2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 玩家要幫EQ問題[Ser7永遠最好]
go

玩家要幫EQ問題[Ser7永遠最好] [複製鏈接]

我玩左咁耐
ser2,3,7
得ser7有人派EQ唔洗$
其他ser自己人先有
有$都唔賣
吹賬~~~
成日鬧Ser7都唔做咩
真係好好打咩
Ser7入面都冇咩人想打交
整體上好和平
真人打先再講!!!!
係Game入面有幾叻都好
熄左個Server咪又係咩都冇

你咁講  我怕有更多其他SER鬧我地SER7
我都知你係為SER7好
我第一個支持
可惜總係有人眼紅SER7
唉~打隻GAME姐
D人都唔知諗乜

SER7 IS THE BEST
加油加油

你都識講ser7好和平 咁派eq比所有人當然好正常.
其他ser有敵幫敵人 唔通連敵人都要派?
當然比自己人啦.唔通比eq敵人打自己?
加上其他ser既大壇好多都係比賽搶.
要付出大量時間/金錢先有成果.點會咁易就送eq比人?
ser7既大壇一出ser就任你拎點同-.-
冇架打既ser當然比咩人都冇所謂啦-.-

"講野前應該諗諗人地唔比既因由.
而唔係只諗到自己ser點好點好.
每個ser發生既事都唔會一樣"

其實我覺得依家ser7某個幫獨大,冇乜人打交,閒頻,賣頻都係果個幫d人係度吹水,好似冇其他幫既人咁

回樓上   唔係我地想係賣頻 / 閒頻 傾計 因為SER7真係太小人講野成個死頻咁 出黎傾計想大家一齊吹下水冇咁悶~~

原帖由 豆腐 於 2009/4/8 05:29 PM 發表
你咁講  我怕有更多其他SER鬧我地SER7
我都知你係為SER7好
我第一個支持
可惜總係有人眼紅SER7
唉~打隻GAME姐
D人都唔知諗乜

SER7 IS THE BEST
加油加油

你個SER會有人眼紅咩我唔覺囉係D冇$買新包既人先會入囉,派EQ冇野嫁但係一定唔會眼紅你囉,你地咁低LV唔係想話比我知SER1-SER6既人眼紅你呀有EQ派就眼紅你唔好笑大人地個咀啦SER1-SER6笑死你渣

原帖由 邪惡小白 於 2009-4-9 09:42 PM 發表

你個SER會有人眼紅咩我唔覺囉係D冇$買新包既人先會入囉,派EQ冇野嫁但係一定唔會眼紅你囉,你地咁低LV唔係想話比我知SER1-SER6既人眼紅你呀有EQ派就眼紅你唔好笑大人地個咀啦SER1-SER6笑死你渣

那麼你高lv很威很強嗎?

請你記住這個一個游戲 隻game收皮 你地乜都冇-.-"

同埋我地派eq 係多d人玩 有錢就玩其他ser 有這個道理嗎= =???

唔該你唔好咁細路仔 成個傻仔咁 你咁樣比人背後話你"嘩!!! 係game入面好勁 好威 成個傻仔"

原帖由 邪惡小白 於 2009-4-9 09:42 PM 發表

我唔知我仲算唔算新手
我08年暑假玩番
直至現在 我咩包都有買
甚至d以前既包 我都有收
可以話差唔多要咩有咩(起碼自己夠用先)
但係我依然玩緊ser7
我係低lv
但我至少唔會抵毀人地高lv
唔會眼紅人 (e.g. 話人用外掛升lv)
我只係話少數人會咁睇姐
並唔係話哂ser1~6既人wo
唔洗咁緊張

如果你堅決認為  冇人眼紅我地ser7
fine冇問題    觀點角度問題姐
我唔覺得有咩咁好笑以致你話ser1~6要一齊笑我

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 04:38 AM , Processed in 0.028955 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存