2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 LFO 小鬥士大冒險 你們認為LFO呃錢嗎?
go

[閒聊] 你們認為LFO呃錢嗎? [複製鏈接]

U1o既抽卡係好昆水o既, 因為你抽極到抽唔到好野, 不停去抽抽到窮......
版主做咩撚關閉?!

單選投票, 共有 24 人參與投票
100.00% (24)
0.00% (0)
0.00% (0)
你所在的用戶組沒有投票權限

唔好關post啊

u1的小鬥士大冒險極呃錢!

量產問題 昆狗問題, 全因炒賣嚴重而應運而生,
由於出現一次又一次嚴重量產 大量昆狗的出現 可見炒賣問題已經嚴重到不得了 現在炒都炒唔起啦,
u1現在仲將中閃機率大大降底 要夾硬托番起個市價,
11蚊抽白卡 再用11蚊又抽多兩張白卡 吊 22蚊已經1個餐啦 送比u1呢d卜街無良商人等如掉錢落咸水海 呢22蚊咁搞法有乜用呀,
依家yahoo用220蚊抽到兩至三閃已經叫幾好叫做好彩 仲要多數唔係正閃喎, 仲要220蚊根本唔係次次咁好彩,
因為d人覺得爛game 至會放野 然後炒賣, 因此炒到爛晒就證明了小鬥士大冒險依家幾咁爛呀,
雖然少左好多玩家比錢 但夾硬要求每個上左癮明知佢地十分不願放棄lfo的玩家每人比更多錢 咁就可以幫u1補番筆數
隻game依家仲未摺晒 就因為u1知依家仲有人死都要抽抽抽呀嘛 唔抽冇得玩呀嘛 咪屈佢地比錢抽囉,
岩晒啦有d咁既人係度 u1仲唔好好利用嗎?
同人買喎  個個係咁就是越來越少人抽卡, 招式或者物品d市價遲早就會更貴,
因為如果真係越來越少人抽卡 唔排除u1遲d會連比較好抽的x-card中閃機率下降 得番少量中型大型玩家去抽卡抽
因為抽卡人數進一步下降唔排除u1會屈每個抽卡玩家比更多錢 而且依家玩家都轉向抽x-card,
或者用一d唔知咩屈你比錢的方式屈你抽卡, 總之都係想填番筆數之嘛.

最新的x-card version x-card10好狗的:
由現在開始,每代X-CARD均只保留最新3代的虛寶內容,務求使大家可以更容易抽到全新的LFO虛寶!
現在就快到各大門市搶購X-CARD,一試自己的運氣啦!

咁可能會係x-card由現在開始冇得抽以前的虛寶,
想抽以前的卡你就要抽yahoo 抽u1白卡網 咁yahoo或者u1白卡網就多番d人抽啦, 即係以前的虛寶更難抽.
u1係度玩市場 又再次加劇炒賣問題, 抽yahoo 抽u1白卡網 真係?玩家命了 有運氣都冇用啦on9....

唔信你比較下 LFO X CARD 8
產品內容簡介:
使用全新介面及創新的玩法LFO X-CARD8已震撼登場,今代更特別重整每代閃卡比率,務求讓大家更易抽到最新虛寶,而且今次更加入1包兩閃的新類別,現在就快到各大門市搶購X-CARD,一試自己的運氣啦!

根本就係越來越多玩家比少左好多錢落去 而少數玩家突然被u1屈到要比佢地較以往比多左好多錢落lfo.
但隻game根本縮緊水 人數真係少左係無可避免 不如由隻game自然縮水比較誠實就好d囉,
可惜u1再次令人失望 走去用d旁門左道方式阻止隻game縮水,
但用多d時間慢慢落斜坡 好過臨到最尾先來直接跳懸崖, 到最尾爆煲之日會死得好慘,
u1依家只係博一鋪 博自己唔使跳懸崖

太貴啦點挨呀

好聽咪"識搵錢"
唔好咪,唉
呃!

原帖由 qwe02062 於 2009-4-10 12:11 AM 發表
好聽咪"識搵錢"
唔好咪,唉
呃!

同意@@
原帖由 光明仔~sky 於 2009-4-7 07:59 PM 發表
10個有10個話呃錢game, 100%呃錢啦簡直

?ib_____DYugllICm

哇,,我上鏡bo XD

原帖由 billy麥仔new 於 2009-4-13 05:00 PM 發表

同意@@

哇,,我上鏡bo XD

55小鬥士大冒險依家投乜票都輸, 將會越來越多老闆減少入u1貨,
去行下信和d電腦遊戲店 成堆成堆LFO o野無人買就知乜事
已經無乜舖頭入貨啦
係個d唔怕蝕o既OK同7-11 取長補短 用其他貨品賺o既錢
補貼爛u1 game d滯銷垃圾貨"擲"死晒的 U1 廢爛貨之嘛
我朋友重見到N年前o既垃圾杯面包
game老闆都唔需要再入u1的廢爛貨lu,
再整多單垃圾膠天魔話抄到過萬但係無人買 好笑到爆

玩家:
琴日又發現成推一盒盒既X-card,
無人買,
又係要黎疊高 left 4 dead XD
------------------------------------------
斜對面間野…
原本有好多lfo咭,1盒盒,
無人買,要拆晒佢,
lfo 白咭 1蚊抽兩張都無人抽…

-----------------------------------------
極速快車手都有成推剩。

越來越多電腦店係咁, 越一d垃圾用來塾煲底lu 好野

係咁抽卡,D卡又唔係平
買點數仲實際><

D卡十分係平

D卡十分係平

D卡我覺得唔係平-.-

D卡貴到嘔

玩過星曲WEB

-,-我最認同囉!買卡要抽  抽唔中好慘呀!

冇錯,呃到爆 u1抽水變得更瘋狂

如果唔呃錢就唔係u1啦-,-

一定係la
我仲記得我好內之前buy左個4.0豪華包
入錯ac
then我開果個ac  開唔到
問u1 佢話果個係yahoo ac
then我又去yahoo開but又開唔到
再同佢地反映  佢唔理我

u1=荷包天敵
lfo=天敵的傀儡
玩家=天敵的傀儡之下的行屍走肉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 08:52 PM , Processed in 0.061942 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存