2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 寒紫龍好賤格, 呵呵
樓主: 慕乂月
go

寒紫龍好賤格, 呵呵 [複製鏈接]

打得交就預左冇得升架啦
要升就預左比人殺
煉獄盟都好多剩係升lv唔打交既人
佢地升lv咪一樣比人偷襲
雙方立場不同有咩好講
聽下葉振棠唱歌啦........難為正邪定分界

回復 36# 玄仔 的帖子

我系咩唔緊要..暇主要你d人無品.俾人講中 就用粗口  威咯
堂堂男兒同嘈架,講唔贏就耍無賴 ,  笑死

回復 35# 玄仔 的帖子

你年齡大la   d思想蠻實左  郁下打打殺殺 好打咩 小心爆血管哦
已有 1 人評分Good 收起 理由
goodbest + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 凝乂晴 於 2009-4-3 06:44 PM 發表

我都覺得90講得岩   pp唔好再潛水@@~
唔好嘈咁多了 呢個世界無話哪一邊對與錯  只有敵對與同一陣線的不同立場~

事實如此呢

唔係話幫邊一面,人地串 都要你還口先會演變成口戰

唔想口戰一笑至之走人算 人少打輸咪偷襲暗殺囉

因為偷襲唔代表係狗~不是網上世界 現實政治歷史都不少呢d事吧

個人立場 唔岩聽唔好鬧我喔

我之前見過既霸王狗多的是:乂楓靈乂 伊蘇 o0雪姬0o ......
已有 1 人評分Good 收起 理由
goodbest + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 神一樂心 於 2009-4-4 05:48 PM 發表

事實如此呢

唔係話幫邊一面,人地串 都要你還口先會演變成口戰

唔想口戰一笑至之走人算 人少打輸咪偷襲暗殺囉

因為偷襲唔代表係狗~不是網上世界 現實政治歷史都不少呢d事吧

個人立場 唔岩聽唔好鬧我喔: ...

90......串唔係問題....但係人家霸王....下下講老母架....咁樣唔係冇品係咩
唔出城都話要講下老母先既...咁樣唔係打機打上腦咩難度

原帖由 星之淚痕 於 2009-4-5 11:21 PM 發表

90......串唔係問題....但係人家霸王....下下講老母架....咁樣唔係冇品係咩
唔出城都話要講下老母先既...咁樣唔係打機打上腦咩難度

邊個咁冇口德=o=

原帖由 慕乂月 於 2009-4-4 03:15 PM 發表
我系咩唔緊要..暇主要你d人無品.俾人講中 就用粗口  威咯
堂堂男兒同嘈架,講唔贏就耍無賴 ,  笑死

0.0'' 妳都未揀

回復 48# 玄仔 的帖子

阿生算吧拉, 你d人無品全墨湘都知`. 郁下話清人幫,清人盟.  都唔系第1次.
人地唔出城同玩,又出c講媽子老豆.  下下口口戰拉.... 你地煩唔煩呢...     呵呵呵

回復 47# 神一樂心 的帖子

寒紫x  伊x   至x新人類  呢幾隻傻佬咯  
仲好笑既系之前 惑惑打巨0 佢地開口鬧人好打巨0   仲要恐嚇自己同盟會開紅打她wo
惡過鬼, 墨湘d人唔好打巨0  會俾人紅架bo  ^^

原帖由 慕乂月 於 2009-4-6 09:00 AM 發表
阿生算吧拉, 你d人無品全墨湘都知`. 郁下話清人幫,清人盟.  都唔系第1次.
人地唔出城同玩,又出c講媽子老豆.  下下口口戰拉.... 你地煩唔煩呢...     呵呵呵

唔好勞氣 ^__^ 清幫清盟 好似係妳老公 講的 又話見一獲紅一獲 妳以前係 江湖  妳個會比妳老公咁講法 難得妳重厚住面皮向度出post講返妳前會的不是 a.a 又話睇唔起呢個又睇唔起果個  我真係要比個90度躹躬妳 佩服佩服

原帖由 慕乂月 於 2009-4-6 09:04 AM 發表
寒紫x  伊x   至x新人類  呢幾隻傻佬咯  
仲好笑既系之前 惑惑打巨0 佢地開口鬧人好打巨0   仲要恐嚇自己同盟會開紅打她wo
惡過鬼, 墨湘d人唔好打巨0  會俾人紅架bo  ^^

mm 係 寒子龍 的確係有咁做過 但佢已受 內部處分 我唔需要向妳交代law 我相信佢以後都唔會

阿生 你真系善忘既ja  你地會d畜生要人清幫清人地盟,  你仲好意思話人地.  切人生豬肉  笑
唔通你老人痴呆發作嘛??    可能系la   驚驚

回復 52# 玄仔 的帖子

本性難移  你呢個所謂既會長 幫主  算吧la  講得聽就唔會有人甘多人討厭你地la  
有事鍾無艷  無事夏迎春  不嬲你地既作風

原帖由 慕乂月 於 2009-4-6 12:07 PM 發表
本性難移  你呢個所謂既會長 幫主  算吧la  講得聽就唔會有人甘多人討厭你地la  
有事鍾無艷  無事夏迎春  不嬲你地既作風

妳又講得岩 wo 好多人討厭我地 又有好多人鐘意我地  妳又吹我地唔脹 抆我地唔長 大笨象哈哈

原帖由 慕乂月 於 2009-4-6 12:05 PM 發表
阿生 你真系善忘既ja  你地會d畜生要人清幫清人地盟,  你仲好意思話人地.  切人生豬肉  笑
唔通你老人痴呆發作嘛??    可能系la   驚驚

eee~~ 既然我地幫果d係畜牲 唔唔~~~妳呢~~重未答我wo ~~好似妳老人痴呆多dd~~妳究竟 係邊種 蟹  答答答~~快d快d

原帖由 玄仔 於 2009-4-6 01:28 PM 發表

eee~~ 既然我地幫果d係畜牲 唔唔~~~妳呢~~重未答我wo ~~好似妳老人痴呆多dd~~妳究竟 係邊種 蟹  答答答~~快d快d

真係有咩野會員有咩野會長...會員講老母...會長講蟹....大家都睇到邊d人冇品囉.....
成日道理行頭...有道理就唔會係隻game亂殺改左名d人啦...

原帖由 星之淚痕 於 2009-4-6 06:39 PM 發表

真係有咩野會員有咩野會長...會員講老母...會長講蟹....大家都睇到邊d人冇品囉.....
成日道理行頭...有道理就唔會係隻game亂殺改左名d人啦...

唔~~呢位人兄 講 蟹 並唔係我講先嫁 請look大你雙眼 睇清楚先 ok ??

原帖由 葉問 於 2009-4-6 03:05 PM 發表

玄先生  你係我地既偶像 加油呵 我地支持你 不過你可能唔記得左我係邊個 lu 有次我地在莫一比武000仔000武 紅你幫過我地嫁呢 加油加油

0.0'' 有dd印象 不過 sorry 唔記得u個名  咁你+油升 lv 啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:07 PM , Processed in 0.043841 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存