2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 老婆kaman我愛死你呀
go

老婆kaman我愛死你呀 [複製鏈接]

我都會擺你係我個心第1位
因為我 陳小杰 愛個個係你 kaman......

老婆 對唔住呀 我以後唔會再呃你家啦
你要信我 係我心入邊 只會有你係到 只會比你1個人爆住
唔會再有第個人係入邊 我自己都唔會入去 只有你sin可以入去我個心入邊家=====
仲有....... 我鍾意個個都係得你 唔會有第個 只有你sin可以叫到我鍾意你一生一世同你係埋一齊....
同埋 唔係個個都可以做我老婆家 只有你sin可以做我的女人 老婆 傻豬....
因為我呢世最愛個個女人 係你 kaman~
就算以後同你散左 我都唔會忘記你 同 唔會唔鍾意你
就算以後散左之後 我有左第個 我個心入邊都只係得你1個 你點都會重要過佢地全部全部,,,
你係我家 老婆 你係我ga全部 我唔可以無左你 都唔會放棄你

同埋...
我可以同你講我係無呀媽家
但係我掛住你仲多過掛住我呀媽
愛你仲多過愛我呀媽
錫你仲多過錫我呀媽
衰然咁樣搞到我好似好唔孝順
但係我係為左你sin做得出呢d野
我會擺你係第1 家人第2 兄弟第3 自己第4

我中意你吾係因為你係1個點樣既人
係我中意同你1齊既感覺
就算我d fd點樣話你d衰野..
我都吾會聽
就算人地點樣叫我同你分手
我都吾會聽既
就算我d家人點樣叫我地分手
點樣搞散我地
我都唔會因為佢地唔要你
因為我最愛個個係你   (kaman)

你係需要我ga時候 我一定會出現係你身邊
係你哭ga時候 我都一定會借個扑頭比你挨
係你唔開心ga時候 我都一定會哄返你 安慰你
係我地嘈交個陣 就算係唔係我錯都好 我都會主動搵返你 哄返你 叫你唔好嬲
係你凍個陣 我一定會攬住你訓覺覺豬
係你好想走ga時候 我會唔比你走 拉住你 攬住你 拖住你

你係我個心排第1 比任何都重要
對我黎講你仲重要過我自己 我可以唔要我自己條命黎保護你
我想我自己死都唔想你死
我可以為你付出任何野 例如: 時間 心機 愛情 精神  
落雨個時我可以為你做姐 幫你擋雨
哂個時我都可以為你做姐 幫你擋哂
你要坐個時我可以比你坐我大脾
你想搵人發皮4個時 我可以比你發
你想咬人個時 我可以比隻手你任咬(不過唔好咁大力 如果唔係我好痛-.-)
其實仲有好多好多野可以為你付出
但係諗唔到-.- sor~

老婆 打到呢到算啦
以上ga字 全部都係我ga心低話 係出自真心的 絕對唔係你岩岩講ga口不對心

打打下唔經唔覺打左咁多字-.-

陳小杰♥kaman

一生一世

謝謝你啊,好帖子不頂不行

哈哈,樓主不錯
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 09:24 AM , Processed in 0.027224 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存