2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 霹靂勇宣傳(全部重要攻略都有打!)
go

[香港] 霹靂勇宣傳(全部重要攻略都有打!) [複製鏈接]

自己打既:
雖然我未玩過e個服 但係我清楚!
好多人都追求更一個新既勇/亂私服
係會武/會裝 唔洗$$既
e個服就係你既選擇~
會武會裝全部都係1積分
(唔會有勁d果d要貴好多 整到你買唔到 完完全全1積分 a"a)
如果我無估錯 e個ser 係等d人買黃金會員同升武 搵錢的....相信唔會搵太多-.-(個人意見)
...記得! 個官方講明!宣傳左既野 如果做唔到(會切柒) ^_^ 講笑的 官方咁講:我們的宣傳內容絕對真實,沒有一點虛假成分。 (有既話可以投訴到佢嘔)
吹水完畢~(補充....無講有幾多經驗倍數 多謝提醒~)
---------------------------------------------------------------------------------
霹靂勇官方網站: http://www.plyong.com/
霹靂勇官方論壇: http://forum.plyong.com/

霹靂勇帳號註冊: http://www.plyong.com/member/reg.aspx             (本身有推薦~"~板主話唔得bo)

攻略:127-157技能教學: 127技能可在 碼頭 既可疑的老人 接任務 接完之後 再去打 漁夫....拎到13靈珠
                                               147技能可在私立監獄既 警察 之後 打暴怒工頭  拎到14靈珠
                                              157技能可在 中洞 既老人(好似係 總知係中洞 見到npc就過去問幾問) 之後再去打暴怒工頭 同十字工 拎到15靈珠

拎完靈珠之後 可以係你既部門到 同條友換技書!

升級攻略:1-30lv最好係打 1lv怪-.- 唔識打果個字~"~
              30lv  升到無經你可以去聖門洞既地盤升lv  因為-.-我次次去都無人 (最高記錄見到一個-.-)
            可以組隊去 青基3f (去b 我鍾意b 少人d)
             升完後 去死牢5f/3f   升到190上既lv數!
打錢/積分:哈哈 琴日玩左6個鍾 打錢/積分 2個鍾  54張積分卷...(好難打 =1分)
你留意一下公車站最下既  火焰地獄
去到之後 禁地圖(m)  見到大約左邊 下dd  會有鐵拳三兄弟......好多人打-.-不過我跟會去 個會好多人打a"a 好爽 有d人開按精打怪拎錢.....(好狗呀)
我就偷偷地去汁積分 隊友打怪拎錢(一隻三兄弟 都有20-40m 一隊4個人 都分到10m!)a"a (我狗過d人開按精tim!)
咁你就 積分/錢 2樣都有.......
打錢地方: 聖團50-52f  死牢3f,5f  (我只知道咁多-.-夠哂你打啦)

上面 就係我畢生 唔玩e個服既絕學-.-(講得好勁 水貼)
但係我都會幫答新手既問題~
最後多謝板主的gd~

★霹靂勇2009年4月11日中午12點正式開放。

★霹靂勇讓你不花錢也能玩的很爽,贈送和獎勵積分設置如下:

1. 註冊即送2000積分;

2. 極品會員VIP武器和防具僅需1積分購買,送您的2000積分你想買多少就買多少;

3. 30轉獎勵“幸運大富豪”抽獎一次(獎勵500--10000積分,比拼運氣咯!);

4. 殺掉怪物獲取散落積分,不花錢照樣玩的爽;

5. 新增線上泡點功能,掛機也有積分賺;

6. 定期幸運積分大抽獎,巨額積分人人有機會;

7. 現在加入[校園新人王]--沖級大比拼活動, 前10名的玩家將獲得可觀的積分獎勵及永久榮譽稱號;

精彩活動陸續推出! 相約霹靂勇,您和您的工會準備好了麽!?

還猶豫什麽?

現在就注冊:
http://www.plyong.com/member/reg.aspx     (本身有推薦~"~板主話唔得bo)
現在就下載:
http://www.plyong.com/download.aspx

★詳細的版本信息如下:

1. 新增死牢密碼全部地圖、超酷怪物、精品道具

2. 新增台灣亂和韓國正廠勇所有最新技能,所有新增技能書遊戲中獲得

3. 韓國正廠勇最新資料片寵物大變身,新增多種寵物變形卡片(廣場NPC處購買),讓你的寵物隨心所欲想變什麽變什麽(全球獨家)

4. 上線即可創建終極部男女角色,可學習所有技能

5. NPC處開放銷售所有造型服飾,寵物卡片以及滑板,另外廣場增加搜索販賣商品的終端機。

我們的宣傳內容絕對真實,沒有一點虛假成分。

★美國專業機房,超強8核心 CPU 8G Ram 伺服器,1000M國際線路
★公司化運作,長久、穩定、專業、公平

客服聯繫方式Email/MSN: GM@PLYong.Com

已有 2 人評分Good 收起 理由
七夜魔君 + 2 感謝分享!
digiasgard + 1 好帖,客服好人,安裝檔歌好聽

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 6103 於 2009-4-9 06:35 PM 發表
自己打既:
雖然我未玩過e個服 但係我清楚!
好多人都追求更一個新既勇/亂私服
係會武/會裝 唔洗$$既
e個服就係你既選擇~
會武會裝全部都係1積分
(唔會有勁d果d要貴好多 整到你買唔到 完完全全1積分 a"a)
如果我 ...

如果剩係玩升武果d 我覺得非常勇做得幾好= =
起碼佢冇會武 會裝 全部係打出黎
等人地會追求d裝 而唔係買就得= =如果買就得
姐係隻勇=剩係升轉

打有打出黎既好 = =  不過,你打出黎戈d  人地 霹靂勇+13既數值 同 非常勇+50既數值一樣- -
  當2個都係+50既時間  會差成條街=.=   會唔會少左d 秒人既樂秒@@?
打有打既好,買有買既好-.-  冇話邊d著數唔著數

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 gap123 於 2009-4-9 06:51 PM 發表
打有打出黎既好 = =  不過,你打出黎戈d  人地 霹靂勇+13既數值 同 非常勇+50既數值一樣- -
  當2個都係+50既時間  會差成條街=.=   會唔會少左d 秒人既樂秒@@?
打有打既好,買有買既好-.-  冇話邊d著數唔著數

我冇話邊個著數=.=
同埋2個勇+50既武器差成條街又點=.=
除非d血一樣我就冇野講
低攻d 血咪少d
高攻d 血咪多d
同埋我想講非常勇買左2隻會介都ok夠秒人= =

回復 3# gap123 的帖子

-.-咁又係既
但係唔會有錢就可以屈哂機囉...

呢個真係唔錯喎
我一定玩

有無人開會先 @@ ?

我好鐘意呢個亂  

真係唔錯...好..我支持你!!

sorry 睇錯
快d 11號 0.0

十週年勳章(賀詞)

緊係啦佢話4月11號先開

多謝大家支持~"~好感動

會吾會好似某勇咁

沖裝沖死你..唔沖就比人殺..

玩過星曲WEB

經驗錢個D咩都唔知...
定係我搵唔到...

收埋條推薦link佢啦

十週年勳章(賀詞)

如果好似密碼勇咁就..
唔沖裝=廢 pk time 一定無得升大家秒大家 一係殺唔死搶場=﹏=

回復 15# 七夜魔君 的帖子

-0-有註冊 (有推薦link)
咁樣唔係得架咩....(唔得可以改 唔好扣分住! 手下留情呀大人!)

求情ing

十週年勳章(賀詞)

佢個客服識msn自己add人囧

難道6字頭樓主又當左七夜系真版主
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 07:53 AM , Processed in 0.044858 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存