2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 LFO 小鬥士大冒險 X-CARD10 & VER10.5 -魔界外傳 4月發售啦
go

[消息] X-CARD10 & VER10.5 -魔界外傳 4月發售啦 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

產品名稱:VER10.5 -魔界外傳
售價:港幣$49
發售日期:2009年4月3日(預定)
產品內容簡介:一切都由一個古佬傳說開始…
本產品附送內容:

虛擬寶物:摩摩星朋友1個虛擬寶物:摩摩星蚩尤Cosplay戰鬥服(30天)虛擬寶物:摩摩星人背包-全方位地雷背包(30天)虛擬寶物:道具《天蠶寶衣》(黃帝專用)虛擬寶物:道具《飛雲偃月刀》虛擬寶物:道具《豬肉叔叔涼鞋》虛擬寶物:黃帝異轉信物《黃帝內經》附送任務:古老傳說、大瘟疫、沉睡封印
附送人物:星奇、比堤、溫蒂、樂雲、黃帝
接著要說的資料,其實有留意小道消息的朋友都應該會知道,就是將會在4月6日推出的全新的X-CARD10,這次的X-CARD10將會一承過往的傳統,只保留最新3代的虛寶內容,務求使大家可以更容易抽到全新的LFO虛寶。

產品名稱:X-CARD10
售價:每包$11
發售日期:2009年4月6日(預定)
經據蕃薯俠的統計,撇除以往在Yahoo! game搶先發售的【赤鬼酷刑】、【森羅咒】、【忍殺.土流葬】、【逆狼牙襲】、【聖天使降臨】、【異角之門】、【極光刺擊】、【巨大戰魂】、【昇龍殺】這9招外,其餘19種新增閃卡內容,都是十分強勁的啊!
分別有1個全新角色、2個全新異轉信物、9招全新招式及7招全新的異轉招式。

全新角色:女媧
異轉信物:潔淨的聖服
迪倫招式:紫炎彈
桐生雪姬招式:忍殺.吹霜
連GM都出現在X-CARD 10!@0@

黃帝連異信49蚊xD  重抵玩過其他人

十週年勳章(賀詞) K歌達人

黃帝呀

都唔知係咪玩野

之前咁貴買返黎佢而家$49仲要有埋異信

原帖由 pooyiu 於 2009-3-24 03:51 PM 發表
黃帝呀

都唔知係咪玩野

之前咁貴買返黎佢而家$49仲要有埋異信

迪倫量產 女下變奧義, 不嬲都係等你買左先至量產 搞到個個損手爛腳ga啦

原帖由 光明仔~sky 於 2009-3-25 04:32 PM 發表

迪倫量產 女下變奧義, 不嬲都係等你買左先至量產 搞到個個損手爛腳ga啦

今次太過份- -
人物加異信49蚊

原帖由 pooyiu 於 2009-3-25 07:57 PM 發表

今次太過份- -
人物加異信49蚊

都冇帝王降臨彈同古獸合擊

原帖由 pooyiu 於 2009-3-25 07:57 PM 發表

今次太過份- -
人物加異信49蚊

泰加量產 迪倫量產 黃帝量產 量產量產量產, 玩家走晒, 每次都有唔少玩家受量產影響, 單係量產 估計已可以令玩家走幾成....

梗係唔好再量產啦, 07年ags你都已經賣到咁貴 已經發生左 就唔好再量產令lfo爛上加爛, 只能夠唯有比人炒算架啦,
既然已經搞到自己成為炒賣game 就唔好再去量產 失信呢d玩家, 頻頻量產 咪一樣搞到d人唔想買, d人自然會醒目,
黃帝更加唔使講 07年ags梗加要拿拿聲拿來炒啦 黃帝咁鬼廢 趁d人未知拿拿聲放出算啦,
所以你玩野d人咪玩野囉 突然話"唔好玩既走lu"搞掂=_="
量唔量產都係冇用啦, 唔量產會係差既之中冇咁差 延長多一些壽命 好d咁解囉, 因為仲有好多衰野解決唔到,
online game, 加上u1太廢, 越一科技完全唔適合採用呢d '極珍貴"等等方式搵錢=_="

唔係要用量產解決炒賣問題, 解決到咩 每次一開始又要極珍貴又要賣咁貴 d人一定炒啦,
然後就量產 啊我u1解決左炒賣問題了. 場戲唔該做得似樣d 玩家先會真係願意比錢你使,
見到既只係玩家根本唔願比錢落lfo因為隻game比想像中超廢 d人走lu同05年06年差太遠啦唔掂呀,
量產又會失民心, 應該係做到人人話正game 加上越一唔好成日學人用呢d"極珍貴"方式搵錢,
就會大大減輕炒賣量產問題 同埋唔會再咁多人不滿, u1繼續頭痛醫頭 注定一世爛game=_="

量產真係帶出好多問題, 不如講下量產問題的源頭丫.
就係u1廢u1只愛搵錢, 隻game就越來越廢, 咪令炒賣越來越流行, 就係因為有炒賣 加上u1越來越差相助 先再造就量產問題,
炒賣問題已經非常嚴重 u1仲整d咁既手板呀咩抽卡呀依家勁少閃呀不斷咁加劇炒賣問題,
既然已經搞到自己成為炒賣game 不要每次都一錯再錯 一次又一次加劇炒賣問題,
u1你依家已經係炒賣遊戲公司來架啦唔好意思, 隻game炒賣的成份太濃囉,
就算個人物貨真價實 依家d人都會拿來炒, d人根本已當u1只係一舊用來炒賣的東西 d野都唔係用來玩既,
因為視小鬥士大冒險整隻game為廢game錢game 視u1為廢公司 不如用來保本賺錢算把啦,
一隻正常的online game好似就唔係咁架囉我都唔知咩來架呢d...
唔該多d處理爛系統bug呀個d問題先算啦 唔處理積埋積埋就當處理唔到 處理唔到就轉去搵錢,
可能u1都知自己係爛game公司不如搵錢算啦 想d人多炒賣d錢流入番u1度, 越一科技把口就話唔鼓勵炒賣囉=_="
台灣搞快車手搞左年幾 d人甚少出現買賣, 但越一科技一接手 就令快車手多左好多買賣放野個d,
咪即係越一搞到快車手變廢車手囉 d舊玩家先會咁樣, u1 d野真係咁值得玩 都留番比自己玩啦 仲會咁多人咁捨得放出來炒賣咩,
你睇下d人點炒 炒到爛晒 真天魔手板炒到1萬蚊已比人笑死, 依家越來越多野炒到炒唔起直頭 u1點會唔知丫,
u1自己搞成咁既根本=_=...

已有 2 人評分Good 收起 理由
*CHUN* + 5 agree
pooyiu + 5 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 10   查看全部評分

原帖由 吉田龍二 於 2009-3-26 05:10 PM 發表

都冇帝王降臨彈同古獸合擊

我有- -

原帖由 光明仔~sky 於 2009-3-28 01:28 AM 發表

泰加量產 迪倫量產 黃帝量產 量產量產量產, 玩家走晒, 每次都有唔少玩家受量產影響, 單係量產 估計已可以令玩家走幾成....

梗係唔好再量產啦, 07年ags你都已經賣到咁貴 已經發生左 就唔好再量產令lfo爛上加爛 ...

咪係,下次唔鬼買佢d貴包

原帖由 pooyiu 於 2009-3-28 11:05 AM 發表

我有- -

咪係,下次唔鬼買佢d貴包

lfo好多物品都係特登令你有咁愛上得咁愛上, 然後就開始要你比錢, 元力多 儲存格
問題係70 80好喇佢仲屈到150 即係成日博幪乘機屈錢 食水太深太過份啦, 一次又一次係咁既,
小鬥士大冒險又唔係大型人人讚的正game, u1只係bug game爛game公司,
連Game店老闆都知道越一的little fighter online依家淪為單機Game:

勁滯銷=_="
應該係隻game無o左好多玩家 少o左勁多人比錢, 個老闆一問d玩家 就知佢地轉o左game,  知越一衰o左同乜事
呢個老闆都應該好快唔會再賣爛game=_="

使咩比咁多錢玩隻咁廢既爛game呀,
抽卡依家勁少閃 u1抽卡網係白卡網來架 yahoo好些少但d人都話唔好得幾多,u1白卡網用玩家的錢起的 個白卡網對玩家一d用都冇,
動漫節一個包 300蚊 ags一個包 350蚊, 我同一個已離開lfo的玩家在msn提起這個一聽到 佢即刻:

即使想挨既 都挨唔到啦 貴到發癫, 唔鬼買佢d貴包

yahoo之前好正成日中閃,而家?..........- -
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 12:56 AM , Processed in 0.037632 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存