2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [ 夢之歷險online ]史上最廢最窮既窮人打出黎既搵銀心得 ...
go

[歷險心得] [ 夢之歷險online ]史上最廢最窮既窮人打出黎既搵銀心得o_o? [複製鏈接]

咁呢,我就係史上最窮既令仔
無聊起上黎想打下搵銀心得,有錯勿插
開新手升到30就刷水章上40跟住打水團,冇曬章就收章/跟團打,中到45武同火手光鞋都唔錯的,建議開咒-_-咒好易打XD買少少雞串不防之需同1set朱古力就得了,有無敵回流XD
2.開新人即挑1-50即戰,贏既機率大於99.9%-.-5m入你袋,不過就要練好技術先入到XD
3.51-99即戰,我多數挑2,5ser(懶唔想轉serXD),5ser滅團機率大少少,大於75%贏到咁-.-2ser就90%贏咁啦,但有少少難入唷,10m入你袋,我就懶d,一日打到3場到,多數賺到30m既(固定收入-.-?!)
4.低收高放,而家物價通脤,wawawa,見人收2x m既低s防爆,擺攤賣3x m-.-?!不過前提要唔等錢洗,有耐性,有基本既金錢$
5.帶升,其中以死地最為賺錢,多數2百多m帶一場,實力夠的帶得快的可以收300m左右既~"~不過必須要夠強0rz,做戰既拖怪就要夠多血夠硬,光弓火力要夠猛,神聖最正唷,+技回血
6.買點,不予致評XD因為有d好似我咁既唔買點人
7.挑魔岩b,仲可以帶多兩條友,一場143520,包你見到個錢開心,不過以單刷光弓同咒比較易,劍就要變火戰刷,難度比較高
8.打遠征,唔洗教掛-.-
9.收抗裝/料整5合抗裝,多數人整42%同48%,有錢當然可以整60%,但係爆左唔好心臟病發
10.解5轉卡,但係技術唔好要用太多水,除非係有人訂,唔係都幾難賣得出. c% u7 o$ i% }1 g( O0
11.偷蛋,弓手一場偷,到70-90隻左右,非弓手可以偷到50隻左右,多數一d戰會大量於死地使用,或者自己都可以用,自己偷就可以用少d錢XD
刷73時空,聽講入面有n隻暗屬狗仔,同一隻火屬大佬狗,全清有57xxx
13.打料,有時有d人會買的
14.打料b,b石出既料都幾貴的
15.打料之後整武賣,應該都賺到的,但係麻煩少少,同埋而家武防趺價了~"~
16.打設計圖,不過而家都好平d圖,只係上古圖貴少少
17.打紅魂同天毛,紅魂趺價後都仲賣到30m的,天毛個價上昇n倍,一條1m6都有人收,建議打10lv內既怪,點解-.-?因為易打,易出,易死XD(<-講笑的,被打)
18.45-55 P石-.-一場全清好似係39942,有德沙*70,好料*15,吉石*30(好似係)計番成本半月*3 種子好似18粒,p石一粒 我而家仲有大量半月p石,要買快手啦(拖)應該係賺到2m7到-.-(冇計錯既話-"-)
19.幫人捉寵=]不過太唔好賺,分分鐘蝕埋,有人訂先捉吧=]]入定既話冇人買就蝕都囧一聲

已有 1 人評分威望 收起 理由
oO小仙人Oo -5 內容觸犯版規

總評分:  威望 -5   查看全部評分

呢篇野好似上年10月左右見過- -d野個價錢都係上年10月左右,更新下唔該

擺到明係抄舊post當係自己...以為人地唔知佢抄post

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

咪抄人啦樓主
知唔知道你好冇品嫁
人地辛辛苦苦去打篇文章
你就一句唔該都冇就囉左去
你真係特級賤種

原帖由 MawML 於 2009-4-10 09:19 AM 發表
咪抄人啦樓主
知唔知道你好冇品嫁
人地辛辛苦苦去打篇文章
你就一句唔該都冇就囉左去
你真係特級賤種

睇到紅字就笑左

唔抄x古 樂x
抄檸x茶論壇
重要係我個壇

- -抄都抄得冇過技巧
成篇照copy落黎
你哪裡還見到有2幾m低s

回復 7# everylove 的帖子

我知佢邊度見到-v-佢自己間店xDD佢大平賣
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:04 AM , Processed in 0.031968 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存