2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 仙劍Online 小生有一個小問題
go

小生有一個小問題 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

我見到佢話會留返晒d ac唔會del
咁e家我開始玩,到左4月公測個ac係咪鍾會留返低

正 常 黎 講.." 如 果 你 而 家 能 夠 登 入 到 咁 西 利 的 話
我 估 官 方 應 該 系 唔 會 del 你 個 ac = V =""""
其 實.." 九 號 先 開 始 不 刪 檔 封 測..." 所 以......." 你 系 無 機 會 而 家 開 始 玩
姐 系.." 九 號 開 始 左 封 測 之 後.." 除 左 到 仙 劍 執 笠 個 日 如 果 唔 系 你 個 AC 都 唔 會 DEL.."

十週年勳章(賀詞)

原帖由 rapchung 於 2009-4-3 04:29 PM 發表
正 常 黎 講.." 如 果 你 而 家 能 夠 登 入 到 咁 西 利 的 話
我 估 官 方 應 該 系 唔 會 del 你 個 ac = V =""""
其 實.." 九 號 先 開 始 不 刪 檔 封 測..." 所 以......." 你 系 無 機 會 而 家 開 始 玩 ...

姐係話e家係未上得game啦喎

4月9日先開服,,而家當然未上得game,,
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 02:22 AM , Processed in 0.027073 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存