2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 完美世界 想問神無谷既任使唔使解
go

想問神無谷既任使唔使解 [複製鏈接]

我冇玩成年,岩岩玩番,完美真係冇乜香港 人, 成日見幫會的人組隊去解神無任, 我問過佢地, 但係我唔多識睇注音, 都唔多明佢地UP咩, 想問問神無的任係邊度接, 由邊度入去, 係咪一次解唔哂, 要成日入去解架

首先你係咩server ?
如果server 4 可找我~我們幫會全都係香港人~活人50人以上
另外 神無谷 是有分等級的~
至於你幫會有人組隊去玩~有2個原因~
1. 興趣~因為有exp~
2.解 上年資料片既 天怒任務~

點都好~入去神無谷要按等級再給令的~
令 可以每天在 各 大主城既 小狼 度拿(即係入馬場果隻)抖

如你再有咩唔明~可以找我~
其實server 4 都很多香港人~ 我幫會既特色都係依點~
但我們對品行比較嚴格~目的係希望大家玩得開心和減少糾紛~

最近幫會活動link: http://www.2000fun.com/bbs/redir ... o=lastpost#lastpost
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:02 PM , Processed in 0.028397 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存