2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 讓我來提高gm的知名度a"a
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 讓我來提高gm的知名度a"a [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

GM,,,,

你昨天舉行的愚人節,,,活動....
=====================================================================================================================
《夢之樂章》今日明玩野! 2009-04-01

今日就是 4 月 1 日愚人節啦!一向以「要玩不一樣,要玩夢之樂章」作為宗旨的《夢之樂章》今日當然要同你玩下野!

點玩?睇心情玩!今日 GM 將會不定時出現於伺服器內,然後公佈自己所在的分流,更會說自己有寶場物在身呢 ~ 有時是真的,有時卻會特然出現一堆怪於 GM 身邊!

要知道他會出現什麼?老實說看他的心情以及他自己本身的邪惡值囉!當然你會問,為什麼要拿命子來玩!當然是因為這次送的東西絕不說笑,完全是商城的受歡迎物品呢!

=====================================================================================================================

為什麼只得你玩的....我們去找了你,,,可是人影,,,手指尾也碰不到你這位聖人.,,,,,

<<<<<看看,,GM在不在中間= =GM被圍攻......

kick你的只有一位玩家,,,,我們只能做陪襯,,,,,你玩kick你的那位就算吧- -...為什麼,,我們....也被你玩死,,.你招什麼如花...在南方,,,,低lv地方招如花.

大佬...有些玩家10幾20lv想趁熱鬧,,誰知..你招大美人如花出來..哈哈...全部訓街,,,如花是世界王喔/

我們上次10幾20個..50lv上,,,,一起打...都呱柴啦...你.....真狼心..,,

但是,,你一下便KO了如花= =

而且,,為什麼有人拎完可以再拎..,他們知道你在那就有得kick你...,有些人去了你那裡,,,見也見不到你..但卻被你玩死了.,,,多人.到.lag爆- -你太低估我們這些玩家了.

我覺得你舉辦的活動十分草率.....又沒有說明時間.等了你一整天,,你才出現2秒==

而且....你去完南方....見那裡太多人,,你竟然走佬,,去火山,你真行...!!!!!!!!!高lv地方..你的活動是舉辦給誰玩的?

接著......你去了e利門口....月光那那裡....低lv地方...不錯,,,,可是.得一個GM...你有10000000000個分身?我們大排長龍...成村人係到等.你手腳又慢= =,,,,,那裡又多人....LAG到爆....

還要......放些怪出來- -...等我們一起死...LAG死,,,,,,,,我真不知道你....這個GM的電腦是不是無敵的= =......這麼多人....你不LAG機的麼?!

最後,,,很多玩家...失望而回.....被你玩死了......KICK也沒有KICK過你一下,,,,,

你一句愚人節快樂便閃了,真的.....!@#$%^&

我是最早到的,,但是- -碰也碰不到你- -....真的......所以..我幫你提升了知名度A_A

你返去儉討一下吧........個活動好即興,,,,,,D禮物其實5係咁吸引= =但係,,我地係想去趁下熱鬧,,先去應酬下你....成日剩升LV好悶的= =

你下一次搞活動考慮一下其他因素- -

唔夠GM開工= =..................................你一係下次復活節個陣...搞個活動...執復活蛋......D蛋入邊有禮物,,同時亦可以好似暗黑墮落使者咁出D怪- -....5洗我地死得咁慘= =

以上是我老妖月的意見@o@

張圖DELETE左= =..加返先~

GM搞活動呢樣野本來就唔系每個人都照顧到
要講不如一系就話唔好搞,一系就話搞

其實有活動總比無活動好啦~
之前小妹搞戰場活動都系甘

至少GC仲未放棄隻GAME就已經好好

十週年勳章(賀詞)

哈哈,.,唔係wo,我覺得e隻game幾好玩ar,,好易上手,,,,

應該會有更多人玩,,,,不過d大形的活動就要改下.......

因為冇咩吸引力.......我之前都有諗過慘加d咩創作架,,不過,,d禮物-.-.......唉.......送d咩30%騎- -...有咩用,,做任有大把啦.......

有冇d特別d的物品送先..有既話,,參加下都冇,,,,妨

其他ONLINE D GM邊得閒同玩家玩?-.-
佢有ONLINE都偷笑= =

十週年勳章(賀詞)

哈哈..咁又係,,有d online,,剩係棟個活動npc就算數,,,,,,

不過以上只是我的個人意見...xd

要令隻gmae更加好玩ma xd

不過多幾個GM去唔同地圖分散人流都好...

交易一次即閃就FIT晒

YO~成功交易

支持GM!!!!!多D搞活動!!多D GM搞@@
多改善@@~加油

十週年勳章(賀詞)

哈哈//我都話佢5夠gm,,,又唔call d gm起身返工.... A_A

原帖由 藍夢月 於 2009-4-2 12:36 PM 發表
哈哈//我都話佢5夠gm,,,又唔call d gm起身返工.... A_A

多D支持佢先有下次活動=3=
比D意見GM們有改善就會好玩好多-3-

[img][/img][img]http://www.2000fun.com/bbs/[/img][img]http://www.2000fun.com/bbs/[/img][img]http://www.2000fun.com/bbs/[/img]

D相size有d大-3-
都要load一load-3-

第2幅圖看到樓主的不滿哦

十週年勳章(賀詞)

哈哈///冇可能見到個聖人= =/

我地e+去面聖...........朝覲..自己d經= =

原帖由 藍夢月 於 2009-4-2 02:48 PM 發表
哈哈///冇可能見到個聖人= =/

我地e+去面聖...........朝覲..自己d經= =

頭幾次搞活動差唔多係咁@@
已經好有心>"<
我地要支持gm~希望佢地會更進一步

笑傲無雙

死都只能怪你要參加活動姐~~人地個官網一早講明會放怪..........

笑傲無雙

活動主意事項:
1.活動期間,玩家向GM換領禮物址當正常交易進行。
2.玩家因活動遭攻擊或死亡,皆是活動正常懲罰,不會作出任何補償。
3.所有活動禮物兌換完畢後活動即為終結。
4. 如有任何電腦、網絡、技術或不可歸責於舉辦單位之事由,至使參加者所寄出或登錄的資料有延誤、遺漏、錯誤、無法辨識或損毀之情況,本公司將不負任何法律責任,而參加者並不得因此有任何異議。
5. 活動期間若發生任何問題,本公司保留變更或終止本活動時間之權利。官方保留對此活動的所有最終決定權。

大家有冇留意到第2點= =

笑傲無雙

官方保留對此活動的所有最終決定權。<--------最重要d句~~

佢話點咪點lor~~哈哈

十週年勳章(賀詞)

死5係重點- -

你睇5到= =..

我地選擇左去玩,,但係- -

禁都都冇禁到隻gm- -

e+係5妥佢,,去左..冇得玩= =,,,

...等個一,2個玩家有得禁- -....係5係路ar- -.為

你睇下個5幾多人.個gm,,,- -得一個- -.玩手指....

原帖由 藍夢月 於 2009-4-2 07:07 PM 發表
死5係重點- -

你睇5到= =..

我地選擇左去玩,,但係- -

禁都都冇禁到隻gm- -

e+係5妥佢,,去左..冇得玩= =,,,

...等個一,2個玩家有得禁- -....係5係路ar- -.為

你睇下個5幾多人.個gm,,,- -得一個-  ...

玩鬥點交易=3=
快就有經驗符-3-
其實..我死兩次(仲用左1祝)
攞左5個符- -
根本補唔返-口-

對唔住啊,因為好多gm都跑左去測4月9日個改版
實在係太多bugs,所以活動先會得2個gm搞.......................
下次將活動日數拉長,出現次數增加會唔會更好?

十週年勳章(賀詞)

當然好好~~哈哈///我們會支持的-v-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 07:24 AM , Processed in 0.035325 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存