2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Grand Chase 永恆冒險 對於新任,,,,,,
go

對於新任,,,,,, [複製鏈接]

新任 一入到去(其實一開始入到去 係lag到彈)

音樂冇到.....

d怪 廢到,,,,

d exp!!

去到boss既前一關 有2隻怪 既exp 仲多過隻boss既exp(可能我高lv啦)

去到boss 我隻31lv

既真 集氣之後既3技 

隻boss已經奄奄一息

我打多幾下加多次1技 

佢就....死左--

太弱了....( ps 我打3星)

我第一次玩就秒殺= ="

D怪太少......

十週年勳章(賀詞) K歌達人

我比較唔鍾意vs方面

一下秒殺個個模式仲要隨機係咁

係= = 當我玩埋呢場諗住off既時候(father唔比... 比打多場) 點打佢整個咁既野出黎 吹脹囉果時真係

玩過星曲WEB 忍影世界

第1,佢hk做得差唔係我話既,我明串hk d gm,so????佢係抵串的,之前冇更新到d音樂,到e+有冇更番,又慢又煩,我都post左上黎,你唔識下載番咁係你抵死
第2,d任低lv係比低lv打,所以廢又點??????出藍光又打唔打到,新出果個火山任係唔好話難呀
第3,佢係好多bug,又好煩,新個任話19-24lv的但9lv都夠做,用a裝下下秒殺,王重小經,呢個睇黎同史單一樣,重要放咁後先打,銀光重難打過佢,唔通d水扣氧所以要易打d,我都未換過氣,比巴海易打幾多萬倍,王者章唔使打即有,打王者任隻王一下技3秒哂,重有凸
第4,小王的確比隻王高經,因為本身難打d,隻王??????d石打唔到底,撞人彈到好高但又唔扣血咁,普攻同震地2下打到d,同埋驚冇氣,佢只係成場震到有好多影,但一d實力都冇,希望佢可以變番19lv的實力,d小怪得樹妖撞下人,d魚又捉人黎電下,d小蝦又放泡泡,d龍蝦又轉下轉下重慢過巴海,ai冇咩用咁

hk煩到死,之前出d咩新世界任,又要打真實鏡,之後vs又唔知打咩咁難出,e+又打藥水,之後打要去廣場,雖然重有得打但好煩啦,vs先煩,本身都好小人打,重要打極都冇,咩模式都玩過,e+又隨雞一下fa,雖然人人計win係唔錯,一下fa我win多的,唔通秒殺好玩????但勁5勁都係win啦,有咩所謂,一般對戰又難出,差不多玩5場有1-2場係fa,bug多多又唔理,出咁多野做乜,無啦啦有3個sev入唔到又唔理,係5係滿足d外掛佬可以一下秒殺人??????廣場又無啦啦要人比1000蚊換d+10%攻水,值唔值呀,又係咁出捐獻,公告又唔清唔楚,e+搞到好多bug,重lag左好多,無啦啦人人都綠燈,又可以bug到正常對戰都出現一下fa的,重有bug人,d人係咁捉人又見唔到有人,搞到bug哂人人都要走,玩得多都冇心機,點做野嫁

講起巴sea 近日發現d氧氣 冇扣得咁快

巴海依家易左好多= =
一個2xlv的分身打,打一個圖都唔洗補o2-.-
王房之前果個圖中間又多左個平台,上面果個平台又變大左=.=
依家巴海冇咩玩,係衰在多任務-.-3轉任轉幾日都味ok...
都唔知係咪bug-.-好多人都打唔到任務d野

玩過星曲WEB 忍影世界

原帖由 climbv45229 於 2009-4-6 10:21 PM 發表
講起巴sea 近日發現d氧氣 冇扣得咁快

之前咪出左好多氧氣既,本身我都有,但一直冇用到,到e+又有任有得送0gp的,我d女介,氣都冇用過,新海易打到死,舊海都好易打,可能本身都咁易打,之前有人話有bug,d人3轉4轉打唔到野,我隻真打升lv任打冰人結晶都打左好多場先有1個,之前場場有的,有時重多d,e+難過4轉任,升lv任姐使5使咁難,你地唔係唔出,係難出姐,打上百場都冇既人多的是,大家加油啦,出野機會變到1%,爽呀,火龍任1同骨骨任2到e+巴海任3,跳關都易左,下次會5會到其他?????????之前驚冇氣先死,e+唔驚了,慢慢跳唔使煩
講d舊野不如講下新任啦,個高lv任,我3十幾lv都打到,用拉1技2殺到幾百,人地有7百幾攻變埋巨神下魔法波下下單計過千,呢招本身都勁啦,打人又勁打怪又扣得多,但係打王都扣千幾,一次變身ko到咁濟,佢又大隻,魔4一下天火冇大半血,都唔明有咩好玩,但又冇藍光咁多經,雖然易打,所以打番藍光好d,同埋得佢有難度

ghbgf

我好少玩任唔知bo= =
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 09:18 PM , Processed in 0.038322 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存