2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 冇打一排又屈左wo(狂戰)----地獄吐糟區
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 冇打一排又屈左wo(狂戰)----地獄吐糟區 [複製鏈接]

今日同幾個狂戰打左幾場...
好似有d問題......之前都冇留意 一睇做咩狂戰多左個+命中.....
我係一個地獄...開左80%閃 都比狂戰秒.....連小小生存空間都冇喇.......明明有減50傷害 但係爆一爆成3800 我眼傻了雖然對手幾個多藍武....但係之前我都唔弱 e+招式負+效果太幹了=.=....好難打落去
改版後騎沒想像中好了....狂戰就出乎意料........
地獄既朋友有冇留意 職業技能改得好似打重複任品已改.......
好彩地獄既大魔 形有一定既戰場優勢.......
果然前期強中期弱 ~ 後期不知道......
其望下一次更新技能吧~

原帖由 全職藥師 於 2009-3-28 09:44 PM 發表
今日同幾個狂戰打左幾場...
好似有d問題......之前都冇留意 一睇做咩狂戰多左個+命中.....
我係一個地獄...開左80%閃 都比狂戰秒.....連小小生存空間都冇喇.......明明有減50傷害 但係爆一爆成3800 我眼傻了雖然對 ...

你打既前半PART我仲明  後半PART原全吾明.....

你比狂戰秒=.=.........?你幾多血...

地獄係甘多職之中PK係打得win最多職

只要地獄夠血頂多一陣  隻召怪就幫你打到對手吾小血....

高LV都係地獄SM狂戰

地獄d血最緊要多
pk果陣召惡魔,幫到你好多.

原帖由 屍織 於 2009-3-28 21:50 發表

你打既前半PART我仲明  後半PART原全吾明.....

你比狂戰秒=.=.........?你幾多血...

地獄係甘多職之中PK係打得win最多職

只要地獄夠血頂多一陣  隻召怪就幫你打到對手吾小血....

唉...地獄打咩職都win 就係狂戰唔得........我1xxxx血 狂戰先唔打我....5秒之內殺左我隻法c  之後我開80% miss 想再召怪 點知 佢暈人果招好似下下中=.="""之後睇番佢d技原本有招野+命中....
後半PART 係講 地獄pvp唔夠勁但係打戰場都有優勢

原帖由 henrylamch 於 2009-3-29 01:18 AM 發表
地獄d血最緊要多
pk果陣召惡魔,幫到你好多.

又幾順口喎

講返先 我40lv果時得4-5千血既地獄 我都成日鬧廢
到左而家58lv過萬血真係P嬴唔少職業
對住好多職業都輕鬆咁嬴

回復 1# 全職藥師 的帖子

其實我唔同你既講法..
你自問有無開到散播瘟疫  瘟神印記 煉獄惡魔
你開左 散播瘟疫 之後.. 狂戰出快技都會暈.. 低lv打高lv都有用 (只限3lv差)

回復 7# 八神乂 的帖子

嗯嗯我就係冇開魔~ 連場vs 點會有點=.=(係城)

係巴哈度聽聞狂戰同刺客沖埋黎暈人果招官方根本冇改到,一出就一定會打暈人= =
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 05:27 AM , Processed in 0.031562 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存