2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 死人爛橙,大家入黎睇下
返回列表 發新帖 回覆
go

[消息] 死人爛橙,大家入黎睇下 [複製鏈接]

我前4日同朋友買左2塼,唸住買仙玉沖法寶,跟住我買果時比系統食左d錢.....大啦啦2塼丫,係米要追番先,之後打比客服,有條友叫我影相,我話一個正常人買仙玉之前係唔會影相既,之後佢話唔緊要,佢話有關部門會查番,好,我等,我等左4日,都唔應我,打比佢,佢話5個工作天,好,我等,但係衣d都唔重要,最重要係果時d仙玉價係80銀,我2塼買到250手,衣加呢,1金80銀,我買到110手,小左禁q多丫,點丫,我問佢可唔可以陪,佢話衣d係仙玉價既流動唔關佢地事,大佬丫,如果唔係你地系統出錯我又點會買唔番d仙玉丫,爛橙係米谷膠上腦丫,我聽日收唔番哂d野,我去消委會投訴

你係點收仙玉法-.-委託? 定直接點個d現有貨俾佢食
建議你睇下個人信件/查詢委託記錄  睇下係味仲收梗-.-

原帖由 ray12457 於 2009-4-9 02:20 PM 發表
你係點收仙玉法-.-委託? 定直接點個d現有貨俾佢食
建議你睇下個人信件/查詢委託記錄  睇下係味仲收梗-.-

我係委託既,衣加連委託記錄都冇埋

我都有類似食錢咁既問題..
琴日我禁取消委託之後 佢真係有比番d錢你
但今日on番.d錢冇左.委託又取消埋 連信都冇埋
想點呢..?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 08:39 AM , Processed in 0.029398 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存