2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 改版後,部份設定更改了,官網沒提及的
返回列表 發新帖 回覆
go

[消息] 改版後,部份設定更改了,官網沒提及的 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

1.裝備武器賣npc既價錢調整了
10級武器賣50銅
15級武器賣2銀
20級武器賣1銀  ----沒錯就是1銀 百分之百一定是系統設定錯誤
30級武器賣3銀60銅
40級武器賣7銀80銅
50級武器賣11銀

10級裝備賣50銅
15級裝備賣1銀
25級裝備賣1銀50銅
35級裝備賣4銀20銅
45級裝備賣7銀20銅

2.裝備掉耐久最大值提高了
3.增強法寶的石頭商城或商店限量取得
4.打怪掉錢金額降低了

這是由台版玩家發現的
希望港版唔好發生一樣既事件,亦希望大家留意呢4樣野
如果呢4樣發生係港版,咁新手真係可以唔駛玩
最後,此消息內容真假,我未試過真係唔知,留待大家係上線後一齊發掘,多謝

補充:頭先開奇門試裝備掉耐久既問題,測試後,每叫一次簽兵,就掉1點耐久
衫扣完1點,到頭飾扣左1點,之後武器又扣左1點

都有好消息既,出左簡化模式及幫助仙友既npc
簡化模式就係將其他玩家變成大頭娃娃,咁樣可以令玩家暢順一點
幫助仙友既npc會送你一個雙手握拳既圖案,點擊後,頭上有雙手握拳圖示
而幫助仙友更有機會儲野兌換獎品喔

笑傲無雙 玩過星曲WEB

基本上你所講既台版中既野,港版都有晒,唔洗希望,中晒
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:15 AM , Processed in 0.027334 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存