2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 煉獄 橫行墨魂@@"
樓主: 加索
go

煉獄 橫行墨魂@@" [複製鏈接]

呵呵~凌兄此言差矣~~

如果要成為戰友 , 最起碼係對戰時期, 對方既表現 , 行為 , 膽識 , 各方面都合格

先有機會由實力均等既敵人 , 變成互相尊重既戰友 , 嘿.....呢班人呢....唔....唔...唔.......

如果有一日合server , 我地寧可同外ser既玩家合作 , 都唔同呢d咁既素質龜仔合作呢~

其他ser都應該有佢地呢款 喪家犬/烏合之眾 , 到時一併處理 , 不亦樂乎 ?_____?

回復 21# 笨鹿 的帖子

HAHA e so~  仲記得果時敵對 浪子叫我幫佢殺你~~ 殺左你好多次 你都冇嘈我呀hahaa  不過每次你同佢嘈我都覺得 你地d對白好好笑haha

原帖由 笨鹿 於 2009-4-11 06:46 AM 發表
呵呵~凌兄此言差矣~~

如果要成為戰友 , 最起碼係對戰時期, 對方既表現 , 行為 , 膽識 , 各方面都合格

先有機會由實力均等既敵人 , 變成互相尊重既戰友 , 嘿.....呢班人呢....唔....唔...唔.......

如果有一 ...

最(手火9)勁係你啦

原帖由 笨鹿 於 2009-4-11 06:46 AM 發表
呵呵~凌兄此言差矣~~

如果有一 ...

一句講晒 直得尊重既 我地會尊重 ~打交 比人殺 或者殺人 有咩大不了 ~再講句對戰係咁嫁la 打交我地從來無囉嗦.

原帖由 紫色 於 2009-4-11 12:11 PM 發表
HAHA e so~  仲記得果時敵對 浪子叫我幫佢殺你~~ 殺左你好多次 你都冇嘈我呀hahaa  不過每次你同佢嘈我都覺得 你地d對白好好笑haha

pp 打爆我招 白馬 我重記得  不過果時對戰真係幾好玩

回復 25# 玄仔 的帖子

你地爆左咩 我就真係唔知了 -0- 原來我咁勁haa~.... 不過果時打交係幾好玩  就算 果時同你地打完  都仲會係朋友haha   同埋果時  大家都互相輪住開紅打 真係好刺激 haha~

原帖由 紫色 於 2009-4-11 04:02 PM 發表
     你地爆左咩 我就真係唔知了 -0- 原來我咁勁haa~.... 不過果時打交係幾好玩  就算 果時同你地打完  都仲會係朋友haha   同埋果時  大家都互相輪住開紅打 真係好刺激 haha~

now打交真係好悶
以前打交比人紅完,轉個頭又紅返人 打幾個鍾真係好正
now打十分鍾5夠就企幾個鍾,攪到我都冇咩心機玩,仲有3p你死左去邊,仲5浦頭要大佬打你屎忽嗎

原帖由 笨鹿 於 2009-3-30 05:04 PM 發表
放龜歸山,必有後患 !!!

煉獄同盟,見改名殺係有原因既

1. 龜仔們挑起戰事之初,以為自己夠做,點知.....好, 改個名諗住升lv之後報仇 , 咁即係唔駛認錯喇 , 點放得生?
2. 除了原本既龜仔之外 , 打打下亦加入1班幫 ...

同你地呢d低能人士講野  真系要俾個痴線你地咯  打機打到上哂腦  你地甘叻咪去人地搵佢出來打咯
講自己好似皇帝霸王甘  知唔知羞架  放龜歸山,必有後患 !!!    嘔吐中咯..........
笑緊咯  都唔知你地系咪有被迫害妄想症  青山可能有好多床位ar  你地得閒好入去住一排la
唔系真系會變白痴  周圍殺人  講到自己甘正義  就搵個你最想殺既人出來隻秋 大家開住打到服輸認輸為止  又無甘既吉屎
不過你地呢班人唔會做呢d野,  只會以多欺少   你有幾高lv有鬼用   只是識蝦蝦霸霸
唔通就唔龜仔咩  你地試下10個8個人同人地打la  ^^   自己又咪好似死狗甘樣系城度
將心比己  你講呢D廢話出來俾人笑咩  真系不知所謂 @@

原帖由 玄仔 於 2009-4-11 03:55 PM 發表

一句講晒 直得尊重既 我地會尊重 ~打交 比人殺 或者殺人 有咩大不了 ~再講句對戰係咁嫁la 打交我地從來無.

啊叔   同人稱兄道弟  你年紀大拉. 記性可能唔好  唔怪你既  你會d人口臭全墨魂既人都知拉  唔囉嗦笑死咩..
老人痴呆症又發作  唔知羞

原帖由 慕乂月 於 2009-4-12 06:28 PM 發表

啊叔   同人稱兄道弟  你年紀大拉. 記性可能唔好  唔怪你既  你會d人口臭全墨魂既人都知拉  唔囉嗦笑死咩..

最好笑係畢要野我話我搞事份子囉, 之後仲用分身係敦煌紅我
仲話我串, 要日日殺我  
事原我係game話伊蘇係乞依蘇, 我話佢口臭, 同埋話畢要野我無人情味
我真係唔知邊幫邊d人搞事啦  

原帖由 慕乂月 於 2009-4-12 06:28 PM 發表

我又返黎維持2000fun 既和平 la    阿姑 妳會唔會比 烈風乂乂 趁 到妳 痴左 人地個會口臭 好過你 西臭. 烈風乂乂兄 我有時真佩服你 臭西你都趁....請受在下一拜 @@

原帖由 o0葉問0o 於 2009-4-13 08:42 PM 發表

我又返黎維持2000fun 既和平 la    阿姑 妳會唔會比 烈風乂乂 趁 到妳 痴左 人地個會口臭 好過你 西臭. 烈風乂乂兄 我有時真佩服你 臭西你都趁....請受在下一拜 @@

青山拉完你返去
你又偷走出黎 ><”

原帖由 o0葉問0o 於 2009-4-13 08:42 PM 發表

你隻跟尾狗又返黎la  你真系好賤 無人采你la 仲要多口 一系你講你系墨湘既名出來 我收返個ac同你玩咯  ^^

原帖由 慕乂月 於 2009-4-14 08:18 AM 發表

你隻跟尾狗又返黎la  你真系好賤 無人采你la 仲要多口 一系你講你系墨湘既名出來 我收返個ac同你玩咯  ^^

我同阿西姐妳一樣  唔夠抽 咪 lee 埋 囉  上黎2000fun 話下呢個 話下果個 幾爽

回復 5# 神一樂心 的帖子

老凌出山.v.估唔到冇見咁耐 家下打對台~

呵呵~凌兄此言差矣~~

如果有一 ...

人地有話要同你合作咩  
你諗野同講既野都幾一相情願啵
d龜公往往都係覺得人地同自己係同一類, 陰公
你話係唔係呀牙刷蘇  

原帖由 慕乂月 於 2009-4-12 06:23 PM 發表

同你地呢d低能人士講野  真系要俾個痴線你地咯  打機打到上哂腦  你地甘叻咪去人地搵佢出來打咯
講自己好似皇帝霸王甘  知唔知羞架  放龜歸山,必有後患 !!!    嘔吐中咯..........
笑緊咯  都唔知你地系咪有被迫 ...

我發覺佢地係70lv先開始變
佢地同公測時真係好似兩個人一樣
佢地真係變左, 變得痴線左
可能佢地公測成日比人恰屈住係個心到到依家開始發作  

係2000fun口戰冇用嫁 同佢地講多都哂氣

原帖由 lazyboy1979 於 2009-4-20 07:13 PM 發表
係2000fun口戰冇用嫁 同佢地講多都哂氣

唔係口唔口戰問題

係你地根本無道理

當然講黎都晒鬼氣

什麼化名新名改名

未見過有殺錯無放過

借問聲 . 講得通嘛 ?

原帖由 *趴地仔* 於 2009-4-20 07:37 PM 發表

唔係口唔口戰問題

係你地根本無道理

當然講黎都晒鬼氣

什麼化名新名改名

未見過有殺錯無放過

借問聲 . 講得通嘛 ?

宜家只能鬥拳頭硬~哈哈
好有興趣墨魂最後變成咩樣 十分期待~

同d唔識玩online game 既龜仔講打交 =.= 真係哂氣了

以前打交真係好好玩架  , 要講勇  ,講戰術(此戰術並唔係龜仔用緊呢種) , 講人多 , 講齊心

呢班龜仔明白奧義既時候 , 我地可能都已經全部無玩lu :)

果時同浪子打真係好攪笑(有時我"負碌"殺到佢激到佢彈起) , 比pp殺我都無哂計 , 不過我有鬥志喎  , 吹咩><

比人殺都可以好開心 , 可以明白自己能力唔夠而比心機 , 再比心機 , 唔係自怨自艾 , 又或者係2000fun

出"大大"隻字去話人地打機打上腦 , 龜仔同盟人數唔算少 , 我諗極唔明點解可以咁屎  , 吹脹 =.=

specially  to pp :  我同浪子打到最後都fd左喎 , 又傾計又剩架我地:) 雖然我同佢果時強弱懸殊 , 不過我地都同一種人

1個被殺(我) 1個殺人(浪子) , 都可以係同一種人 , 對個game有熱誠既人 , 熱愛打交尋刺激既人 :)

總要有人做 衰人/壞蛋 呢d角色架 , 雖千萬人吾往矣 .......(雖然我口戰已經激唔起佢地鬥志~.~)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 04:05 AM , Processed in 0.034574 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存