2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 網絡遊戲聊天區 完美既2D遊戲>v<*會玩上癮的喔*【更新圖】 ...
go

完美既2D遊戲>v<*會玩上癮的喔*【更新圖】 [複製鏈接]

對著3D會感到頭暈,對著橫向2D不太有興趣
偏愛2D可愛風以及回合制online的玩家
是否很久沒有找到一種畫風比現時出的online更優質的

其實曾經就出過一種又可愛、職業之間又平衡
又可以高達13個玩家一隊
每種武器頭飾都即時反映到人物身上的紙娃娃系統
講求合作性、
具有即使在同一個地方互不相識也很易搭訕的人情味
每個人物從不同的髮型、染色、服裝、頭飾、武器、防具、職業、善惡信仰所帶出的個人化角色
令每個人都變得獨特=]

這是
神之領域 ASGARD
雖然消失了好幾年時間
但在這充斥著種種質素漸劣的online game時代還是希望妳重新回來

對於從來未聽過這遊戲的人
如果看過以下圖片也有一點點想玩玩看的話
請以少少時間來幫我們寫封連署信
即使是一點點希望也好
還是盼望著神之領域回來
令更多人了解,認識一個真的會使你玩足幾年也不會悶的遊戲
使ASGARD重回香港和台灣=v=*

有興趣的請到這個網站看看喔~
介紹得很不錯
而且還有遊戲的影片呢

http://www.wretch.cc/blog/d062637776/10051961

神領自救會官網
http://asgard.playstar.idv.tw/

☆不限期具名連署活動☆

===================================

為了向廠商證明希望神領復活的玩家確實人數,神領自救會請大家來做【具名連署】將以下的內容列印後簽名或全文手寫(紙張尺寸為A5,就是A4的一半,明信片也可)
具名連署Word文件下載:http://web.ntust.edu.tw/~B8610024/Asgard.doc

以下為連署內容
=========================================

如有代理商代理線上遊戲「Asgard神之領域」,本人(請簽本名) 願意重新回到「Asgard神之領域」!

神之領域自救會

年 月 日
========================================

郵寄到10099 台北郵政第5-495號信箱 神領自救會 收
英文地址:
P.O.BOX 5-495 Taipei, Taipei City 10099 Taiwan R.O.C.

重要注意事項:
1.請確實簽署真實姓名,簽署假名與角色名稱視同連署無效
2.不接受掃描或拍照的數位文件,傳真也不行,只收親筆簽名的實體文件。
3.無限定收件期限,但是能繳交者盡量先繳交,自救會才有人數證明可以去跟 廠商談。
4.一份連署書僅限於一名玩家簽署,多人同一簽署於同一張也僅算一人。

請神領的玩家們將此封訊息傳送出去,讓更多喜愛神領的玩家看到並參與。

神領自救會專用信箱:Asgard_arise@yahoo.com.tw

PS:
另外,也許會發生「玩家雖然想玩,但是覺得具名連署很麻煩」的狀況。
關於這點,「如果連簽名、寄信這個簡單的動作都沒辦法做到,
實在很難相信大家有心拯救神之領域,並且會重新回到神之領域。」

讓遊戲廠商與大家看看我們的決心吧。開放神之領域代理,復活遊戲

我都好想佢出番黎呀.. 但無人代理

嗚嗚T^T我都好想玩啊
而家d公司個個都掛住諗點樣食錢
真係冇乜邊個有心做好一隻game
了解一下玩家想要咩~.~
最衰nexon淨係同橘子...
真係搵唔到一隻可以好似神領咁
係魔村吹水放錢落地無無聊聊幾個鐘都唔會悶

天翼又快汁多次..點解唔代理番神領呢

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

e隻係我為一玩得最耐既game...係公測...玩到佢汁.....

期待神領歸來

期待神領歸來

邊個代理商代理到..係佢福氣啦真係

你居然有人妖乂apple乂張相~勾起我好多回憶

我都好想玩返牙
呢隻game 玩左好耐  好有親切感
其他game 玩到 唔想玩  之後都無後悔
得神領到而家都忘記唔到
仲記得自己  打左好耐   
終於出到粒漂亮的鑽介 真係好開心

原帖由 ⊙魔劍⊙ 於 2009-4-13 12:16 PM 發表
我都好想玩返牙
呢隻game 玩左好耐  好有親切感
其他game 玩到 唔想玩  之後都無後悔
得神領到而家都忘記唔到
仲記得自己  打左好耐   
終於出到粒漂亮的鑽介 真係好開心

有人上書簽名..都無咩消息

希望黑橘快d開眼
望到真係仲有好多人關心留意神領
大家都寫番張連署寄去台灣啦>m<
如果有人識黑橘既人仲好=3=”

原帖由 wen1204 於 2009-4-13 03:09 PM 發表
希望黑橘快d開眼
望到真係仲有好多人關心留意神領
大家都寫番張連署寄去台灣啦>m<
如果有人識黑橘既人仲好=3=”

黑橘代..唔知搞到點..如果好似天翼咁就死

冇計啦~nexon有佢呢間公司股份...T^T
商城果D點攪都好…
最緊要唔好有外掛>.<

初次報到 請多指教

原帖由 wen1204 於 2009-4-13 04:44 PM 發表
冇計啦~nexon有佢呢間公司股份...T^T
商城果D點攪都好…
最緊要唔好有外掛>.

以前神領無外掛..好怕出番俾外掛搞死

樓主  你好衰...POST 返神領D相出呢.....
又引人地......整到人地好想玩.....
呢隻GAME 我玩得最耐  由OB玩到汁之前幾個月.....
我真係好想玩.......
PS:邊打字打哭.........

@o@咩黎..未見過

咩黎..但睇完又覺得唔錯咁@0@"

原帖由 ~『細子』~ 於 2009-4-15 08:41 AM 發表
樓主  你好衰...POST 返神領D相出呢.....
又引人地......整到人地好想玩.....
呢隻GAME 我玩得最耐  由OB玩到汁之前幾個月.....
我真係好想玩.......
PS:邊打字打哭.........

乖乖~唔好喊~
我都係由ob開始玩>~<
但去到冰女出左冇耐就冇玩要讀書
唔好喊啦~/\/\
拉多d fd叫佢地簽下連署~
有多個希望都好~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:28 AM , Processed in 0.042324 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存