2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 仙劍Online 任務問題 + 練氣師 問題
go

任務問題 + 練氣師 問題 [複製鏈接]

我玩到9lv,一出到第一個地圖 xx湖

d任務真係好多好多好多好多 x 好多....

之後我都解左唔少...解到9lv d任務又有勁多

我見解完入面d經驗都唔係話特別多...

只不過係有 仙/魔緣值....咁其實果d任務係唔係唔洗理嫁有d...

因為入面d人話解主線就ok了.....

請賜教

+問@@

請問練氣士的攻擊技能是屬於'物理攻擊"或"法術攻擊"??

慧命要選+靈性5 或選+武術5 ?

裝備強化攻擊要+物理或+靈性?

有哪位大大可說明一下~感恩喔

雨塵: 練氣君

要睇你既目的係咩
個人認為仙同魔緣暫時無咩用
如果你想升得快就揀差1-2lv既任黎做
主線其實相對其他任務係唔抵
因為耗時太多
不過唔洗打怪
睇你自己點揀
其實我上網睇
D人話係法術攻擊
不過我自己都唔咁肯定

笑傲無雙 玩過星曲WEB

慧命揀武術同靈性都未必好 , 因為練氣士起依兩項屬性都唔係遊戲最強
妙聖加回避唔錯,又或者學身法果個,因為練氣士武器-命中
至於想練功最快,睇你點接任,有幾點注意地方

1. 一次過選擇同類型任務(即係任務A係打蛇的話,最好起同一個地圖內接晒打蛇蛇任先)
2. 設計最短接解任路線,如果任務(?號)太遠,索性唔接,或者接到另一個地圖的任就過地圖。
3. 唔好愈級打怪,任務等級最好同自己LV平排,任務lv高就去下個地圖做任

多謝大大指教..

但係真係好想知佢係咩攻擊@"@

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 飛雪 於 2009-3-23 11:57 AM 發表
多謝大大指教..

但係真係好想知佢係咩攻擊@"@

我就覺得佢係偏向物攻,因為佢d招式多數係用真氣唔係用靈力,而且練氣士練功可以唔用技,剩係用普攻+走位就夠= =v
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 03:52 AM , Processed in 0.031772 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存