2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 最hit時事。非睇不可★公開假名分析★
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 最hit時事。非睇不可★公開假名分析★ [複製鏈接]

英雄勳章 榮譽勳章 活動勳章 2KF活動勳章 Gamer

全部假名AC =
Argeh
小風澈平
潮童小德
亞占  (冇符號的)
夜殿x豪
Love櫻
秋田(由占占提供)
小戀女火殺(由夢幻色狼提供)

交待AC轉換過程:第5頁#94

昆狗電話:

昆狗MSN:
tsuichenhei@hotmail.com  
wl02280234@yahoo.com.hk

分析過程:

4/4 夜晚12點左右
暴風全頻:細WlN系昆狗  話同佢換ac  結果爆左佢171地智(敏儀仔仔)
            仲話開緊個地智系水1國會
滅魂全頻:急收包裝盒250m
啊魚全頻:叫我賣包裝盒比佢= =   話自己系本人   信佢老鼠

密頻~
查:滅魂系假細WlN
紫:點解甘肯定
查:呢個時候甘貴收包盒  肯定爆緊個地智啦~200m收都大把人賣啦 仲要250
紫: = 假紫?
查:2個人來    IQ差好遠   假WlN甘公然爆ac易野

傾傾下~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我同查都開左分身ac去ser1國會1F睇~
結果見到敏儀仔仔個ac & 滅魂 & 蠟筆小新   出現
好明顯見到佢地易緊d裝 ~
而且敏儀仔仔走左團” 彩虹。遺跡” 去左滅魂個團度
而滅魂個火騎” 蠟筆小新” 就走左團
跟著3個ac一齊走左. . .

肯定左假WIN=滅魂!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
跟著同查密傾~
紫:我都奇怪  滅魂呢排超多超平點野賣
    +6點裝平賣到800m 正常應該900-1000
查:死~甘我咪買左賊裝... 我把+6弓好似同佢買
    彩都應該買左好多賊裝 連自己都唔知
傾傾下~無意中講左比查知  過兒=滅魂
查:我錯了  原來假紫=假WIN
紫:Y又甘講
查:假紫之前想呃我   我肯定佢同我地打過第2次本能   而未估到邊個
    不過過兒第2次肯定系度  打完副就開 乂啊x黃乂
    又用假紫想呃我  不過最後被我踢爆左
紫:系啵 我都記得第2次本能佢有份!! 而且佢前排有坐我Home
    見過我叫你好傻做傑     唔怪之得會呃到傑啦
    佢之前未來過我Home坐架    近排先多左
    e排又甘多超平點裝賣   肯定系佢=,=

紫:今日滅魂叫明仔火龍問我5聖咩價   話想搵我解-,-
    明仔火龍就話同紫BIack密緊  仲問滅魂系咪紫
    滅魂仲話系=.=   
    明仔火龍仲話紫系甘問佢借ac  唔知點講好
    跟著OFF埋~

結論:假WIN=滅魂=蠟筆小新
         假紫=小風澈平=過兒=滅魂

≡全部假ac都同一人~~

5/4
佢開左假水魚ac又想昆人野~~~
12:48:25 [全] 火爆打手 : 假水魚電話96180658  800點同我收飛馬 叫佢擺唔黎唔肯
12:49:01 [全] 小風澈平 : on 9火爆打手昆狗的電話:29445907
12:50:06 [全] $下雨天$ :  小風澈平  系昆9,佢系扮勁人果個

8/4
12:13:09 [跨] 紫Black : 聲明:我唔會借ac.$.點野 更唔會買ac 或要求比ac我入!小心扮狗~
12:14:07 [跨] 紫Black : 如有需要,請add MSN : purple-520@hotmail.com  講低正身名
12:15:12 [跨] 紫Black : 本人已有昆狗分析File~只是未有實證先唔公開 有意add msn索取..~
12:16:38 [跨] 紫Black : 昆狗只會密人呃野/ac 交易時請要求加好友 同睇裝備 組織名!THX
12:19:36 [跨] 紫Black : 有意C分析 請開正身來水1游我home~再add msn (12點半出街 >< )
12:49:17 [跨] 紫Black : 大家 肯定左扮狗啦  2個MSN呃左我sd份分析比佢!
12:49:40 [跨] 紫Black : tsuichenhei@hotmail.com  & wl02280234@yahoo.com.hk
12:50:09 [跨] 紫Black : 大家自己小心啦  扮狗已睇左file分析  心知肚明啦
12:50:39 [跨] 紫Black : 臨出街前add我msn  2個   都懷疑你架啦  仲add
12:51:03 [跨] 紫Black : 上埋2000fun搵左d野先肯定系你羅  

呢個跨一出後, 佢開2個msn add左我
第1個:tsuichenhei@hotmail.com
         佢自稱系 愛上你
         跟著我叫佢開正身來我home    佢話ok
         不過無開ac來  就off左msn
第2個:wl02280234@yahoo.com.hk
         佢自稱系Argeh  仲話系佢正身  我信以為真就sd左份分析比佢
         佢收完就OFF左

我諗諗下覺得有可疑   就上2000fun搵資料
結果被我睇到幾個post   我就更肯定系佢!
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=47299
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=47302
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=47318
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=47442
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=47515
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=47519
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=47524
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=47528
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=47540
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=53986

以上d post只可以證明佢kai+有問題
自認水色人  又不斷彈香江d人/事
而且第1個post話自己系夜月   仲幫d人賣ac

已有 1 人評分Good 收起 理由
。笨︴樞﹏ + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

以上d post只可以證明佢kai+有問題
自認水色人  又不斷彈香江d人/事
而且第1個post話自己系夜月   仲幫d人賣ac

http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=54971
呢個最緊要(內容):
交易動作:        出售
伺服器 :        飄流幻境 - 水色星球
物品種類:        帳號
交易方式:        以物易物
地區  :        香港
商品價格:        1000.00 元
角色名稱:        過仔
會員名稱:        wl0000000 (13) PM       
電郵  :        wl02280234@yahoo.com.hk

放125火智潛3 ,5圍:3 203 474 12 3正點火智者=]
有163 e娃..133洗con天使5圍:7 103 20 56 30 600血環+血劍有2500幾血
有隻91lv全洗點風馬116agi有安..133lv水花91int..有小小14-26魔攻裝
24晶先知一套..24晶殺手一套..有d廢裝99t幸福有金環.腳環+26晶
仲有件男翼40晶鍛8 0叉+6有盒. 紫翼+6無盒針左黑霧神主服
以上ac/野/點裝/寵全部可換..可散放.紫翼+6你出盒
可換回寵回人/mycard點數/150上洗點敏寵,180上洗點魔攻花
男翼40晶鍛8全可換~仲有大量雜物..仲有隻82lv洗點未轉蘿卡
18x轉 披+65~125spd環..全可換點裝..回寵回人..洗點寵..
意+tsuichenhei@hotmail.com或留言留msn

會見到系一樣
而且!
昨日7/4    假紫BIack呃左。超。新星 28%爆晶
剛剛出完街番來   見到全/跨頻:

今日8/4
14:08:35 [跨] Argeh : 放40晶,28爆.金頭密自出可換水1
一模一樣個名!!!

8/4MSN對話:
wl02280234@hotmail.com 說:add左你了
❤S!u紫。逸〃聽不到 說:正身
wl02280234@hotmail.com 說:Argeh
❤S!u紫。逸〃聽不到 說:呢個唔系正身~_~
wl02280234@hotmail.com 說:+fd  我正身來
❤S!u紫。逸〃聽不到 說:有可疑-,-
wl02280234@hotmail.com 說:- -

結果  我都系被佢呃左   我sd左份分析比佢!
本來無任何實證  e家佢自己搵上門~_~”    送d證據比我

再附8/4跨頻
15:21:20 [跨] 小。極 : 溫馨小提示: 小心 細win 小風激平 <-  注意名字 -P小心昆狗
15:42:33 [跨] 小。極 : 小心 小風澈平-P 此人專開 抄名ac 昆人
15:43:22 [跨] 小。極 : 昆狗電話: 96180658  62493593-P

。笨︴樞﹏ + 1 支持你!下次繼續^_^

最終結論

全部假名ac = 滅魂 = 小風澈平 = Argeh

MSN:tsuichenhei@hotmail.com  
         wl02280234@yahoo.com.hk

昆狗電話(已確認):96180658

對呢隻game開始冇好感

昆9真系多==可悲

有人話小風澈平係風小子wo~.~

邊會繫牙牙距啊-.-`

我諗如果個滅魂繫昆狗我諗知條友繫乜水了;
之前 帥帥小貓 d條友好平咁賣左隻36晶鍛12雪耳比我之後;
當我繫公朋賣左咁耐就有人密朋問我隻雪耳點得番黎`
咁我咪答距繫同1個叫 帥帥小貓 既人收;
之後距話完來‵1 個禮拜之前]]]距比人昆左的;

之後過左冇幾耐我行行左g場戈時就見到滅魂
之後我一睇暱稱戈到發覺好熟;
之後我一對番好友;
帥帥小貓個暱稱;
♥BaBy小貓♥
睇番滅魂個暱稱;
♥BaBy小魂♥
之後我刀估到距地繫同1個人;
之後我又見到過兒隻ac個暱稱;
♥BaBy小過♥

我更加相信d個3隻ac繫同1個人;
其後我更見到有人開跨朋唱距;之後我刀諗隻雪耳距繫昆番黎的`
條友話隻雪耳繫‵2個禮拜前]]]用‵2OO蚊hkd收回來的]]]
但繫比人昆個個人繫繫1個禮拜前比人昆的;淨繫d1點已經好令人懷疑`
距賣比我戈時繫7OOm`
2OOhkd收番黎淨繫賣7OOm?`
hkd收g錢刀吾止拉;
所以更加可以肯定隻雪耳繫距昆的;
亦刀可以肯定;
過兒=滅魂

原帖由 。笨︴樞﹏ 於 2009-4-8 06:21 PM 發表
邊會繫牙距啊-.-`
wh0講的?`
我諗如果個滅魂繫昆狗我諗知條友繫乜水了;
之前條友好平咁賣左隻36晶鍛12雪耳比我之後;
當我繫公朋賣左咁耐就有人密朋問我隻雪耳點得番黎`
咁我咪答距繫同1個叫 帥帥小貓 既人收 ...

妹子叻叻的說=v=

原帖由 小魚xP 於 2009-4-8 06:24 PM 發表

妹子叻叻的說=v=

當然拉
吾叻叻又點做哥子您妹子呢xd‵

原帖由 。笨︴樞﹏ 於 2009-4-8 06:26 PM 發表

當然拉
吾叻叻又點做哥子您妹子呢xd‵

haha 傻妹子=v=

難道我好蠢>_<?

當然吾繫拉*o*`
紫紫點會蠢呢xd*o*

原帖由 ★紫B♀ 於 2009-4-8 09:58 PM 發表
難道我好蠢>_

你都叻叻 好無?-3-

哥子同紫紫刀叻xd*o*`
不過刀繫我最叻

個昆9仲想放件40晶比我=.=好彩我無收到

雪差dd就收左賊贓

我幫我BB收的~果個人話450M等$洗~我話430M都賣
怪唔得啦~原來系昆9先放甘平

原帖由 。笨︴樞﹏ 於 2009-4-8 10:37 PM 發表
哥子同紫紫刀叻xd*o*`
不過刀繫我最叻

你咁架/3\嬲你\口/
。笨︴樞﹏ + 1 哥子乖乖*0*

賊贓吾快dd甩手又點得呢

你地唔使吵了~~~~~~~~~~~~~~~
由頭開始~
我都系最最最最最最最最最最最最最最最最最~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~蠢的
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-27 08:59 PM , Processed in 0.056535 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存