2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 驚奇發現 夢幻之星私服!!
樓主: 串人王
go

[國內] 驚奇發現 夢幻之星私服!! [複製鏈接]

我細佬有玩依隻呀
id:乂祈乂
加好友一齊玩啦不如@_@

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

岩岩下載完,,以前未玩過,,新手中既新手 @@"
可以的話加好友一齊玩
id : 淡藍

其實此game最大樂趣在於合作, 技術..其次是收集武器(好屬性武器)
因為人物能力有上限, 所以高屬性武器於後期十分有用
尤其是hit屬性, 武器hit屬性平常是隱藏(沒有)的, 只有該武器有hit屬性才會顯示出來
屬性原本是有
原生
異變
機械
黑暗
命中(hit, 沒有時會隱藏)
昨天就出了一把10hit大和(可以鑑定成20hit)..(雙刀..因為動作問題是比較冷門的武器)
在ult(極限模式)後期(ep1遺跡,ep2中央/海底, ep4), 戰士的命中因為上限問題, miss的機會不底, 所以hit武器是非常種要

由於此私服exp10 倍..升lv非常容易, 大家也可以快點知道ult的可怕及打寶(3倍, 易很多了..不過, 最珍貴的武器正常掉率是 0.0005~0.003, 3倍也只是0.0015~0.009)的樂趣

另外, 養mag(瑪古)也是遊戲的樂趣, 不同的能力時給不同id的不同職業的角色喂食, 也會出現不同形態的mag, 也有可能喂出珍貴mag啊(黃字)
不過因為10倍exp...人物lv成長比mag快了很多..大家千萬不要忘了小mag啊~~
還有的是, 表情製作也是某一些的樂趣, 在有限制的情況下弄出個性表情表達自己~~^^
好了我也還有10多分鐘就放工回家了^^

另外..此服人氣好像....太少了...有沒有人到其他地方宣傳下~T__T

十週年勳章(賀詞)

原帖由 莉莉亞 於 2009-3-31 05:20 PM 發表
其實此game最大樂趣在於合作, 技術..其次是收集武器(好屬性武器)
因為人物能力有上限, 所以高屬性武器於後期十分有用
尤其是hit屬性, 武器hit屬性平常是隱藏(沒有)的, 只有該武器有hit屬性才會顯示出來
屬性原本是 ...

我隻人打困難俾人扣好多..
hunter既男機械拎邊種武好牙其實

其實係好早之前都已經知道有私服的存在,只係唔知呢隻咩game黎先唔玩-口-
今次都唔例外-_-

ep 4 打 因難
東部 D箱 會有 +25命中 插件掉
佢更新果度話 內部掉大磨
任務果D野我就真係乜都唔識
只係識刷 VR  同 攻擊藥

原帖由 l03126 於 2009-3-31 05:23 PM 發表

我隻人打困難俾人扣好多..
hunter既男機械拎邊種武好牙其實

如果群打就 大劍/長刀(長刀收招快, 推荐, 仲有好多時唔好打哂3下,因為劍類出哂3下可以話係有80%機會比怪反拍,又可以delay出手時間(第2下用重擊出慢少少, 打中左之後閃人))..都唔得既..用手槍磨啦..- -(同人一齊打好d, 因為4個人一齊拉怪)

重有你個小mag有無養好佢丫, 如果mag 200 lv pow型(150以上pow)...lv20 打困難d怪都好似砌豆腐禁砌..不過之前都講左, 因為10倍exp令magl v 慢過人物lv好多...

原帖由 包﹏╬ 於 2009-3-31 05:29 PM 發表
ep 4 打 因難
東部 D箱 會有 +25命中 插件掉
佢更新果度話 內部掉大磨
任務果D野我就真係乜都唔識
只係識刷 VR  同 攻擊藥

不過呢, 天堂/命中 係+ ( ) 入面命中, 有上限架..戰士就 190左右, 而槍手就 270左右啦...唔記得啦
不過 ( ) 入面既好處係可以快d用到勁槍, 前期好好用
不過到左後期係無咩用途..
所以都一定要hit武器, hit武器係 + ( ) 外面

十週年勳章(賀詞)

原帖由 莉莉亞 於 2009-3-31 05:39 PM 發表

如果群打就 大劍/長刀(長刀收招快, 推荐, 仲有好多時唔好打哂3下,因為劍類出哂3下可以話係有80%機會比怪反拍,又可以delay出手時間(第2下用重擊出慢少少, 打中左之後閃人))..都唔得既..用手槍磨啦..- -(同人一齊打 ...

重擊好易miss..
一miss左就4-5隻甘沖埋黎-.-
我發覺投刀都幾好玩..用黎打普通既好輕鬆
清怪又易

搵個機會一齊玩@_@
加一加資料
人物:乂祈乂
id:翠綠

原帖由 莉莉亞 於 2009-3-31 05:43 PM 發表

不過呢, 天堂/命中 係+ ( ) 入面命中, 有上限架..戰士就 190左右, 而槍手就 270左右啦...唔記得啦
不過 ( ) 入面既好處係可以快d用到勁槍, 前期好好用
不過到左後期係無咩用途..
所以都一定要hit武器, hit武器 ...

但而家玩隻新人類法
TP 消得太快   
隻MAG 通常全比 大T 食   
因為錢問題    後小小先開始養 MAG
================================================ 送D野比你地
          HP     TP       攻       防       精       命       回
HUmar     1420   793  943/1397  422/579  594/732  174/200  682/756
HUnewearl 1308   1084 835/1237  538/589  885/1177 147/199  666/811
HUcast    1762   0    1146/1639 501/601     0     158/191  585/660
HUcaseal  1380   0    901/1301  399/525     0     184/218  777/877

RAmar     1520   704  806/1260  359/515  505/665  230/249  639/715
RAmarl    1315   931  743/1145  426/577  732/1031 216/241  798/900
RAcast    1964   0    859/1350  505/606     0     199/224  626/699
RAcaseal  1890   0    775/1175  562/688     0     208/231  713/787

FOmar     1175   1783 753/1002  321/470  990/1340 138/163  551/651
FOmarl    1273   1699 721/872   351/498  934/1284 144/170  513/588
FOnewm    1232   1945 613/814   408/463 1098/1500 128/180  531/679
FOnewearl 1148   2098 483/583   334/390 1200/1750 133/186  735/883

*/前是LV200时的基本值,后面是最大值

係啦, 有冇人知點坐低架- -?好多人都有得坐但我唔識-.-

原帖由 kwokyoyo2005 於 2009-3-31 05:50 PM 發表
係啦, 有冇人知點坐低架- -?好多人都有得坐但我唔識-.-

ALT+ I  就係坐底

唔該哂- -
不過點解我升lv咁慢-.-狂打任打一個任先升1lv

原帖由 kwokyoyo2005 於 2009-3-31 06:06 PM 發表
唔該哂- -
不過點解我升lv咁慢-.-狂打任打一個任先升1lv

想升快D 同 人一齊組隊打 VR任 刷王
會升快D

岩岩發現左...原來依隻game有自動斷線功能....
好似唔知幾樓有人話成日斷線,可能就係果個原因=,=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 包﹏╬ 於 2009-3-31 06:08 PM 發表

想升快D 同 人一齊組隊打 VR任 刷王
會升快D

其實咩叫vr?

只知人地打普通任=,=唔知vr任係咩@_@
係咪會多經d?

原帖由 l03126 於 2009-3-31 06:22 PM 發表

其實咩叫vr?

任務黎
一開波就打一陣
打1-2個 門就會打王
王EXP 多D  所以升LV 好快

哦= =
原來係咁
徵人帶升我隻新女人類槍=,=
人物:乂狩乂
id:羽白
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:07 AM , Processed in 0.035922 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存