血??夠打王既唔打玩熊貓??我不如玩權2好過??

小弟認為升1轉唔急得,除非你有神裝

1轉多數400法全力,因為夠力水可以好快殺到怪(裝+本身過左400法就加夠500,600法等等)

因為唔想哂左個少少法~

我覺得唔食孫子冇問題,但係趙2panda真係唔頂得,廿秒唔夠就俾人秒左,不如用權2頂仲好啦

每個國家都有唔同特色既2轉,唔一定要哂同一個國家既2轉,例如祖要配合雷公同火龍車/趙2

要配合權2等等,先會發揮到佢地最強既實力

唔岩聽可以唔理

十週年勳章(賀詞)

基本上夠打好多怪,但仍有不足

呢個只係個人心得 唔係要引起什麼吵架
只是個人睇法
加點係個人喜好 我可以加全敏mp女都可以的 因為這個game沒有指定要怎加點會配裝
我打呢個心得 係想冇錢既人都可以打勁怪
唔係想有咩罵戰

回復 4# rewq 的帖子

我講緊係台灣3小俠 唔係朝人
重係400mp!? 唔係隻隻都400mp 我自己有幫人代升開
升2轉都冇難道
唔係隻隻400mp嫁
爆雷1轉300mp夠 趙1多數都係600mp 林平好多人都話1000mp
點加點係冇特定既規矩

好多人都係唔開冰長 用貓仔頂冰血神狂車火龍黎打冰血神
有好多片都係就咁用台灣3小俠打嫁@@

原帖由 dicky123234 於 2009-3-23 06:03 PM 發表
我講緊係台灣3小俠 唔係朝人
重係400mp!? 唔係隻隻都400mp 我自己有幫人代升開
升2轉都冇難道
唔係隻隻400mp嫁
爆雷1轉300mp夠 趙1多數都係600mp 林平好多人都話1000mp
點加點係冇特定既規矩

林1加到成千法,新手升都升死,mp用盡都唔夠殺親衛~

暴雷兵300法-----------之前我升權1得300法都覺得好吃力,完全唔夠打親衛,搞到我升死先加到去400法

趙1加成600法...........E個我冇試過,唔敢講話唔夠打

加點係冇規則既,你鐘意點加咪點加囉~不過係難升好多ja ma

我升過既朋友,佢地信哂第2個人加,加到800法,個個都升左成個月

我同第2個人都係400法全力,一星期KO左囉~

你又要唸下wor,新手邊有錢去買鬼裝??一件龍lun甲都成千萬啦(除左佢買左錢/老手)

一定要有全部加智既裝,先會有500-700法

新手頂多係都一對木屐,金指環ja ma,都係岩岩夠400法

你唸下呀,又400法加到成千法要幾多點??係150點

計你50LV道士轉,得51點紅利,仲要99點

即係要25LV啦,升到25lv先開始加力................好難想像要幾多下先殺到親衛(我60LV 林1 6下殺親衛隊)
已有 1 人評分Good 收起 理由
heitung221 + 1 講得好~支持你

總評分:  Good + 1   查看全部評分

同埋想加多少少野

現在用熊貓頂冰血神1X秒死哂

就算係於台都係30秒內死哂(我睇我個fd玩,138LV 800法全血趙2)

同埋現在多數人玩戰風殺王清怪多過玩熊貓頂怪

good post

原帖由 rewq 於 2009-3-23 07:32 PM 發表
同埋想加多少少野

現在用熊貓頂冰血神1X秒死哂

就算係於台都係30秒內死哂(我睇我個fd玩,138LV 800法全血趙2)

同埋現在多數人玩戰風殺王清怪多過玩熊貓頂怪

我同趙2頂於台可以頂哂成埸都唔會勁哂 - -我個隻400mp全血 8x Lv咋

十週年勳章(賀詞)

唔要花2- -" 到時冥界暴走用昌打

學你咁講法,不如買兵打藍石順便升埋轉得,右唔洗錢
你個玩法都玩死人,不如玩埋我個方法橫點都係死

sorry 請問what is藍石同埋係邊度打咩怪升?
新手一名.............

打藍石賺錢 集齊兵 我都係咁打
樓上認為咁有問題?

林平1000法 至加力 真係會升死人
我就係咁加錯點  但E加都OK70幾LEVEL
用林平真係要睇下你招雷電 識唔識放

趙1個陣我升 直頭 300MP全力=.=
升得好快好易打...

你個POST 其實都OK 係林平個到有點點可以討論一下- -
同埋昌2 好似好難用=.=所以唔轉

有冇人可以總合黎講點玩牙??

唔明咩野係天生技??
好似仲要話解封符鍋...

唔食入 孫子感覺上太難上手
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:20 PM , Processed in 0.039428 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存