2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 一早已經好想討論既問題
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 一早已經好想討論既問題 [複製鏈接]

呢個問題真係想一早已經好想討論

家下自己46 lv, 見到任務愈來愈難打,我開始懷疑自己當初既諗法.

之前我咁諗,以為攻擊力高既寵係可以抵抗血低既問題,我諗大家都知我講乜,璐璐同狐娘真係好少血,我開始唔想再用佢地,雖然佢地既攻擊力不俗,特別係
璐既水靈,攻擊力唔錯,但係好少血,經常被秒飛,心心冇哂,又要搵心,厭惡度暴升. 狐娘更壞,攻擊力不及璐,又少血.

依家我就係度諗,血多才是王者.所以我覺得小艾,兩個小莎(槍女唯一好處係有槍-(仲要唔好同對手有20lv 既差距,否則會爆槍)除此次外冇其他好處),保血既貝貝同埋奈奈(好在識隱形,至於一半技,一半術既分配,攪到冇咩好用)先至係值得用. 至於仲有一個位,我就唔知應該用邊一個/什至搵第二個寵黎代槍女(血少):

1. 蜜兒(好在有個光壁,否則都係冇咩好處)
2.
都係"璐璐", 因為佢攻擊力不俗?
3.
狐娘(兩大皆空-攻與血)
4. 其他寵物-邊隻先好(要係捉番黎果d)

(小結論:如果不用點既話,真係好難玩得勁,依家玩玩下都有d灰,有d後悔當初玩呢隻game,以為玩得耐就會勁,看來真是很天真很傻...)

你可以整裝俾佢地架- - 我隻貝兒都唔夠防架 咪整d+防裝俾佢

之後情人節任務送遺忘卷 錦我咪扣佢攻 之後+體/魔攻

呢d野要自己調配下既....

1條友打任你當自己神手咩

"以為玩得耐就會勁,看來真是很天真很傻...)"

隻game出左唔耐
你Lv46
我睇唔出你玩左幾耐

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 sonicpeter 於 2009-3-22 09:27 PM 發表
呢個問題真係想一早已經好想討論

家下自己46 lv, 見到任務愈來愈難打,我開始懷疑自己當初既諗法.

之前我咁諗,以為攻擊力高既寵係可以抵抗血低既問題,我諗大家都知我講乜,璐璐同狐娘真係好少血,我開始唔想再用佢 ...

第1, 呢隻GAME既任務多數都係要組隊完成..
       1個人基本上冇咩可能打晒咁多個任
第2, 就係因為隻隻寵都有缺點, 先可以互相配合
          如果唔係既話佢出1隻寵俾你就得啦, 使乜俾你揀咁多隻.
第3, 冇用錢一樣可以玩得好勁, 睇下你用幾多時間同心機落去
         又或者睇下你識唔識因應市場既需求而去合裝/買賣野黎賺錢..

樓上講得好岩
你肯合下裝賣既話 一日搵幾千金唔係難事 之後收點野番黎用
e隻game我覺得係for你組隊玩 升lv解任都係
寵低防就合d防裝比佢 仲有唔好唔記得戰艦有得訓練佢地
我自己用開 e奈lv40(分身隱形又高攻又打唔到) 莎曼莎lv29(萌..) 莉莎lv21(升緊佢..用黎暈人) 貝貝lv38(解任係後面回血好用) 蜜兒lv13(出黎開光壁)
解任多數有得出5隻寵 咁就岩岩好 真係冇人同我組果時 自己解都唔會差得去邊 見你咁講都知你升得好少寵 你如果想自己一個解任 得果兩三隻寵係唔夠

原帖由 zero2222 於 2009-3-24 12:06 PM 發表
樓上講得好岩
你肯合下裝賣既話 一日搵幾千金唔係難事 之後收點野番黎用
e隻game我覺得係for你組隊玩 升lv解任都係
寵低防就合d防裝比佢 仲有唔好唔記得戰艦有得訓練佢地
我自己用開 e奈lv40(分身隱形又高攻又 ...

蜜兒lv13(出黎開光壁)

開完光壁換小艾出黎?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 sonicpeter 於 2009-3-24 06:28 PM 發表

開完光壁換小艾出黎?

有e奈出唔出艾都無咩所謂--[個人認為]

原帖由 協乂 於 2009-3-24 08:05 PM 發表

有e奈出唔出艾都無咩所謂--[個人認為]

我寧願出小艾都唔出莎曼莎= =

十週年勳章(賀詞)

那不如不出莉莎...- -
暈人就算暈到有時都會打==

原帖由 協乂 於 2009-3-24 09:29 PM 發表
那不如不出莉莎...- -
暈人就算暈到有時都會打==

原因係佢只會暈對方行動既一回合..
簡單d黎講, 你第1個回合暈到佢, 第2個回合再暈佢..
到佢既第2個回合一樣出到招
因為你既第2回合暈佢果次係同第1次重疊左

原帖由 sonicpeter 於 2009-3-24 06:28 PM 發表

開完光壁換小艾出黎?

個光壁得3rd 換得黎都冇左-.-
要1rd開比自己一rd開比第2隻咁loop先得-.-

原帖由 *追。月* 於 2009-3-24 09:02 PM 發表

我寧願出小艾都唔出莎曼莎= =

下,點解呀? 莎莎女好高攻架喎! 小艾好快冇 gas @@""
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 04:23 PM , Processed in 0.032102 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存