2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 煉獄 橫行墨魂@@"
樓主: 加索
go

煉獄 橫行墨魂@@" [複製鏈接]

原帖由 笨鹿 於 2009-3-30 05:04 PM 發表
放龜歸山,必有後患 !!!

煉獄同盟,見改名殺係有原因既

1. 龜仔們挑起戰事之初,以為自己夠做,點知.....好, 改個名諗住升lv之後報仇 , 咁即係唔駛認錯喇 , 點放得生?
2. 除了原本既龜仔之外 , 打打下亦加入1班幫 ...

睇黎呢d人你地都唔小呀...糖芯~亂碼戰意~小楓~邪乂魂~00000小楓00000~寒紫龍都好似改左好多次~不過都唔夠你地既糖芯多啦...改成6-7次名...又唔知自己係50大...比人笑死都唔知...仲有未見過既名就=要殺....點解夢倩呀果d你地唔殺既...好明顯咪又係化名~化左名入反去打唔得...你地鐘意亂殺人咪認囉...比人話又要作埋哂d死人道理...而家黎話當年嘈得幾勁幾勁有q用呀
想當年我同小討嘈到打哂交呀...而家都好fd....要咁樣講嗎...話比人地知你地團結呀...當然...一班比人係咁話既人一定要團結啦....如果唔係...一早比人滅左了....如果改名=龜...你地個盟都好多種動物....我相信比命運仲多

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:07 AM , Processed in 0.024501 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存