2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 寒紫龍好賤格, 呵呵
樓主: 慕乂月
go

寒紫龍好賤格, 呵呵 [複製鏈接]

回復 94# 葉問 的帖子

原來你有性幻想症架..  唔好話俾人知你連自己親人都搞ar, 睇你個死狗樣都似咯
陰公, 自己人都對佢有幻想, 遲早變色魔..
大家小心d  ar

回復 96# 葉問 的帖子

愈來愈白痴,  真系香港青山又多左個病人la

回復 103# 葉問 的帖子

狗口長不出象牙, 你呢d唔死無用, 人仔細細成腦壞思想, 連自己人都搞
唉唉..你真系不孝咯

受到警告
原帖由 慕乂月 於 2009-4-6 09:04 AM 發表
寒紫x  伊x   至x新人類  呢幾隻傻佬咯  
仲好笑既系之前 惑惑打巨0 佢地開口鬧人好打巨0   仲要恐嚇自己同盟會開紅打她wo
惡過鬼, 墨湘d人唔好打巨0  會俾人紅架bo  ^^

我系至Yui新人類~我依家屌柒你啊~死戇鳩系..你收撚皮啦!!話人傻佬...你就正一傻系囉!!你幾時見我打巨0開過紅,殺過人先??咁你又有冇見過我打過巨0先???無撚野啊你!!冇事就咪撚系到鳩up啦~~死傻系!!正一廢柴!!得把口系到亂吹喇叭,亂up廿四!!!有冇影低相啊...冇證據咪亂講野!!

我就叫驚世 葉問哥  我真係想睇你講乜/ . \點解睇唔到gee?
你唔識出聲密我叫我教你嘛  人地成篇文咁打出黎都冇事             你話你係咪衰樣衰 打幾粒字仔就比人封                                                       人擦鞋你擦鞋 擦到你 提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
識擦鞋有鬼用咩= =成條7碌咁  上面條友仲濕  爆哂粗有用咩?
講起霸王都GAG la   最叻咩呀  出下黎 比我地汁下經  我都唔想汁 又逼人 我打左你地咁耐 升左65% 檢討下la

大K哥...唔好咁話人啦....人地睇完葉問以為自己都係甄子丹....天下無敵...到頭來咪又係一件狗仔..

唷~ 爆哂粗就=你冇錯?
爆哂粗就=你好威?
爆哂粗就=樓主講既野全錯?
爆哂粗就=你冇做過戈D野嗎?
講真 ,自己有冇做過戈D野自己最清楚啦
我E個局外人雖然咩都5知 但系我最憎就系滿口都是髒話既人LOR~
仲有呀 句句粗口吾代表你好威嫁
只顯得你特登遮掩自己既過錯囉

回復 105# 999fun999 的帖子

呵呵   你自己做過咩野  心照la

/口\打死人咩葉問...  你有葉問咁好打又有咩用呀....
你out date la 呀伯...依+用槍ga 砰砰槍呀....
人改名你改名改個kai名...  霸王咪又係洗頭水... 一堆泡
成日出黎比人搶經... 我唔想要ga... 高lv又點 波樓打交(有Q用咩)
咁Q高lv比人搶經... 跟呀葉問哥汁下牛屎
成日同人講隻抽隻抽=v=你當我西布牛仔呀? 隻抽 梗係圍嘔la
有毛病

回復 89# 小敏=) 的帖子

小敏 你邊到鄉下ga!? 有禽畜係條街都碌黎碌去  唔係通知警察叔叔ga
係搵漁農處...

原帖由 神流﹏賤 於 2009-4-10 03:53 PM 發表
小敏 你邊到鄉下ga!? 有禽畜係條街都碌黎碌去  唔係通知警察叔叔ga
係搵漁農處...

其實睇左好幾次都5知你UP緊咩=.=''
系條街都?
定系條街到= =

原帖由 玄仔 於 2009-4-6 07:54 PM 發表

0.0'' 有dd印象 不過 sorry 唔記得u個名  咁你+油升 lv 啦

玄生唔系懶正義既咩..做咩無拉拉又殺人AR,,  好Q賤格
霸王D人超惡ARㄧ見新名就殺,唔認識都照殺...
佢地一向打機打上腦,  遲早入青山咯

哎呀呀  ,乜咁燥呀呀嫂 , 哈哈哈哈哈哈~~

係唔係你老公kai子 乂烈風乂 無做好"老公"本份呀? 要唔要我執多你2劑呢?

殺你acc果個正是在下 : 伊穌 , 不過抽左2次經咋喎 (共殺1x次) , 唔駛咁嬲丫~.~

你老公 乂烈風乂 就堅係無用囉 , 睇住你acc比人殺都啞忍 , 唔認你係佢老婆囉 , 笑 ^.^

不過咁 , 佢唔認都岩既 , 佢自己都訓地 , 又點保護到你呢~.~ 你快d放經買護魂俾佢食喇:)

呀嫂 , 你個acc皮光肉滑 , 我都享用唔少次  咁喇 , 你比心機讀書先, 4月先番黎玩喇

唔係d成績會跌架 , 陰功豬 , 哈哈哈哈哈哈~~

回復 114# 笨鹿 的帖子

你賤人有咩資格ar,  我就鍾意佢r  你吹咩,你殺我咩
笑  你趁代代打經先俾你偷襲到ja  以為自己好勁,  呵呵  笑死人
就算俾你殺到又點ar,  抽經又如何  本小姐唔在乎咯  不過你以後無得殺la
哈哈  傻仔

原帖由 笨鹿 於 2009-4-11 07:06 AM 發表

係唔係你老公kai子 乂烈風乂 無做好"老公"本份呀? 要唔要我執多你2劑呢?

殺你acc果個正是在下 : 伊穌 , 不過抽左2次經咋喎 (共殺1x次) , 唔駛咁嬲丫~.~

你老公 乂烈 ...

如果你真系有料既話, 就唔使人地幫.  同我老公隻秋,,<好似之前浪子哥哥同白雪姐姐甘樣.  大家開紅打, 打到唔玩服輸為止>>
不過你呢d賤人唔敢架拉,人多就大聲, 自己一個就做縮頭烏龜.歧視你咯
偷襲到人 抽到經好勁..........

回復 114# 笨鹿 的帖子

me一早同人講左我老婆ac借左比袋袋..根本唔係佢本人玩緊..你又成日以為自己好型咁 ..你唔係以為咁講可以離間到我地下~~哈哈哈....你咁講咪比人見到你有幾賤lo~~

回復 117# 烈風乂乂 的帖子

咪就系咯, 我地經歷甘多野. 唔系佢一句二句說話就可以離間到我地嘛.   傻仔 d經又唔系我既, 你咪抽咯  呵呵  抽多d wo 何況我就算系我既..好快升返ja. 不過你宜家無機會抽. 我都無玩   ^^
老公   唔好同呢d無品, 自以為事既人講野, 口臭同賤格既人講野.  伊穌你好似好光榮  省d la

原帖由 hkopquc23 於 2009-4-8 07:47 PM 發表

通常d智障好鍾意話人智障黎突顯自己唔係智障 所以 佢唔係智障 憑佢角度  係我地眼中 佢只係一個智障的兒童

即係地球人去左第2個星球 地球人就會變左外星人

原帖由 笨鹿 於 2009-4-11 07:06 AM 發表

你老公 乂烈 ...

話你on8+1驚你嬲
講野7下7下咁
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:10 PM , Processed in 0.060670 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存